ΡΕΣΙΤΑΛ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mhtso

Τι ακούμε;

Οι έκτακτες συνθήκες που ήταν… εκτός προγράμματος και το χιόνι που έπεσε μεσημέρι ενώ συνήθως πέφτει βράδυ, αποτελούν αναμφισβήτητα την οσκαρική κορωνίδα στο σενάριο της επιθεώρησης που παρουσιάζεται στη Βουλή, με βασικό πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι αδιανόητα αυτά που ακούστηκαν από το στόμα ενός Πρωθυπουργού, ο οποίος προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανυπαρξία σχεδίου αντιμετώπισης της οποιασδήποτε κρίσης, με αφορμή τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Γιατί, όπως είπε με ρεσιτάλ ερμηνείας «και σε αντίθεση με άλλες χιονοθύελλες το χιόνι έπεσε μέρα μεσημέρι, συνήθως πέφτει βράδυ»!

Καλά που δεν παρουσίασε και τίποτα μελέτες για να στηρίξει την «επιστημονική» τοποθέτησή του, καθώς εκτός από λοιμωξιολόγος-επιδημιολόγος, τώρα έγινε και μετεωρολόγος (σ.σ. τα έβαλε και με τους μετεωρολόγους οι οποίοι τον εξέθεσαν, λέγοντας ότι κανείς τους δεν πρόβλεψε το χιόνι…)! Πρωθυπουργός τρία σε ένα…

Τόσες μέρες ακούγαμε τους Υπουργούς του να λένε ότι ο χιονιάς ήρθε… λίγο νωρίτερα και γ’ αυτό έγινε το επιτελικό μπάχαλο, αλλά σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης το τερμάτισε.

Και απέδειξε ότι θωρεί τους πολίτες αυτής της χώρας, ηλίθιους, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη τους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

56 Σχόλια

  1. Ερμε Ελληνικέ λαέ, δες μπροστά βγες κι ψήφισε, δεν κάνης αντίσταση με το να μη ψηφίζεις,
    Μή κομπαζεις εγώ δεν ψηφίζω, τότε τι είσαι Άγγλος;; αμόρφωτο θα σε αφήσουν για πάντα, σου πήραν την θρησκεία την γλώσσα την γη, πεθαίνουμε σαν έθνος ξυπνάτε χαϊβάνια, δείτε μπροστά, πιστέψτε
    Στον Θεό.
    Δόξα τώ Θεώ, πάντων ένεκεν…
    Άγγελος

  2. Χωρίς η ιδιωτική Αττική οδό αποζημιώσει τον κόσμο που ταλαιπώρησε αφού πρώτα του πήρε τα λεφτά, δεν δίνει μια στο δημόσιο και στον Στρατό πού ξόδεψαν περίπου 40εκ ευρώ για να αποκαταστήσουν τον δρόμο!! Και ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή από αύριο να…. εισπρατει κανονικότατα διόδια η Αττική οδό!! Τον ταΐζουν καλα.

  3. ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ!!!

  4. Προσέξτε τι λέτε για τον Κούλη, γιατί αυτός είναι του Harvard και ξέρει τι λέει……..

  5. Κρίμα ένας ευνούχος που δεν έχει τα @ρχιδι@ να τσακιστει να φύγει και ξεφτιλιζεται. Η κατρακύλα δεν έχει σταματημό

  6. Αν χιονιζε βραδυ ο κυβερνητικος μηχανισμος θα αναγκαζε το χιονι να πιπτει στα ορη μονο αι ουχι στας πολεις..ΛΟΥΖΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΑΔΑΛΚΙΒΙΡ…

  7. Δικαιολογημενα τους θεωρει ηλιθιους.
    Αυτοι τους ψηφισαν και μαλιστα με αυτοδυναμια,μετα απο δεκα χρονια μνημονιων.
    Πιο ηλιθιος λαος απο τον νεοελληνα,δεν υπαρχει.
    Και ολοι οσοι τον βριζουν τωρα,αν μια εβδομαδα πριν τις εκλογες τους δωσει εκατο ευρω αυξηση στη συνταξη,να ειστε βεβαιοι οτι θα τον ξαναψηφισουν.
    Εχει αδικο να τους θεωρει ηλιθιους λοιπον ;
    Αφου αυτο του αποδεικνυουν οτι ειναι,εδω και πενηντα χρονια…

  8. Εχει προβλημα οντως ο ανθρωπος και δεν θα θεραπευτει ουτε με τα καλυτερα μπολια! Εχει μετατρεψει τη ΝΔ σε σουργελο μαζι με τα συνεργατακια του! Πανω απ ολα εχει μετατραπει σε πολυεπιστημονα ! Απο εμμονικη προθεση πολεμαει τον Ελληνισμο οτι κανανε κι οι προκατοχοι του! κ.Μητσοτακη η Ελλας ποτε δεν πεθαινει, εμεις ναι!

