Πώς εξελίσσεται η υγεία της Kate Middleton; Τι απαντά μια royal expert!

Κοινοποίηση:
α3

Παρόλο που η Kate Middleton συνεχίζει να απέχει από τις δημόσιες εμφανίσεις (με μια ανάρτηση μάλιστα ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της από το Pre-Trooping the Colour Event) μια δημοσιογράφος που ασχολείται εδώ και χρόνια με τη βασιλική οικογένεια, η Katie Nicholl, θέλει να μεταφέρει το δικό της, αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της υγείας της.

«Έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται καλύτερα στην προληπτική χημειοθεραπεία. Πιστεύω ότι ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή. Παίρνει δυνατά φάρμακα» σχολιάζει και προσθέτει: «Έχουμε αναφορές από μέλη της βασιλικής οικογένειας ότι έχει αρχίσει να κυκλοφορεί. Ότι βγαίνει έξω με τα παιδιά της. Αυτό είναι ένα πραγματικά θετικό σημάδι».

«Έχουμε αναφορές από μέλη της βασιλικής οικογένειας ότι έχει αρχίσει να κυκλοφορεί. Ότι βγαίνει έξω με τα παιδιά της. Αυτό είναι ένα πραγματικά θετικό σημάδι».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η απάντηση του πρίγκιπα William όταν, στη 80η επέτειο από την απόβαση στη Νορμανδία, ένας βετεράνος τον ρώτησε αν η πριγκίπισσα «πηγαίνει καλύτερα»: «Ναι, και θα ήθελε πολύ να είναι εδώ σήμερα».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του πρίγκιπα William, η Nicholl είπε ότι «είναι αναπόφευκτο να τον ρωτούν για εκείνη, γιατί περιμένεις να είναι σύσσωμη η βασιλική οικογένεια σε τέτοιες εκδηλώσεις και η απουσία της γίνεται ιδιαίτερα αισθητή».

Δεν της κάνει πάντως εντύπωση που δεν έχει επιστρέψει στα καθήκοντά της: «Το έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να μείνει μακριά από τους προβολείς. Έχει ανάγκη αυτή την περίοδο να την περάσει ιδιωτικά».

Πιστεύει όμως ότι αργά ή γρήγορα η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα επιστρέψει: «Από όλα όσα μαθαίνω από το παλάτι, από ανθρώπους κοντά της, είναι απόλυτα αποφασισμένη να συνεχίσει τη δουλειά από εκει που την άφησε, το υπέροχο έργο που έκανε. Αυτό μάς δείχνει πόσο απαραίτητη είναι για τη μοναρχία. Η μοναρχία την έχει ανάγκη κι εμείς έχουμε ανάγκη να γίνει καλύτερα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: