ΡΕΠΟΡΤΑΖ από Έβρο: Λαθροδιακινητές κινούνται στο αντίθετο ρεύμα – Ψυχραιμία συνιστούν οι άριστοι της ΝΔ! Τώρα ξεκινάει το παιχνίδι εξαιτίας… (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΠΟΚ

Έκλεισε η Εγνατία Οδός προς Κομοτηνή λόγω λαθροδιακινητή που κινείται στο αντίθετο ρεύμα
1 Αυγούστου 2023.
ΣΑΣ ΑΝΆΦΕΡΑ ΠΡΙΝ ΔΎΟ ΜΈΡΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΤΏΡΑ. ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΤΏΡΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΊΜΗΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΊΑΣ ΠΟΥ ΕΞΈΔΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΝΑ ΑΔΕΙΆΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗ.

Στο ίδιο έργο θεατές για πολλοστή φορά, αφού αυτή την ώρα έκλεισε πάλι η Εγνατία Οδός λόγω διακινητή που κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Κλειστό παραμένει το ρεύμα από Κομοτηνή από τα διόδια Μέστης, με αποτέλεσμα όπως είναι φυσικό να δημιουργηθούν ουρές αυτοκινήτων.

Τελικά μετά από περίπου μία ώρα τα διόδια άνοιξαν και η κυκλοφορία σιγά σιγά αποκαταστάθηκε.

Η απόλυτα δικαιολογημένη αναστάτωση του κόσμου όμως παραμένει

Ρεπορτάζ – Έβρος: Κώστας Θεοχαρίδης 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. η Τουρκία να τους στείλει πίσω απο εκει που ήρθαν! Πήρε 6 Δισ.Ευρώ απο την ΕΕ! Αλλά οικονομάει διπλά εφόσον τους στέλνει σε εμάς! Εισβολή έχουμε! Να αρχίσει ο στρατός να πυροβολάει οποίων μπαίνει μέσα θα δούμε πως θα πάνε τρέχοντας στης πατρίδες τους και στης δουλείες τους που παράτησαν για να γίνουν εδώ μόνιμα τουρίστες!
    Πίσω στα τουρκικά σύνορα!!!

  2. ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ
    Λ.Ε.Δ.Λ.
    (Λωρίδα Ελεύθερης Διακίνησης Λαθρομεταναστών)

  3. Πεταχτε του…. μπανανες μπας και γλιστρησει και συλληφθει! Η μαλακεια του “επιτελικου” κρατους τελικα σπαει καρυδια! Μαιμουδες παντου!

Comments are closed.