Πυροσβεστικό όχημα κάηκε στον Διόνυσο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ένα πυροσβεστικό όχημα που συμμετείχε στην κατάσβεση της μεγάλες πυρκαγιάς με πολλά μέτωπα που κατακαίει τη Βορειανατολική Αττική κάηκε στον Διόνυσο όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες.

Όπως αναφέρεται από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς οι Πυροσβέστες βγήκαν από το όχημα εγκαίρως και είναι σώοι.

Σύμφωνα και με τις φωτογραφίες και με τις δηλώσεις κατοίκων στην περιοχή πετούν μόνον ελικόπτερα και όχι πυροσβεστικά αεροσκάφη.

fotia_dionyssos-5-scaled

fotia_dionyssos-6-scaled

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Στέφανε ψάξε να βρεις σε ποια νου τη βίλα ήταν αραγμένο απέξω το πυροσβεστικό που κάηκε….θα βγαλεις λαβράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Κοιτάξτε που έχουν χτίσει τις βίλες οι απατεώνες, ούτε άσφαλτο δεν έχει. Έχουν ρίξει μπετό αντί για άσφαλτο γιατί προφανώς είναι εκτός σχεδίου.

  3. Καλά αυτό είναι νορμάλ…εδώ πήγε το πρώτο όχημα (ενός από τους πιο “μάχιμους” Π.Σταθμους της Αττικής) σε συμβάν χωρίς νερό Ξαναλέω το ΠΡΩΤΟ όχημα ξαναλέω το ΠΡΩΤΟ όχημα και έψαχναν για εγκατάσταση στην εταιρεία που έγινε το συμβάν. Συνέπειες δεν υπήρξαν από γνωστό που ήταν μάρτυρας ήρθε άλλο όχημα από άλλον σταθμό…ξαναλέω το ΠΡΩΤΟ όχημα

Comments are closed.