Πύργος: Θρήνος για τον 22χρονο Στάθη – «Αν φορούσε κράνος τώρα θα ζούσε» λέει ο πατέρας του

Κοινοποίηση:
899fde76-andros-troxaio-22xronos

Η γουρούνα που οδηγούσε ο πατέρας του έπεσε σε γκρεμό. Συντετριμμένος από τον θάνατο του παιδιού του, περιγράφει τις τραγικές στιγμές του τροχαίου.

Θρήνος για τον 22χρονο Στάθη, που έχασε τη ζωή του όταν η γουρούνα στην οποία επέβαινε έπεσε σε γκρεμό, στο νησί της Άνδρου. Τραγική λεπτομέρεια, οδηγός της μοιραίας γουρούνας ήταν ο πατέρας του.

Η μαρτυρία του πατέρα του θύματος είναι συγκλονιστική:

«Οδηγός ήμουν εγώ. Ανεβαίναμε μία ανηφόρα, έκανα λίγο δεξιά για να περάσει κάποιος, γιατί δεν ήθελα να τους καθυστερώ τους πίσω μου. Πήγαινα με 20χλμ. Κάνει μια έτσι η γουρούνα και μας ρίχνει στα δύο μέτρα που ήταν ένας γκρεμός, 5 μέτρα βάθος κάτω σε έναν τσιμεντένιο δρόμο», ανέφερε μιλώντας στο Mega ο πατέρας του άτυχου 22χρονου, Τάκης Γαβριλιάδης.

Πατέρας και γιος με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας έκαναν διακοπές στην Άνδρο.

Το δυστύχημα συνέβη με τη νοικιασμένη γουρούνα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Παρασκευής όταν ο αδικοχαμένος νεαρός με τον πατέρα του, έκαναν βόλτα στην περιοχή Στιβάρι, κοντά στο Μπατσί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε ανύποπτη τη στιγμή όταν ο πατέρας του 22χρονου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει σε γκρεμό από ύψος 5 μέτρων.

Ο άτυχος νεαρός έπεσε με το κεφάλι – χωρίς κράνος – και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο πατέρας του τραυματίστηκε στο χέρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Χειροτερες σκοτωστρες απο τις γουρουνες δεν υπαρχουν. Απορω πως τις οδηγουν ακομη

Comments are closed.