«ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΦΑΤΟΝ τον Mother Fucker». ΓΙΑΤΙ FBI και CIA πρόδωσαν τα μέτρα ασφαλείας και σκηνοθέτησαν τη δολοφονία του Ντόναλντ Τράμπ. Η αφύλακτη ταράτσα και το παρελθόν του νεκρού δράστη. ΤΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που κρύβουν τα ελληνικά ξεπουλημένα ΜΜΕ που τα αρπάζουν για να στηρίζουν τους φασίστες του ΝΑΤΟ. O Θεός έσωσε τις ΗΠΑ από τον εμφύλιο και τον κόσμο από το χάος. 7 σελίδες αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Γράφουν Στέφανος Χίος Παναγιώτης Τραϊανού

Κοινοποίηση:
1.indd

trump2

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤHΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14- 7-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ. STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

free the presss

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ξυριζαίος, πολύ σωστά είπε ο Τραμπ. Έχετε λυσσάξει με τους εβραίους. Εσείς που αρνείστε τον Κύριο Ιησού Χριστό, που δεν γνωρίζετε τη Βίβλο, είστε χειρότεροι απ’ αυτούς. Θα κρίνετε εσείς τα σκουλήκια το Θεό, τον Κύριο των Δυνάμεων; Δεν πάτε καλά.

  2. Παντόφλιος, γιατί το Ισραήλ θα γίνει ο τόπος που θα συντριφθούν τα έθνη που τον αρνήθηκαν. Θα συναγάγει όλα τα έθνη εναντίον του Ισραήλ που θα γίνει ο τάφος τους.

  3. Ήταν ο περιούσιος λαός του οι εβραίοι. Στο έθνος τους αποκαλύφθηκε πρώτα ο Θεός. Φυσικά και τους αγαπάει. Τους ξεχώρισε για να γίνουν ο λαός του και αυτοί αρνήθηκαν το μωσαϊκό νόμο, τα διατάγματα του Κυρίου, και μιμήθηκαν τα ειδωλολατρικά έθνη θυσιάζοντες στους δαίμονες. Η αγαπημένη του πόλη, η Ιερουσαλήμ, όπου επικρατούσε η δικαιοσύνη, έγινε μια πόρνη. Δεν γίνεται να μην τιμωρηθούν αλλά στις έσχατες ημέρες θα τους ελεήσει. Θα πείτε εσείς στο Θεό τί θα κάνει; Το λόγο του Θεού τον διαβάζουμε με κατάνυξη, με ταπεινότητα, όχι για να τον κρίνουμε αλλά για να τον καταλάβουμε. Αρνούμενοι τον Κύριο κάνετε το θέλημα των Εβραίων που μισούν το Χριστό και δεν τον αναγνώρισαν ως Μεσσία τους. Χειρότεροι από τους εβραίους είστε.

    1. πολλα ληγμενα τρως σιωνιστη. να πας απο κει πουρθες

  4. Fate, είσαι για το Δαφνί, δεν ξέρεις τι σου γίνεται, αναμασάς τις αρλούμπες των δωδεκαθεϊστών.

  5. Η πιο σιχαμερή χώρα σκότωσαν τους Κένεντι τόν Μάρτιν Λούθερ Κινγκ καί απόπειρες εναντίον όσων δεν ελέγχουν μιλάμε για μεγάλο μπορντελο.

    1. o MLK ηταν με τους ρεπουμπλικανους και ελεγε οτι οι δημοκρατικοι εκμεταλλευονται τους μαυρους και ειναι ρατσιστες…και τον εφαγαν!επισης ελεγε μονο οι ρεπουμπλικανι εχουν φερθει καλα στους μαυρους και μπορουν να τους προστατεψουν!

