ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΥΤΡΑ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Κοινοποίηση:
λυτρας

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα προχώρησαν οι δικαστικές αρχές μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο ποινικολόγος με τη σύλληψή του θα οδηγηθεί στη φυλακή.

«Είναι κρυμμένος, έχει φύγει στο εξωτερικό ή είναι κρεμασμένος», δήλωσε νωρίτερα ο Στ. Μπαλάσκας προσπαθώντας να ερμηνεύσει την απουσία του.

Κρίθηκε ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα) σε βάρος της συζύγου ο κατηγορούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο. Οι περιοριστικοί όροι όμως, όπως κρίθηκε, παραβιάστηκαν και για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκαν με προφυλάκιση.

Οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον Απόστολο Λύτρα ήταν υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό του σπίτι με το θύμα, απαγόρευση να πλησιάζει η να απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο τη σύζυγό του και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.

Ωστόσο, οι όροι αυτοί προκάλεσαν την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ο οποίος ζήτησε τον έλεγχο της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, που τους αποφάσισαν. Κατά την κρίση τώρα της ανακρίτριας η όροι αυτοί παραβιάστηκαν πριν ακόμα περάσει ένα 48ωρο καθώς η πρώην σύζυγος του δράστη με δικηγόρο του γραφείου του και την κόρη του από τον πρώτο γάμο μετέβησαν στο σπίτι του της κ. Πολυζωγοπούλου στο Γέρακα, χωρίς τη συναίνεσή της ζητώντας ρούχα και χρήματα που είχε ο Απόστολος Λύτρας με τρόπο απειλητικό.

Επίσης ο ίδιος κατά παράβαση των περιοριστικών όρων απέστειλε μήνυμα στο θύμα- σύζυγο του και την περιέλαβε σε ομάδα στο viber χωρίς τη συναίνεση της με σκοπό απειλητικά, όπως η ίδια ισχυρίζεται, να την αναγκάσει να δώσει χρήματα τα οποία ο ίδιος διατείνεται ότι είχε στο σπίτι του.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση σε βάρος τόσο του Απόστολου Λύτρα όσο και των τριών προσώπων που εισέβαλλαν στο σπίτι της στο Γέρακα χωρίς τη συναίνεσή της.

Πώς περιγράφει ο Σοφία Πολυζωγοπούλου την επίσκεψη που δέχθηκε

Μέσα από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, έρχονται στο φως νέα δεδομένα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα ο άγριος ξυλοδαρμός της δικηγόρου από τον κατηγορούμενο ποινικολόγο, αλλά και για την επίσκεψη που η 37χρονη γυναίκα δέχθηκε στο σπίτι του στον Γέρακα από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και δύο ακόμη πρόσωπα.

Όπως αναφέρει η κυρία Πολυζωγοπούλου, από το σοκ που υπέστη από την ανεπιθύμητη για εκείνη επίσκεψη λιποθύμησε -γεγονός που επιβεβαιώνει με την κατάθεσή του και ο αστυνομικός που βρισκόταν για την ασφάλεια της στην οικία της. Ακόμη, η δικηγόρος στη μήνυσή της αναφέρει ότι δέχθηκε γραπτά μηνύματα από τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος της έγραφε ότι προσπαθούν τα παιδιά του να μιλήσουν μαζί της «και να έρθουν στο σπίτι να πάρουν λεφτά». Μάλιστα, υποστηρίζει πως τόσο η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου όσο και ο συνεργάτης του δικηγόρος που την επισκέφθηκαν στο σπίτι της στο Γέρακα «ενεργούσαν ως όργανά του».

Αναβολή για 27 Ιουνίου στην υπόθεση του αυτοφώρου της πρώην συζύγου του
Νωρίτερα αναβολή για 27 Ιουνίου δόθηκε στην υπόθεση του αυτοφώρου της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα.

