ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΔΙΕΓΡΑΦΗ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΡΤ «ΕΦΑΓΑΝ» ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Κοινοποίηση:
teaser3-7

Mετά τις εξηγήσεις που έδωσε  στον γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη για την εξοργιστική συμπεριφορά του απέναντι σε υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος στο ΑΛΕΡΤ και προκάλεσε εγκέλαδο στο Μαξίμου – Δείτε τον κολλητό της Ντόρας να δέρνει υπάλληλο του αεροδρoμίου!

Εν τω μεταξύ, μετά τη συνάντηση που είχε ο βουλευτής Ηρακλείου με τον κ. Τασούλα, ο Πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε την επιβολή μομφής για ανάρμοστη συμπεριφορά και τον αποκλεισμό του από τις επόμενες συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου.

Η συμπεριφορά του, που όλη η Ελλάδα είδε, είναι καταφρόνηση του θεσμού, γιατί τον υπονομεύει. Είμαι υποχρεωμένος να υποβάλλω κατά του κ. Αυγενάκη την ποινή της μομφής για ανάρμοστη συμπεριφορά και του αποκλεισμού από τις επόμενες συνεδριάσεις του κοινοβουλίου” πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. μηπως εχει και λιγο δικιο μηπως λεω διοτι νομιζω οτι τον εξοργισε ο υπαληλος αλωστε τι περιμενεις υπαληλακος ειναι γλυφτης που για να ειναι αραχτος δεχετε τα ψιχουλα που του δινουν και δεν παει να ζηση ομορφα στην επαρχια οπως κανουν η αξιοπρεπεις ανθρωποι ο κυριος Αυγενακης εχει παλεψη στη ζωη του ο υπαληλος ομως για να ειναι υπαληλος οχι

    1. Πες τα φιλενάδα, να μάθουν να ξεχωρίζουν τους τίμιους ανθρώπους όπως ο κ. Λευτέρης και όλο το κόμμα μας

    2. Ο ΄΄αξιοπρεπής΄΄ Αυγενάκης να γίνει γιδοβοσκός στο νησί του ή να κάνει καμιά δουλειά. Το παράσιτο που πάλεψε. Η μαυρίλα των Σαρακηνών πειρατών δεν κρύβεται. Όσον αφορά τον υπάλληλο που είναι ΄΄αναξιοπρεπής΄΄, επειδή εξόργισε τον γαλαζοαίματο γιδοβοσκό από την Αραπιά, θα μαστιγωθεί δημοσίως που δεν έριξε μπουνιά στο σκουπίδι που περνιέται για άνθρωπος. Κιουρία μου από ποιο μέρος της Βαρβαρίας είσθε; Ορθογραφία Μηδέν. Συντακτικό Μηδέν. Γραμματική Μηδέν. Σκέψη : Φιστίκι Αράπικο…

  2. Ρε πουστηδες νδουλες τον Κασιδιάρη για τη φαπα στην πλούσια κουμουνηστρια Κανέλλη την παίζατε κάθε μέρα…τώρα θα το κάνετε φασίστες…γαμημενα σκουπίδια…έπρεπε να ήμουν εγώ στη θεση του υπαληλου και θα μετρούσε το λοπαιδα τα παειιδια του στο νοσοκομείο το σκουπιδι..κανένας πουλημένος εισαγγελείς θα επέμβει αυταπαγγελτος…αλήτες ..

  3. Να αρθεί η ασυλία όλων των βουλευτών. Να ανοίξει το θέμα. Τα παιδιά κάνουν ζημιές, λένε δεν το ξανακάνουν, οι κλέφτες πολιτικάντηδες μονον που δεν σκοτώνουν. Φτάνουν ως εκεί που ξερουν πως θα γλιτώσουν με τους φυγοποινους νόμους- τέρατα που αυτοί θεσμοθετούν και ψηφίζουν.
    Δηλαδή με εικονική διαγραφή θα την γλυτώσει ο ψευτόμαγκας που άσκησε τέτοια βία στον εργαζόμενο;
    Ψηφίστε κορόιδα τους δυναστες σας για να σας δέρνουν -μπας και στρώσετε- πραγματικά και μεταφορικά. Ζήτω η νέα αλητεία!

