Πώς να γίνεις influencer με ένα νησί και μπικίνι: Γυναίκα από το Ντουμπάι δείχνει τον δρόμο!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15687)

Μια νεαρή γυναίκα από το Ντουμπάι, η Soudi Al Nadak, έχει προκαλέσει αίσθηση με την αποκάλυψη ότι ο σύζυγός της, Jamal Al Nadak, της αγόρασε ένα νησί. Ο λόγος πίσω από αυτή την εντυπωσιακή κίνηση είναι η επιθυμία της να απολαμβάνει τις παραλίες φορώντας μπικίνι χωρίς περιορισμούς.

 

Η Soudi, ηλικίας 26 ετών και Βρετανίδα στην καταγωγή, είναι influencer και μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της με τους 336.000 ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην περιγραφή της ζωής της ως «νοικοκυρά πλήρους απασχόλησης», αναδεικνύει τις πολυάριθμες δραστηριότητες και τα έξοδα που σχετίζονται με τον πλούσιο σύζυγό της.

Η γνωριμία τους έγινε στο Ντουμπάι, όπου και παντρεύτηκαν το 2021. Στα βίντεο που δημοσιεύει συχνά περιλαμβάνονται θέματα όπως οι δαπάνες του εκατομμυριούχου συζύγου της για εκείνη κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας. «Έπρεπε να παντρευτώ εκτός της κουλτούρας μου, επειδή αρνήθηκα να πληρώνω στα ραντεβού και δέχομαι μόνο χρυσό ως δώρο», έγραψε σε ένα άλλο βίντεό της.

Πρόσφατα, η Soudi μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram από το ιδιωτικό νησί που της αγόρασε ο σύζυγός της, γράφοντας: «POV: Ήθελες να φορέσεις μπικίνι και έτσι ο εκατομμυριούχος σύζυγός σου σου αγόρασε ένα νησί».

 

 

 

Σε μια συνέντευξη της, Όπως αναφέρει ο Independent, η Soudi μίλησε για την επιθυμία του ζευγαριού να αγοράσει ένα νησί ως επένδυση. Είπε ότι το νησί αγοράστηκε για περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ.

«Ήταν κάτι που ψάχναμε να κάνουμε εδώ και καιρό για επένδυση και ο σύζυγός μου θέλει να αισθάνομαι ασφαλής σε μια παραλία γι’ αυτό και αγόρασε ένα», δήλωσε στην ινδική εφημερίδα Hindustan Times. «Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής δεν μοιραζόμαστε την ακριβή τοποθεσία, αλλά είναι στην Ασία και κόστισε 50 εκατομμύρια δολάρια», συμπλήρωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response