Ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, με ανάρτηση που έκανε στα social media, αναφέρθηκε στη σεισμική δραστηριότητα που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες.
Μεταξύ άλλων, ο Τσελέντης αναφέρει: “Η πολιτεία πρέπει να λάβει περισσότερα μέτρα και να ΜΗ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ότι έστειλε σκηνές (δήθεν για να μένει η ΕΜΑΚ), σκύλους, ειδικούς διασώστες ειδικούς γιατρούς κλπ.
Σε καμμία χώρα αυτά δεν γίνονται φανερά γιατί τρομοκρατείται ο κόσμος. Το «σηκώνουν» πολύ το σοβαρό αυτό θέμα (μήπως για να καλύψουν κάτι άλλο που πρόσφατα προκάλεσε την παλλαϊκή οργή;) ας μην ρίχνουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου”.
Πάλι κονδύλια θέλει αυτός;
Σωστος! Επικοινωνιακη εκμεταλλευση παντου και παντα! Οι σκεψεις μας ειναι με τους ανθρωπους και τις περιουσιες τους που κινδυνευουν! Ο Θεος να βαλει το χερι του!
Και εγώ το σκεφτόμουν αυτό… Έχω την εντύπωση ότι ίσως έχει να κάνει με τους γείτονες που αλωνίζουν το Αιγαίο και κάνουν πολεμικές ασκήσεις και γεωτρήσεις;;