ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Κοινοποίηση:
ζελε

Τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος κοιμάται με το ένα μάτι… ανοικτό. Πριν μικρό διάστημα, ο Ουκρανός πρόεδρος απέλυσε τον αρχηγό του στρατού του, Ζαλούσνι.

Κάτι που οπως φαίνεται θα του γυρίσει… μπούμερανγκ, αφού ο λαλίστατος και έτοιμος για όλα Ζαλούσνι φέρεται να καλεί σε πραξικόπημα εναντίον του προέδρου Ζελένσκι.

Στο Κίεβο, πριν την απόλυση του Ζαλούσνι, οι φήμες ότι ο Ζελενσκι βλέπει τον αρχηγό του στρατού ως δυσάρεστο ανταγωνιστή ήταν αρκετά έντονες.

Όλο και περισσότεροι παρατηρητές διαμαρτύρονται για μια νέα συγκέντρωση εξουσίας. Ο πρόεδρος και το κόμμα του «Υπηρέτης του Λαού» αφήνουν ελάχιστο χώρο στην πολιτική σκηνή για άλλους παράγοντες από την κοινωνία των πολιτών και την αντιπολίτευση. Ωστόσο, ο Ζαλούσνι φαίνεται έτοιμος να κάνει την κίνησή του, καλώντας όσους διαφωνούν με τον πρόεδρο να κάνουν την… αντεπίθεση και να προχωρήσουν σε πραξικόπημα!

439232509_1159344508712250_7991450119884953436_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εγώ θέλω να δω τους ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ/ΟΥΚΡΑΝΕΣ όταν ανακαλύψουν πόσα χρωστάνε καθώς μιλάμε για ΔΙΣ ΕΥΡΩ που αυτοί θα κληθούν να πληρώσουν όχι ο ΖΕΛΕΣΚΙ

  2. Ότι έχουν να κανουν, να το κανουν τώρα,μηπως και γλυτώσουμε τον πυρηνικό πόλεμο

  3. Τα … σκουλικια το γνωριζετε πολυ καλα το τι θελουν.

  4. Θα τονε φανε πρωτα οι αμερικανοι για την …”επιτυχημενη” διαχειρηση του project που του αναθεσανε! Ουτε τη μασαμπουκα του δεν θα προλαβει να χαρει και τις “επενδυσεις”του!

  5. για χαρη των Αμερικανων κατεστρεψε την Ουκρανία ο ηθοποιος

  6. Φάτε τον κοντό γιατί θα μας πάρει μαζί του….

  7. Θα πάρει ότι του αξίζει αυτό το σκουλήκι…

Comments are closed.