Η πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου υποστήριξε ότι η μηνύτρια είναι βαριά τραυματισμένη και της δόθηκε η σύσταση να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι την ανάρρωση της και την επανεξέταση. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να παραστεί στο δικαστήριο και να καταθέσει.

Ο συνήγορος της κ. Πολυζωγοπούλου Θέμης Σοφός ζήτησε να επιβληθεί περιοριστικός όρος στην πρώην σύζυγο του 57χρονου δικηγόρου να μην πλησιάζει το σπίτι της 37χρονου νυν συζύγου του. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι εξαιτίας των αδικημάτων και του πλαισίου ποινής δεν μπορεί να επιβάλει περιοριστικούς όρους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, δεν πήγε αυτός στο σπίτι τους στο Γέρακα. Έστειλε τους άλλους γιατί έχει ανάγκη από χρήματα. Αν έχει αυτοκτονήσει κάποιοι τον θέλουν πεθαμένο γιατί μάλλον γνωρίζει πολλά.

  2. ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ….. ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ;;;; ΑΠΟΡΩ ΔΗΛ…
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΛΗΓΜΕΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ…..ΤΙ ΝΑ ΠΩ…..
    ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ…ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΓΜΕΝΗ…

  3. Οσο ειδεχθης και απεχθης ειναι η πραξη του συγκεκριμενου κυριου, αποδεικνυεται αλλη μια φορα οτι ο κ.Μητσοτακης = εκτελεστικη+νομοθετικη κατα το δοκουν+δικαστικη εξουσια! Αβε γκεσταπιτη Λουδοβικο, αβε Νερωνα με τους γιγαντιους …ανεμιστηρες σου ! Δεν πιστευω να καψεις και την… προσφατη επενδυση σου στην Ηπειρο! ….Πρασινη αναπτυξη βρωμαει η επικρατεια σταχτη!

  4. Ολα αυτα που συμβαιινουν στην μπανανια του Αιγαιου, μας κανουν να πιστευουμε ακομη περισσοτερο στην δικηγορικη ,στους μαιντανους κομπλεξικους και καλα μεγαλοδικηγορους ,οι οποιοι βεβαια φροντιζουν για τα μαξιλαρακια στον καθε εγκληματια αλλα και οιοδηποτε κακοποιο !!!Φτανει το χρημα να ρεει για κοττερα, βιλλες και ολα τα σπεσιαλ που θα απολαμβανουν μονον αυτοι !!!Μεγαλοδικηγοροι και κουραφεξαλα ,δεν ισχυουν οι νομοι και το Συνταγμα για τους περισσοτερους απο δαυτους!!!Απαραδεκτοι ,φιλοχρηματοι και κομπιναδοροι!!!Και βεβαια υπερανω νομων και του Συνταγματος,τα οποια ισχυουν κατα το δοκουν!!!!

  5. Δλδ ποια μετρα παραβιασε ; Μηνυμα της εστειλε απο το Viber ! Ρε ποιον κοροιδευετε ;;;; Ας καταργησουμε την Δικαστικη Εξουσια κ να πηγαινουμε να μας δικαζει η ΝΔ με το Ορκ του ΣκαιΤουρκ να ξεμπερδευουμε . Τετοια Μπανανια που εχτισαν μετα απο 3 Μνημονια δεν εχει ξαναγινει σε αλλη Χωρα του Πλανητη . 28% της εδωσαν οι Χιμπαντζηδες .

    1. Άσε οι metoo δες και όλο το σκυλολοι γαβγίζουν μέρα νύχτα και μετά το στραπατσο στις εκλογές του Αφορεσμενου…δεν θέλουν να τα βάλουν με τον όχλο οι κυβερνώντες γιατί έρχονται και οι φωτιές…
      Φταίει αυτός που μπλέκει με 15 χρόνια νεώτερη…και την πήρε στο γραφείο του…τις έμαθε τα κόλπα.. διέλυσε την πρώην οικογένεια του…
      Άι μαλακιαι πλερωνονται… λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι…
      Φυσικά δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να δέρνονται οι σύζυγοι !!!

Leave a Response