    1. Πλην ομως οι Έλληνες είναι η Ελλάδα, οι Ελληνες που κουβαλουν από γενιά σε γενεά τον πνευματικό πλούτο τους με τα ιδιώματα των παραδόσεων και των εθίμων μέσα στην ιστορία. Ναι! ο ελληνισμός κέρδισε όλον τον κόσμο, επηρέασε αν όχι υιοθετηθηκε από όλον τον κόσμο, φωτισε όλον τον κόσμο, συναντηθηκε με τον χριστιανισμό, μεγαλούργησε και μεγαλουργεί!
      Με όλον το σεβασμό, δεν θεωρώ ότι μπορεί να πολεμηθεί ο ελληνισμός. Πιστεύω πως ο πόλεμος ειναι προς την εκρίζωση ή τη διαστρεύλωση των αυτών υπέροχων χαρακτηριστικων ημων των Ελλήνων (με οιονδήποτε τρόπο). Είναι γνωστό πως πολλών το χειλάκι θα γελούσε, εαν γινόταν να εξαφανιστούμε από προσώπου γης εμείς οι Έλληνες… Θα τους κάνουμε τη χάρη;
      Τώρα σχετικά με την παράταξή τους… who cares?

  9. Όλα αυτά τα χρόνια (50 τον αριθμό) στον αυτόματο πιλότο είμαστε! Τι περιμένετε απ αυτους; Δυστυχώς ξεμείναμε!

  10. Αθηναίοι, είστε μαλάκες.Ενα ντου στη βουλή δεν ξέρετε να κάνετε

  11. Tό χιόνι πέφτει όπως γουστάρει ημέρα,βραδυ,νύχτα καί δέν δίνει αναφορά σέ κανέναν, μεγάλε διανοούμενε,δέν πέφτει “συνήθως” τό βράδυ πανηλίθιε.
    Γιάννης Λάκων

  12. Όσοι τα τελευταία 40 χρόνια στην σύγχρονη Ελληνική δήθεν δημοκρατία είχατε εξουσία είτε πολητειακη είτε ένστολη είτε διοικητική είστε στόχος.

  13. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΛΕΕΙ……ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ……………………

  14. Ψόφααα Τσαρλατάνε – απατεώνα -ηλίθιε κωλομητσοτάκη…

  15. Καλά να πάθετε
    Σας κουνάει και το δάχτυλο ο νόθος
    Εκεί μέχρι να καταλάβετε πόσο μλκες είστε.

  16. Το νερό γίνεται από H2O, και το χιόνι από νερό, το φεγγάρι βγαίνει νύχτα και εγώ ψηφίζω τον Κουλό.

    Γεια σου Λιγναδοκούλη…

  17. Ο τυπος εχει το ακαταλογιστο. Είναι θέμα ειδικών.

  18. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!!

  19. Μητσοτακ τσιφσα ροπ ρρε μαλακα. Γκαμιεσαι ρε αρκιδ.

  20. A Π Α Ι Χ Τ Ο Σ!
    Ποσο IQ εχει αυτο το …Πρεπει να χτυπαει πατωμα….
    Και γ@@@μω τα μυαλα…

  21. Ο/Η Το χιόνι έπεσε μέρα μεσημέρι ενώ συνήθως πέφτει βράδυ. λέει:

    ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;;;;;;

    1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!!

  22. ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΗΝ 124ΠΒΕ ΤΟ 92 ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΜΕ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!!!

  23. ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΗΝ 124ΠΒΕ ΤΟ 92 ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΜΕ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!!!

    1. Κάτι ήξερε…εσύ δεν ξέρεις τι σου ετοιμάζουν.
      Λόγο κλιματικής υπερθέρμανσης κ άλλων τέτοιων κουλων η κτηνοτροφία θα καταργηθεί. Θα τρως κρεατομαζες που θα παράγουν σε εργαστήριο κ έντομα όπως οι Κινέζοι….

  24. Κοίτα η περιοχή εδώ έχει γεμίσει πριν την κακοκαιρία μου είπαν ότι κέντρο είναι ακόμα πολλή μεγάλους παπαγάλους πράσινους ποιος τους έχει φέρει δεν ξέρουν πετάνε στα δένδρα φοίνικες πεύκα κλπ εγώ δεν τους έχω δει εδώ λένε είναι κέντρο δεν είναι οι μικροί θ μεγάλοι Αμαζονίου κλπ ο άνθρωπος που μου το είπε είναι πολλή εντάξει τύπος

  25. Προσθέστε το στην άλλη μλκ που είχε πει ότι ήταν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνων. Από το ίδιο σημείο το ειχε ξεστόμισει κιαυτο.

