«Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας;» – Ξέσπασε σε λυγμούς θεία του 29χρονου που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν (βιντεο)

Κοινοποίηση:
θεια

Με δάκρυα στα μάτια, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι ο ανιψιός της χάθηκε τόσο άδικα, η θεία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, ξεσπά μιλώντας για το κακό που βρήκε την οικογένειά τους.

«Με πήραν οι αδερφές μου. Μας έφαγαν το παιδάκι μας, το μαχαίρωσαν, το ξεκοίλιασαν. Αεκτζής ο Μιχάλης μου, τον στρίμωξαν κάπου και τον έφαγαν. 29 χρονών παλικάρι, βιοπαλαιστής. Η λατρεία του ήταν η ΑΕΚ» σημείωσε και πρόσθεσε ότι η αδερφή της υπέστη έμφραγμα όταν έμαθε τον χαμό του παιδιού της.

«Η μαμά του έπαθε έμφραγμα. Την έχουμε στον Ερυθρό, εκεί που πήγανε και το παιδάκι μας. «Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας; Πώς θα ζήσει η αδερφή μου, δεν ξέρω!» είπε ξεσπώντας σε λυγμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ! ΣΑΝ ΑΠΕΙΛΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑ! ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ .ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!

  2. αν ήταν σωστή δεν θα κουνιόταν κουνούπι.
    η συμμορια του γουρλοσατανά που βγήκε με νοθεία (απο μισελληνισμο των περιτετμημενωνπαπαριών κ.την σατανιλα) είναι χειρότερη των κροατών.
    αν δουλευε για συμφέρον Ελλάδας θα τους δολοφονουσαν, όπως τον Καποδίστρια. ΜΌΝΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ VS ΕΛΛΗΝΩΝ Κ. ΕΛΛΆΔΑΣ ΤΌΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ Κ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΎΝ.

  3. Θεός σχωρέστο το παιδί. Βιοπαλαιστής. Άλλο ένα θύμα για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των ‘μεγάλων’. Γιατί να σκοτώνονται ‘οι μικροί’ για του αφέντη το ψωμί, που λέει και το τραγούδι;

  4. συλληπητηρια στους γονεις ας ειναι ελαφρυ το χωμα οπου θα σκεπαστει το παλικαρι….οσο για τα κτηνη της χωρας ελλαδας ουκ ολιγα τα συμφεροντα…..

  5. Πρώτον, συλλυπητήρια αλλά θα συνηθίσετε.
    Δεύτερον, όταν έχεις ως ιδανικό το ποδόσφαιρο αυτά παθαίνεις…..

    1. ΕΣΥ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

  6. Φύγατε γαμημενοι Κροάτες από την γαμοχωρα σας για να έρθετε εδώ με σκοπό να σκοτώσετε Έλληνα τσογλανια, τι σας έφταιξε το παιδάκι να το σκοτώσετε?Γαμω το σπίτι σας κωλοπαιδα

Comments are closed.