Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Πάτρα – Δίπλα της για ώρες το 4χρονο παιδί της

Κοινοποίηση:
ΠΤΩΜΑ

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, επί της οδού Λούρου Αγυιά στην Πάτρα.

Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία και ιατροδικαστής για να ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Στο σπίτι και το ανήλικο παιδί της – «Η μαμά γονατιστή από το βράδυ»
Σύμφωνα με το tempo24.news, την 38χρονη γυναίκα βρήκε ο σύζυγός της που έλειπε από το σπίτι. Οταν επέστρεψε, αντίκρισε το μακάβριο θέαμα.

Αμεσα στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τα αίτια του θανάτου, αποκλείοντας και το σημείο, ενώ έχει κληθεί και ιατροδικαστής.

Το ανήλικο παιδί της οικογένειας βρισκόταν μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σύμφωνα με το pelop.gr, το 4χρονο παιδί, βρισκόταν για ώρες με τη νεκρή μητέρα του. Μάλιστα αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι τα πρώτα λόγια του παιδιού φέρεται πως ήταν «η μαμά γονατιστή, από το βράδυ».

Ο σύζυγος της 39χρονης, εργάζεται ως αυτοκινητιστής και απουσίαζε από το σπίτι καθώς βρισκόταν σε δρομολόγιο, εκτός Πατρών.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. γελιο καθε φορα με τους αφελεις αντιεμβολιαστες

    1. Γέλα όσο προλαβαίνεις ακόμα, μ@λάκα … Οσονούπω, σε περιμένουν τα ραδίκια και τα κυπαρίσσια, αν είσαι από τους “προνοητικούς” που έσπευσαν να δηλητηριαστούν με τα πειραματικά, μην τυχόν και θεωρηθούν “αφελείς” και συνωμοσιολόγοι …

  2. ο μιζοκούλης έκανε εμβόλιο με νεράκι και εσείς κάνατε αυτό που έκανε και η μακαρίτισα

  3. Δεν θα ηξερε η ατυχη και εκανε τα εμβολια που της τα επεβαλαν.Το κριμα στους αχρειους καθεστωτικους

  4. δωστε του μαλακισμενα στις 2ες εκλογες να μην αφησει κανενα ζωντανο

  5. Και ποιός σου λέει πως οι πλούσιοι έκαναν το εμβόλιο;Τα φτωχαδάκια το έκαναν,για να μην πληρώνουν δύο ράπιντ τέστ την εβδομάδα και χάσουν τη δουλειά τους.Δυστυχώς.Όπου φτωχός και η μοίρα του.

  6. κ. στην Αλεξανδρούπολη έπεσε κάτω μια 37χρονη. λεπτομέρειες δεν γνωρίζω. κόρη παλιού ποδοσφαιριστή του παοκ.
    ο δημοσιογράφος Θεοχαριδης θα γνωρίζει.
    ΑΝΑΔΕΊΞΤΕ ΤΟ
    ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΊΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΟΥΡΤΟΥΚΙΩΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΌ ΤΟ ΓΟΥΡΛΟΤΕΡΑΣ

  7. Αν υπάρχει Θεός και θεία δίκη,κατάρα να πέσει στα κεφάλια σας που εμβολιασατε με το ζόρι τόσο κοσμακι και φεύγουν σαν τα κοτόπουλα νέοι άνθρωποι,αφήνοντας πίσω ορφανά παιδάκια.

  8. Να μας πει ο Μαλά Κούλης πόσοι ακόμα θέλει να πεθάνουν για να αποδειχτεί επιτυχές το σχέδιο του με τα μπόλια,Τον τελευταίο χρόνο κάθε μέρα και από ένας νέος φεύγει.Εγώ εδώ και 40 χρόνια δεν είχα ακούσει κανένα νέο να φεύγει στα καλά καθούμενα.Καθίκι στο διάολο να πας σιχαμα.

  9. Από το μπόλι; Συμβαίνουν και σε πλούσιους αλλά πίσω από κλειστές πόρτες και ψηλούς μαντρότοιχους, δεν βγαίνουν προς τα έξω εκτός αν γίνει κανένας φόνος.

  10. γιατι αυτα τα συμβαντα γινονται μονο σε μεροκαματιαρηδες? Ειναι να απορεις… Ποτε δεν συμβαίνουν σε κομπιναδορους πλουσιους….

Comments are closed.