ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ – ΗΧΗΣΕ ΤΟ 112 – ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Κοινοποίηση:
glyka

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 2.20 το μεσημέρι στην περιοχή των Γλυκών νερών σε πευκόφυτο λόφο, κοντά στην περιφερειακή οδό του Υμηττού, ενώ μήνυμα στάλθηκε από το 112. Δεν υπάρχουν κοντά στο μέτωπο σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, καίγεται η άκρη του Υμηττού και πέρα από τις υπάρχουσες δυνάμεις σπεύδουν και άλλες από την Καισαριανή.

Το σημείο που ξεκίνησε η πυρκαγιά ήταν πίσω από το γήπεδο των Γλυκών νερών και πάνω από το νεκροταφείο. Στην περιοχή βρίσκεται το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη, ;όπου επιχειρούν 25 πυροσβέστες, 11 οχήματα, επτά ελικόπτερα και εννέα αεροσκάφη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Α ρε βλάκα «μητσοτακικε». Είσαι από αυτούς που ξέρουν ιστορία, φαίνεται…..
    Α ρε βλάκα, τουλάχιστον ο Μεταξάς ήταν ικανός να τα βάλει με τον άξονα, σε σχέση με τον μπαμπά του Κούλη που φωτογραφιζόταν χαμογελαστός με ναζί αξιωματικούς και μάζευε στο σπίτι του ότι αρχαία έβρισκε.

    Βλάκα Ε βλάκα

  2. Μεταξά – Καποδίστρια
    Ξέχασες να βάλεις και το «Παπαδόπουλος» δίπλα, γιατί αυτοί ήταν 3 πραγματικοί αρχηγοί κράτους που αγαπούσαν την Ελλάδα.

    Ο κόσμος στην Ευρώπη ξυπνάει και ψηφίζει πατριωτικά κόμματα και όπως τα αποκαλούν οι νεοταξίτες, Ακροδεξιά.
    Μόνο οι ραγιάδες κοιμούνται

    1. χα χα χα τι λετε ρε οι χουντοβιοι?? καταρχην ο μετακας ηταν ενας χαζος υπαλληλος του βασιλια, διορισμενος

  3. ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΣΤΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ “ΛΟΥΔΟΒΙΚΕΣ” ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ…

  4. ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ.

    ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΡΩΝΑΣ.
    ———
    ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ,

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ

    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

  5. Φραγκα για aircondition οπως εχει κανει τα τιμολογια η ΔΕΗ δεν περισευουνε! Καθεσαι εξω μπας και δροσιστεις, σε πνιγει ο καπνος! Ομολογω οτι επιτελειτε σωστα και γρηγορα τις φριτςομεταρρυθμισεις και την…αυξηση του πληθυσμου κ.Πρωθυπουργε!

  6. Τελικά θα πιάσουν κανένα σοβαρό δασοεμπρηστή η θα συνεχίσουν με καμιά γιαγιά η παππού με άνοια , που καίει τα χορταράκια του ;

  7. Ε, πως θα γίνουμε η μπαταρία της Ευρώπης όπως είπαν οι Γερμανοί, αν δεν καούν όλα τα δάση μας; Εεετσι πρέπει, να τα κάψουν όλα ωστε να τα γεμίσουν φουρφουρακια. Τα θυμάστε τα πολύχρωμα φουρφουρακια που είχαμε μικροί;; Τέτοια, μόνο αυτά είναι τεράστια και τελείως καταστροφικά, όχι διασκεδαστικά. Δυστυχώς.

  8. Του καρα μπιπ το καγκελο! Μπιπ μπιπ πανω που πινα φρεντοτσινια με τον Ιμπραιμ!
    Ισα με τελη Ιουλιου δεν θα χει μεινει τιποτα!

Leave a Response