  4. Οι «Αυγενακηδες « ΜΑΚΕΛΕΙΟ , τελειωμό δεν έχουν , και δεν είναι μόνο γένος αρσενικού είναι και θηλυκού . Και δεν κάνουν κακό μόνο χτυπώντας , αλλά και απαιτωντασ θέσεις που δεν τους ανήκουν Στείλτε κάποιον στο Νοσοκομείο Ασκληπειο Βούλας να δείτε τι γίνεται !Παρουσιαστηκε νέα ειδικευόμενη για να κάνει ειδικότητα απαιτώντας να πάει σε συγκεκριμένη χειρουργική κλινική που είναι πληρες από ειδικευόμενους .Και όταν της είπαν δεν μπορεί έμαθε όλως τυχαίως το νοσοκομείο ότι έχει «πλάτες « το Μητσοτακη ,με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή διώχνει μια παλιά ειδικευομενη από εκεί . Και εννοείται η παλιά έντιμη ειδικευομενη το δίκαιο δεν το βρίσκει πουθενά και ξέρετε γιατί , διότι στη θέση αυτή βρέθηκε με τις δικές της έντιμες αξιοπρεπείς πλάτες . Ρωτήστε στο Ασκληπειο σήμερα κιόλας για το λόγο του αληθές

  5. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!!!ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ!!!! ΕΑΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΥΛΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

  6. Σε όποιο μέρος..σε οποιαδήποτε χώρα της γης να ήταν..θα τον είχανε πατήσει από πάνω έως κάτω.. και αυτόν και όλη την σπείρα που κάνουν τους πολιτικούς ..Αληταρια..που δεν έχουν καν την τσίπα να γκρεμιστούν και να κρυφτούν κάτω από την γη .. Αλλά..ένα πρέπει να ξέρετε..ότι μέσα στο άχρηστο προβαταριο του ελληνικού λαού.. υπάρχουν άτομα που ακόμα στέκουν.. που ακόμα κρατούν.. και το λέει η καρδούλα τους ..άτομα που κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό.. έτοιμα να τους ξεσκίσουν… κομμάτια να τους κάνουν… και είναι πολλοί ξέρετε..

  7. Σίγουρα με αυτή την εσχάτη των ποινών που του υποβλήθηκε….. θα βάλει την γάτα του να κλάψει.

  8. Τον διέγραψαν αλλά δεν παραδίδει την έδρα!!!!!
    Με λίγα λόγια μια τρύπα στο νερό και το χειρότερο ότι έχει υποπέσει σε σωρεία αδικημάτων και αντί να επέμβει εισαγγελέας και να αρθεί η βουλευτική του ασυλία “περιμένουμε” να παραιτηθεί!!! Δηλαδή είναι στη προσωπική του επιλογή το τι θα συμβεί!!!
    Παιδιά αν δεν συλληφθεί καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί, ούτε στη Κολομβία του Εσκομπάρ δεν συνέβαιναν αυτά και περίτρανα πλέον η δικαιοσύνη υπάρχει μόνο για τη πλεμπα όλους τους άλλους δεν τους αγγίζει τίποτα.

  9. Αντε γεια κωλοτραμπούκε με την γραβάτα,τάχα είσαι κύριος επειδή φοράς κοστούμι

  10. Εαν τον ψαξουν την φυλακη δεν την γλυτωνει με ολα αυτα που εχει κανει τα τελευταια χρονια.
    
    Ας ξεκινησουν απο τις επιδοτησεις.

