ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου! «Καταπέλτης» το κατηγορητήριο σε βάρος των τεσσάρων αστυνομικών – Άλλη φορά οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ να κρατάνε γλαδιόλες όταν πάνε για σύλληψη! ΝΤΡΟΠΗ σε όσους άσκησαν διώξεις!

Κοινοποίηση:
zak_main

Σε δυσχερή θέση οι τέσσερις ένστολοι, οι οποίοι βαρύνονται με το κακούργημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο δυσκολεύει η θέση των τεσσάρων αστυνομικών για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Το πρωί οι 4 αστυνομικοί, που βρίσκονται πλέον σε θέση κατηγορουμένου για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, ζήτησαν από 23ο ανακριτή που ερευνά την υπόθεση και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στις 12 Δεκεμβρίου 2018.

Οι αστυνομικοί βαρύνονται με το κακούργημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης.

Ο ανακριτής απέδωσε την εν λόγω κατηγορία στους αστυνομικούς από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης και από το οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει σε συνδυασμό με τους συγκεκριμένους αστυνομικούς οι οποίοι ήταν στο επίμαχο περιστατικό.

Να σημειωθεί ότι οι 4 αστυνομικοί εμφανίζονται στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει να έχουν σωματική επαφή με τον Ζακ Κωστόπουλο την ώρα που του περνούν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κατηγορητήριο, μεταξύ των άλλων, αναφέρει: «Έπληξες (με κλωτσιά, με παρατεταμένο πάτημα του χεριού, με πάτημα στο πόδι του) προκαλώντας σε αυτόν (σ.σ.: Ζακ Κωστόπουλο) σωματική βλάβη η οποία ήταν αυξημένη, λόγω της κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει».

Παράλληλα συνεχίζει το κατηγορητήριο: «Συνεπεία των κακώσεων αυτών ήτοι των προκληθέντων πολλαπλών και διάσπαρτων τραυμάτων που οφείλονται στη συγκλίνουσα συμπεριφορά τόσο δική σου (σ.σ.: αστυνομικού), όσο και όλων των συγκατηγορουμένων σου και του μηχανισμού στρες, δηλαδή της αντίδρασης του οργανισμού του θύματος, προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτά, προκλήθηκαν ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου οι οποίες συνδέονται αιτιωδώς με τα ανωτέρω τραύματα και οδήγησαν στο θάνατό του».

Πάντως, μετά τις εξελίξεις αυτές η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου, μέσω των συνηγόρων της, έχει καταθέσει αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας κατά των αστυνομικών από θανατηφόρα σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Διευκρινίζεται ότι το αίτημα της οικογένειας στηρίζεται στην ιατροδικαστική έκθεση, το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας αλλά και στο βιντεοληπτικό υλικό όπου φαίνονται οι κατηγορούμενοι να σπάνε το πάνω μέρος της τζαμαρίας και στη συνέχεια και το κάτω. Μετά καταφέρουν χτυπήματα που έχουν ως συνέπεια τον θάνατο του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Άλλος πάει με μαχαίρι να κλέψει για να φορέσει κοσμήματα, άλλος πάει να βιάσει ταξιτζή, μια λύση υπάρχει για κάθε ανώμαλη πράξη… όπως κάνουν οι φίλοι τους οι Αλβανοί και οι Τούρκοι ας πάρουμε παράδειγμα απο δαύτους, αγαπάνε την πατρίδα τους και είναι αντίθετοι σε κάθε ανώμαλο.

  2. ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΕΣΠΑΓΕ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙ .ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΓΥΑΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ? Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ . ΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ? ΜΠΗΚΕ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΗΣ η ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ?? ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΡΕΖΙΛΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΩΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΥΠΟΛΗΨΗ .

  3. Για τα αναρχοαπλιτα πρεζοπουστρακια βγαινουν γρηγορα οι δικ αποφασεις

  4. Απ οτι ακουσα ο νεαρος αυτος κρατούσε ενα κομμάτι ΓΥΑΛΙ στο χέρι. Πως επρεπε να του το πάρουν;;; Με χάδια;;; Με το ΓΥΑΛΙ αυτο θα μπορούσε να κανει ζημια σε καποιον απο τους αστυνομικούς, ιςως ομως και στον εαυτο του. Μετα λέμε πως οι αστυνομικοί δεν επεμβαίνουν οταν γινεται καποια παράνομη πράξη. Μα πως να επέμβουν μετα απο αυτο το κυνηγητό που τους κανουν;;; Αλλα φταίνε και οι αστυνομικοί, γιατι οταν εμεις φωνάζουμε και διαμαρτυρόμαστε, αυτοι μας χτυπάνε.

  5. Να ήταν έτσι τα κατηγορητήρια και για τόσους εγκληματίες που τους βγάζουν “αθώους ” και συνεχώς μέσα -έξω στις φυλακές και συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους !!!
    ΤΟ ΒΡΟΜΟΣΎΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ///

  6. Μυριστηκαν κρατικη αποζημιωση οι αριστεροι γονεις του πουστη οροθετικου τοξικομανη ληστη
    Και θα την παρουν , οπως πηραν 250 χιλιαδες οι αριστεροι γονεις του μουλου Αλεξανδρου του καταστροφεα απλυτου 15χρονου.

  7. για τον κατσιφα δεν ασχολειτε κανενας τους αλλα για τον αλλο το κανανε σηριαλ ολη την ωρα ελεος πια σωνει και καλα να τον κανουνε τον ληστη ηρωα

  8. Λεφτά έχουν οι γονείς του για να κυνηγήσουν τους αστυνομικούς , στο γιό τους όμως δεν έδιναν κι έγινε ληστής. Αυτό είναι το ποιόν των αριστερών ρεταλιών.

  9. μηπως ο ανακριτάκος τον πσιλοπαιρνει και θελει να φανει λιγο αλληλεγγυος;ουτως ή αλλως αυτο οδηγεί στο πουθενα.μονο να ασχολουμαστε για λιγο καιρό με μαλακιες.

  10. ΑΠΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πως βγήκε τόσο γρήγορα η απόφαση του Δικαστηρίου?
    Εγω περιμένω 2 χρόνια για να καθαρογραφεί η απόφαση Διοικητικού Δικαστηρίου στην Καβάλα και ακόμα ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.