Πώς «εμπλέκονται» Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Χεζμπολάχ και… Παλαιστίνη; Η απάντηση σε μία viral ιστορία του Twitter

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 Η Ελληνίδα πρώην ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλα μοιράστηκε στα social media μία ιστορία που δεν είχε δει ποτέ το φως της δημοσιότητας και ενέπλεξε Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς, Παλαιστινίους και τον… πρόεδρο των «ερυθρολεύκων».

Η Ελληνίδα οικονομολόγος και πολιτικός μοιράστηκε στον λογαριασμό της στα social media μία ιστορία με «πρωταγωνιστές» οπαδούς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, τον πρόεδρο των Πειραιωτών (!), τον… διοικητή της Αστυνομίας του Τελ Αβίβ αλλά και… Παλαιστίνιους.

Φυσικά, δε λείπει το ξύλο από μία τέτοια ιστορία, όμως αυτό που σίγουρα δεν περίμενε κανένας, είναι ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δέχθηκε… συγχαρητήρια γι’ αυτό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Χρόνια πριν, ο Ολυμπιακός έπαιζε στο Τελ Αβίβ με την Μακάμπι. Οι «άγριοι» του Ολυμπιακού, πήγανε να προσκυνήσουν στην ΒΗΘΛΕΕΜ. Τους περικύκλωσε ομάδα Παλαιστίνιων (τους πέρασαν για συνήθεις τουρίστες) φορώντας τα πράσινα διακριτικά της Παλαιστίνης.

Οι Ολυμπιακοί τους πέρασαν για Παναθηναϊκούς. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή με τους Ολυμπιακούς να κατατροπώσουν γερά τους Παλαιστινίους ..

Ο Διοικητής αστυνομίας του Τελ Αβίβ, κάλεσε κ συνεχάρη διακριτικά τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού: « Οι οπαδοί σας χτύπησαν άγρια σκληροπυρηνική ομάδα της Χεζμπολάχ , κανείς μέχρι τώρα δεν μπορούσε να τους μαζέψει», του είπε κατάπληκτος.

«Επιτίθενται συνεχώς σε λεωφορεία τουριστών κ τους ξυλοκοπούνε», κατέληξε.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, η κα Τζαβέλα επανήλθε επί του θέματος:

«Μετά την ανάρτηση μου αυτή, υπερασπιστές της Χαμάς εδώ μέσα, μου επιτίθενται ότι είναι ψεύτικη . Δεν θέλουν να ξέρουν ότι αυτά τα άναδρα ψοφίμια που τρομοκρατούν Ισραηλινούς κ Παλαιστινίους, έφαγαν γερό ξύλο από μια ομάδα φανατικών οπαδών του Ολυμπιακού…», ανέφερε στο… διευκρινιστικό της tweet.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: