Πύρινος ο Αντώνης Πανούτσος κατά του Μόσιαλου: “Σχολικού επιπέδου χιούμορ ο Μόσιαλος”

Κοινοποίηση:
Αντώνης Πανούτσος

Καταιγισμός αντιδράσεων για την ελεεινή βλασφημία της Παναγίας από την ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Μόσιαλος καθώς και ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος, Αντώνης Πανούτσος κατακεραύνωσε τον καθηγητή Πολιτικής της Υγείας.

Ο Ηλίας Μόσιαλος αποδείχθηκε ανώριμος, ξεδιάντροπος και σάτιρος εκ του ασφαλούς, μη μπορώντας καν να υπερασπιστεί την ανεπαίσχυντη πράξη του, θεωρώντας μάλιστα πως η μέγιστη βλασφημία του προς την Παναγία θα μείνει αναπάντητη.
Μεταξύ των πολλών που κατέκριναν τον Μόσιαλο ήταν και ο Αντώνης Πανούτσος που με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε πολύ εύστοχα λόγο για σχολικού επιπέδου χιούμορ εκ μέρους του καθηγητή.

Ακόμη, σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν αυτή η ανάρτηση να μπορεί να προκαλέσει κάποιου είδους γέλιο σε όποιον την αντικρίζει ενώ παράλληλα τόνισε πως πρόκειται για αίσθηση του χιούμορ.. αρκετά προβλέψιμη.

Δείτε την ανάρτηση στην οποία προχώρησε ο Αντώνης Πανούτσος:

Με αυτόν τον τρόπο, ο Αντώνης Πανούτσος σχολίασε την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου που έχει προκαλέσει την δικαιολογημένη οργή των πολιτών, καθώς εκτός από την Παναγία, ο καθηγητής κατάφερε να προσβάλει βάναυσα κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό.

Την ίδια στιγμή, είναι απορίας άξιο πως μετά από αυτήν του την πράξη, τόσο ο ίδιος όσο και η Κυβέρνηση, θέλουν ο πολίτες της χώρας να λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τα λεγόμενα του γύρω από το θέμα της πανδημίας.

Πώς είναι δυνατόν να δεχθούν τα όσα λέει, (αυτοί που τηρούν κατά γράμμα μέχρι σήμερα τις αποφάσεις των ειδικών) όταν ο ίδιος αρνείται πεισματικά να σεβαστεί τα πιστεύω τους;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Χρησιμοποιεί το Εβραϊκό του όνομα για να κινείται άνετα από την ριζοσπαστική αριστερά μέχρι την Άκρα δεξιά,όπως και πολλοί άλλοι.Πιστεύετε ότι οι Εβραίοι βρίσκονται σε τέτοια ψυχική τρικυμία,βαριά αμορφωσιά,αναίσχυντο ρατσισμό,διαταραγμένη προσωπικότητα χωρίς ταυτότητα;
    Το μόνο που τον ενδιαφέρει ,καμμιά θεσούλα υπουργού για να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα……………αυτό τον καίει……….φαίνεται εκεί που βρίσκεται ………καλοπερνάει…….μήπως τρώει και ξύλο,όπως όλη η στρατιά των εισαγόμενων εργατών που διαθέτουν;

  2. Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ….ΑΥΤΑ ΕΝ ΕΤΗ 2021 ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ…Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΧΘΕΣ…ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..ΟΠΩΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩΜΕΝ ΚΑΙ ΙΔΩΜΕΝ…..
    ΙΔΟΜΕΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩΜΕΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ…ΘΑ ΦΑΝΕΙ…..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΟΥΛΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΒΛΑΚΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ..ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΥΡΙΣΕΙΣ
    ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ…..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ………………………………………ΚΑΝΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΟΝ

  3. Ηλίθιος και σάτυρος….η τιμωρία θα του έρθει άνωθεν….

  4. Μόσιαλε πες αλεύρι ο Πανούτσος σε γυρεύει

  5. Καλως τη λουγκρα και ας αργησε..Τι εγινε Αντωνη;Ξεμεινες και βγηκες να γλειψεις κατουρημενες ποδιες;Θες καμια θεσουλα ισα που προλαβαινεις;Μου βγηκατε οψιμα ενω ολο αυτο το καιρο που γινεται της πουτανας,εσεις κινεζοι;

  6. Έστω και για τους τύπους, ο πρώην αυλικός του Γιωργάκη θα έπρεπε ήδη να έχει πάρει πόδι. Δυστυχώς ο Κούλης συμφωνεί με τις ιδέες του και ας μην τολμά να τις εξωτερικεύσει για πολιτικούς λόγους.

Comments are closed.