ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ;; Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Κοινοποίηση:
psyxiko-thyma-xr

Τα στελέχη της Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό, ερευνούν ενδελεχώς όλους τους φακέλους των εργασιών που είχε αναλάβει ο 54χρονος τα τελευταία πέντε χρόνια.

Εκεί που δίνουν βάρος είναι σε ό,τι αφορά τις δουλειές στα νησιά των Κυκλάδων και κυρίως στη Μύκονο.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, από την πρώτη στιγμή βρίσκεται το κινητό τηλέφωνο του τοπογράφου, αλλά και οι ηλεκτρονικές του συσκευές οι οποίες ερευνώνται εξονυχιστικά στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εντοπίσουν ένα ίχνος που ίσως τους βοηθήσει να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ, για το ποιος ήθελε νεκρό τον 54χρονο άνδρα.

Σε μια πρώτη έρευνα που έχει γίνει στο κινητό τηλέφωνο, εντοπίστηκαν μηνύματα τα οποία περιείχαν απειλές προς το πρόσωπό του τοπογράφου.

Οι Αρχές προσπαθούν να δουν αν αυτές οι απειλές μπορεί να σχετίζονται με την εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου.

Οι ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων προσπαθούν να κάνουν ανάκτηση ακόμα και από διαγραμμένες συνομιλίες και υλικά του τελευταίου διαστήματος έτσι, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα για όλες τις επαφές που είχε ο τοπογράφος.

Με αμείωτους ρυθμούς οι αστυνομικοί λαμβάνουν συνεχώς καταθέσεις από το περιβάλλον του τοπογράφου ένα μέχρι στιγμής έχουν στα χέρια τους ήδη 15 καταθέσεις τόσο από ανθρώπους της Μυκόνου όσο και από πρόσωπα που βρίσκονται στην Αθήνα.

Σύντομα αναμένεται να λάβουν κατάθεση και από τη σύζυγό του, καθώς οι αστυνομικές Αρχές περίμεναν να γίνει πρώτα η κηδεία του.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, από όλες τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί, δεν έχει προκύψει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η ανάλυση του τεράστιου όγκου των βίντεο που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί.

Προσπαθούν να βρουν το «λάθος» που θα τους οδηγήσει στον εκτελεστή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η σύζυγός του σίγουρα γνωρίζει για τις δουλειές του άντρα της. Τί δουλειά κάνει;

  2. Σε λίγο θα μας πείτε ότι δεν του άρεσε κιόλας η ζωή που έκανε…αγόραζε ακίνητη περιουσία σαν….”Κινέζος”. Λογικό είναι, ήθελε κ αλλα, για αυτό και τον “αντικατέστησαν”.

  3. Ο εκτελεστης βλακες βρισκεται καπου στη Γεωργια τωρα με τα 25000 χιλιαρικα που πηρε. Αφησε το μηχνακι πηρε ταξι μετα μετρο για το αεροδρομια και εφυγε μεσω Βερολινου . Εγω θα σας τα λεω ? Νετφλιξ δε βλεπετε εσεις οι μπατσοι ? Μονο οι εκτελεστες βλεπουν ? Αντε καληνυκτα και αν τον πιασετε παρτεμε τηλεφωνο.χα χα χα

Leave a Response