  11. Σιγά τα ωά! Του επέβαλε μομφή και απαγόρευση συμμετοχής στις συνεδριάσεις! Μη συζητάς, Ο,ΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ… Πόσο βαθύ είναι το βύσμα του εν λόγω μούλου;;;

  12. Μπράβο Στέφανε! Η ιστορία θα σε γράψει ως Έναν απ΄τους ελάχιστους τελευταίους αληθινούς δημοσιογράφους!!!

  13. Αυτό το Ανθρωποειδές είναι σίγουρα ένα σπάνιο υπολειμμα τον ΑΝΟΥΝΑΚΙ.
    Έχει ακόμα πολλά τέτοια η Κρήτη

  14. ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ???[κανουν τουμπεκι ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ]. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

  15. Η διαγραφη του, αποτελει καθαρα εξαπατηση ψηφοφορων, διοτι τον ψηφισανε για να ειναι στη ΝΔ, και οχι ανεξαρτητος βουλευτης. Να παρεμβει η Αδειλινη αμεσα, και να ασκησει διωξη στον πρωθυπουργο και σε ολη την κοινοβουλευτικη ομαδα. Τί, οχι; ΥΓ: Αυχενάκης, γιατί τις καλές καρπαζιές τις ρίχνει στον αυχένα…

  16. Συγχαρητηρια για το ρεπορταζ! Η Ελληνικη δικαιοσυνη ειναι παρουσα?
    Μαλλον ο μαγκας παει για… διακοπες με τα δεδουλευμενα! Ουτε να βοσκει γιδια στο Ψηλορειτη ειναι ικανος!

  17. Θα του ειχα κοψει τα χερια απο τον ωμο…..αλλα μαλλον θα ειδε οτι εχει κανεναν μπουλη απεναντι του γι’αυτο σηκωσε χερι ο ψευτομαγκας.

  18. Τους ψευτομαγκες Κρητικους Γιδοβοσκους τους θυμαμαι στον στρατο . Οι μεγαλυτερες κοτες του στρατοπεδου . Σηκω κατσε τους ειχαν κ μαλιστα κυριε . Χεστηδες απο τους λιγους . Οι ιδιοι ειναι κ στην Βουλη . Εαν ημουν το παιδι που χαστουκισε ο Αυγενακης , θα ηταν ηδη στην εντατικη σε κρισιμη κατασταση . Εαν δεν τον μηνυσει θα ειναι τα ιδια σκατα με αυτον .

  19. Ειναι μεγαλη επιτυχια του μακελειου και του αλερτ…ευτυχος υπαρχει το βιντεο και βλεπουμε καθαρα τον τραμπουκισμο του αυγενακη απεναντι σε εναν απλο υπαλληλο οχι τιποτα αλλο εαν δεν υπηρχε θα λεγανε οτι κανει αντιπολιτευση λεει ψεμματα τα γνωστα.
    Οι αλαζονεια της εξουσιας σε ολο της το μεγαλειο.

  20. Συγχαρητήρια Στέφανε Χίο που ΠΡΩΤΟΣ ανέδειξες την υπόθεση Αυγενάκη την Δευτέρα στο Alert με μια ακόμη δημοσιογραφική σου επιτυχία. Οι άλλοι συνάδελφοι μόλις σήμερα κατάλαβαν τι έγινε.

  21. Φάτους όλους Στέφανε, αλλά πρόσεχε γιατι είναι μαφιόζοι. Ο κ. Νίνος την πλήρωσε ακριβά….

  22. Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν καποιος Χρυσαυγητης θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος ο Δήμητρας 8 δορυφορικός σταθμός του καναβεραλ, και ο εισαγγελέας της Ζιμπάμπουε.

    1. Αυτό δείχνει οτι η ΧΑ είναι ενα τίποτα μπροστά σε αυτά τα κακοποιά στοιχεία η καμορα του φασισμού και του εγκλήματος που λέγετε Νέα Δημοκρατία.

    1. Δεν φοβούνται, κάνουν πλάτες για να τα τσεπώνουν τα πουλημένα τομάρια.

Leave a Response