  26. Αμ τα άλλα που τα πας ??? Το χιόνι ήταν άσπρο άρα μας ενοχλούσε στα μάτια , μαλακό άρα όποιος το πάταγε βυθίζονταν και πυκνότατο άρα δεν βλέπαμε που πάμε……Η βροχή που έρχεται είναι από νερό άρα μουσκεύει και μπαίνει παντού άρα πλημμυρίζει…..Οπότε σας ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη……ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΛΑ……

  27. Α ρε μεγαλε Αινσταιν απειρη η μα@@κια των ανθρωπων ,κι’αυτο το σκεφτηκες διχως να εχεις γνωρισει το κουλι

  28. πλήρωσε και άλλο τα κανάλια για να σε παρουσιάζουν ως άριστο και ικανό φάνηκε τι είσαι όλοι το κατάλαβαν. Βγάλε και τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις μπας και κοροϊδέψεις τον κόσμο δεν νομίζω να την γλυτώσεις στις εκλογές που έρχονται.

  29. Κουλη άντε χεσε και κλασε μπας και ξαλαφρώσεις και έρθεις στα λογικά σου, δεν το βλέπω όμως γιατί εσυ κατάγεσαι από κάποιον άλλο πλανήτη. Ίσε ένα UFO και τίποτα άλλο. Σ’ εσένα δεν υπάρχει ούτε ηθική ούτε λογική. Ρε κακομοίρη πουλήθηκες στον εωσφόρο και σύντομα θα βαρέσεις την κεφάλα σου στον τοίχο αλλά θα είναι πολύ πολύ πολύ αργα.

  30. Είναι ηλίθιοι. Η ψευτοπανδημία και το «εμβόλιο» των σωριασμένων και των παραλυμένων, με τους καρκίνους, τα εμφράγματα, τα αυτοάνοσα το απέδειξαν και στους πιο δύσπιστους. Ηλίθια φιλοτόμαρα και καθυστερημένοι, αυτό είναι οι «Έλληνες» στη συντριπτική τους πλειονότητα ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας.

  31. Εδώ …χιόνι. Ο εμβολιασμένος προστατεύεται καλύτερα από τον ανεμβολίαστο από το ..χιόνι! Αυτό έπρεπε να πεις ρε κούλη που παίρνεις 100 ευρώ από τα γεροντάκια! Είσαι χειρότερος και του ανθέλληνα τσίπρα!

  32. Ο καλύτερος Πρωθυπουργός μετά τον Καποδίστρια. Ευτυχώς έχουμε τον Κυριάκο μας και όχι τον Αλέξη.

  33. Η Κεραμεως επεμενε τα σχολεια να ειναι ανοικτα την Δευτερα . Φανταστειτε τι θα γινοτανε….

  34. Μητσοτάκη και προ πάσα πολιτικό αρχή και εξουσία στην Ελλάδα…ο κόμπος έφτασε στο χτένι …η κοροϊδία και η απάτη εντός και εκτός συνόρων επίσης.
    Στο λέω ξεκάθαρα προς πάσα αρχη και ξένη πρεσβεία. Από εδώ και πέρα θα μιλανε τα όπλα και δεν σου κάνω καθόλου πλακα.
    Οι πρώτοι θα δούνε στα κορμια τους τις σφαίρες και θα γράφουνε 1821

  35. Καί νά μή θέλω ό γουρλομάτης μέ αναγκάζει νά τό πώ.”Μητσοτάκη γαμιέσαι”
    Γιάννης Λάκων

  36. Ρε π@υσταριά βάλτε πρόστιμο 100€ στο χιόνι που έπεσε μέρα μεσημέρι, το βράδυ έπρεπε να πέσει. Βάλτε του και άλλα 100€ πρόστιμο, επειδή τόλμησε και έπεσε και στα Βόρεια Προάστια.

  37. Στην β εθνοσυνέλευση τοποθετήθηκα και ειχα πει οτι δεν μας χρειάζεται τόσο μεγάλο σε αριθμό εκτελεστικό,,, ποιός θα τούς ταΐζει??ο Ζαΐμης και οι λοιποί πρόκριτοι διαφώνησαν ,πληρωνε 2 αιώνες τώρα Ελληνα και ψήφισε τους πάλι ραγιά.

  38. ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ…..ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ

    1. οι μυγες πανε στα σκατ@

    2. Και είναι πολλοί δυστυχώς. Γιατί και αυτοί που δεν αντιδρούν, σημαίνει στη πλειοψηφία ότι συμφωνούν. Κοινωνία στα χειρότερα της.

Comments are closed.