ΡΕΝΤΗΣ: ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ – ΥΠΕΣΤΗ ΒΑΡΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΚΟ ΣΟΚ – ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

Κοινοποίηση:
Clipboard01

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από χθες το βράδυ, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, ο 31 χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κλειστό του Ρέντη.

Τα ξημερώματα εκδόθηκε από το νοσοκομείο το ιατρικό δελτίο για την κατάσταση της υγείας τους και η περιγραφή για τον αγώνα των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή είναι σοκαριστική.

Ο νεαρός αστυνομικός υπέστη βαρύ αιμορραγικό σοκ, αλλά και καρδιακή ανακοπή και επανήλθε μετά από 10 λεπτά ανάνηψης.

Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο
«Περί ώραν 22:00 της 7ης -12-2023 προσεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου, άνδρας των Υ.Α.Τ. της ΕΛ.ΑΣ., 31 ετών με αιμοδυναμική αστάθεια, σε κωματώδη κατάσταση (GCS 3), χωρίς φωτοκινητικό αντανακλαστικό.

Έφερε ίσχαιμη περίδεση πάνω από τραύμα στην έσω επιφάνεια του αριστερού μηρού, εκτεταμένο αιμάτωμα και έγκαυμα περιοχής μηρού, ριζομηρίου και οσχέου και καθολικό υποδόριο εμφύσημα. Έγινε ενδοτραχειακή διασωλήνωση και μηχανικός αερισμός και ξεκίνησε διαδικασία ανάνηψης από το βαρύ αιμορραγικό shock. Ο ασθενής κατά τις 23:00 μεταφέρθηκε στο χειρουργείο, όπου συνεχίστηκε η προσπάθεια ανάνηψης με μαζικές μεταγγίσεις αίματος και παραγώγων και υψηλές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Κατά τις 23:25 υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά. Κατά τις 23:55 μετά από προσωρινή σταθεροποίηση με υψηλές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων έγινε χειρουργική διερεύνηση του τραύματος στον αριστερό μηρό. Διαπιστώθηκαν εκτεταμένες μυϊκές καταστροφές, ανευρέθη και αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων.

Διαπιστώθηκε επίσης εκκρηκτική κάκωση επιπολής μηριαίας αρτηρίας και φλέβας και κλάδων αυτών, οι οποίες απολινώθηκαν για έλεγχο της αιμορραγίας στα πλαίσια ελέγχου της βλάβης (Damage control), έγινε χειρουργικός καθαρισμός και απομάκρυνση νεκρωμένων ιστών, έκπλυση του τραύματος και επίδεση. Ο ασθενής σε βαρειά γενική κατάσταση μεταφέρθηκε στις 01:30 της 8ης /12/2023 στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Όταν παίζεις με τα σπιρτα σε μια μπαρουταποθήκη είναι θέμα χρονου να γίνει τ μπαμ είτε με ένα πολίτη είτε με έναν εργαζόμενο αστυνομικό. Είναι όλοι μα όλοι ηθικοί αυτουργοί η ζωή ενος ανθρώπου είτε είναι αστυνομικός είτε πολιτης είναι το ίδιο πράγμα και δεν πρέπει να την εκμεταλευονται κάποιοι ανεγκέφαλοι και να την διαχωρίζουν.
    Κανένας δεν θέλει την βία πόσο μάλλον οι άνθρωποι που πάνε στην εργασία τους κ αυτοί που πάνε να δούνε έναν αγώνα.
    Ο φανατισμός, η βία και η κονόμα κάποιων γιατί όλα τα σκατα γίνονται για το χρήμα,πρέπει να τελειώσει, ο κατήφορος που έχει περιέλθει η χώρα μας από την βία ακόμα και σε πολύ μικρές ηλικίες 15 ετών δεν έχει τέλος κ φυσικά οι ευθύνες είναι όλων των πολιτικών που κυβέρνησαν την χώρα.

  2. Δύο είναι οι ηθικοί αυτουργοί και τα επίθετα και των δύο ξεκινανε από Κ .

  3. Και στον γρηγορόπουλο το ίδιο έκαναν οι μπάτσοι. Δενβθέλωτην βία, αλλά η αστυνομία την θέλει, καθημερινά φαίνεται αυτό. Στην Χαλκιδική έβγαλαν έξω καροτσάκι στο πεζοδρόμιο έναν ανάπηρο 80άρη με καροτσάκι. Κι’ αυτό βία είναι.

  4. Μακαρι ολοι αυτοι που ξεσηκωθηκαν για Τραμπουκισμους κλπ, να ξεσηκωνονταν και για τον Μογγολο Ερντογαν… στην Αθηνα.
    Αλλα μαλλον οι Ποδοσφαιρικες Μπασκετικεs και Βολλεϋ ομαδες, εχουν πιο πολυ αξια, απο οτι τα Ελληνικα εδαφη της Πατριδας μας.
    :””'(

  5. Κρίμα το παλληκάρι. Περαστικά και κουράγιο στους Συγγενείς του. Γολγοθάς για τον ίδιο και για τους δικούς του ανθρώπους.

  6. Σταματήστε το ποδόσφαιρο μέχρι νεωτέρας.

  7. καλα σας κανουν ρε.. ποσο το χαιρομαι … ολοι ξερετε ποιοι ειναι και τους αφηνετε ελευθερα να πηγαινουν στα γηπεδα αντι να βρισκοντε σε μπουντρουμια … κριμα για τους απλους υγιεις φιλαθλους που δεν μπορουν να απολαυσουν τπτ…

  8. Τους αληταράδες, τους δολοφόνους. Αυτοί δεν πάνε βα διασεεδάσουν, να χαρούν. Πάνε να σκοτώσουν. Είναι σατανάδες.
    Σταματήστε πάραυτα τα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο, την καλαθίσφαιρα, στην πετόσφαιρα σε όλα. Δεν είναι κατάσταση αυτή.

  9. Μιλήστε ρε! Δηλητήριο μας έχει βάλει ο ναρκοεμπορος. Μας αρρώστησε. Δε σε θέλουμε άλλο στην ομάδα. Είμαστε περήφανοι Ολυμπιακοί, όχι στρατός σου

  10. κοινωνια σε διαλυση γεματη χα’ι’βανια.αποβρασματα

Comments are closed.