  6. Του έχυσαν τα μυαλά στην ταράτσα οι πράκτορες 👍

  7. ο δραστης ηταν και εβραιος στη καταγωγη

    1. χλωμο, γιατι ο τραμπας ειναι φανατικος εβραιοφιλος. “Ο Θεος να ευλογει το λαο του Ισραηλ”, ειπε προσφατα

  8. Δεν ανοιξε τον φακελο του Κενεντι γιατι απλα, δεν του το επετρεψε το συστημα, το βαθυ παρακρατος της Αμερικης. Ο Κενεντι ηταν εβραικης καταγωγης, μονο που δεν ηθελε την συνεχεια του πολεμου στο Βιετναμ. Ο Τραμπ δεν θελει πολεμους, της Ουκρανιας δηλωνει οτι θα τον τελειωσει, τα δις ομως που βγαζουν οι εταιρειες των οπλικων συστηματων αποφασισαν να τον βγαλουν απο την μεση. Ας ελπισουμε να κερδισει, γιατι θα γινουμε ολοι ψηφιακες ακτινογραφιες, με το ραμολι που νομιζει οτι ο πολεμος της Ουκρανιας ειναι μονοπολη.

    1. @Ελλαδιστάν: Δυστυχώς ο Τραμπ ευκολα έκανε γαργάρα την υπόσχεση για το άνοιγμα του φακέλλου Κένεντι .Και δυστυχώς έκανε άλλου είδους πολέμους,δεν δικαιούται να υποδύεται το περιστέρι της ειρήνης.Επειδή 1)μεταφέροντας την πρεσβεία των ΗΠΑ, απο το Τελ Αβιβ στην Ιερουσαλημ, αυθαίρετα εστειλε στα σκουπίδια τις αποφάσεις του ΟΗΕ για Ιερουσαλήμ ως συμπρωτεύουσα.Εφερε μια νέα Νάκμπα. 2) Αποκήρυξε την πυρηνική συμφωνία με το ιραν,την ζωτική JCPOA. Το πήγε ακόμα χειρότερα,που διέταξε την δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Qassem Suleimani.Γι αυτό πια τονωμένο,δίκαιο το Μίσος των Ιρανών προς τις ΗΠΑ

      1. επρεπε να μεταφερει τη πρωτευουσα στην ιερουσαλημ γτ ετσι λενε οι γραφες στην Π.Δ. αρα εκανε το θελημα του Θεου!και γιαυτο μαλλον ειναι τυπος βασιλια “Κυρου”!το ιραν θα επιτεθει και θα διαλυσει το ισαρηλ γτ εσι παλι λενε οι γραφες στην Π.Δ.!ολα τακανε μια χαρα ο Τραμπ,κατα τον Θεο…κατα εσενα,δλδ το ανθρωπινο μυαλο(πουναι παντα αντιθετο στο πνευμα) τα εκανε χαλια!

        1. @Do Bronxs: Εσεις οι δεισιδαίμονες,οι κολλημένοι με το ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ,είστε μια ντροπή για τις κοινωνίες.Επίσης Μεγάλη ντροπη να μας εχουν κατσικωθει οι Εβραιοι,εδω και αιωνες,επιβάλλοντας μας(για δήθεν ιερό!)το βιβλίο του εβραίικου βαρβαροθεού.Θεου που απαιτεί:Πως να εκπορνεύουμε τις γυναίκες μας για να τα πιάσουμε τα λεφτα,και γενοκτονίες λαών μη ιουδαίων.Kαι μην μου πειτε “δεν είναι” διοτι έχετε πιαστεί να λέτε ψέμματα.Μπροστά σε τέτοιο μοντέλο θεού ο Αλλαχ δείχνει για πρόσκοπος.
          Οι ιουδαϊκές ιδέες είναι απλά κακές,και ταιριαστές για όποιον παίρνει το Ιουδαιοοπιο

        2. Αφού ο Χριστός ήταν Εβραίος … Αφού το μόνο που γράφουν όλα τα ευαγέλλια είναι “ευλόγησε τον λαό του Ισραήλ”… Γιατί το θέλημα του είναι να διαλύσει τον λαό του Ισραήλ;
          Αυτό που πίνετε βγαίνει και σε σκόνη; Ξέρω ‘γώ , εάν είναι το σο καλό να το δοκιμάσουμε!

          1. @Παντόφλιος: Ολα και ολα. Αν ο Χριστός ηταν Εβραίος τοτε πως και οι Εβραίοι ποτέ δεν γιορτάζουν Χριστούγεννα,τα αποφεύγουν σαν ο διάβολος το λιβάνι;
            Εδώ και πολλά χρόνια ο Πατρινός ερευνητής Ευάγγελος Τρίγκας(χαρι σε προγενεστέρους,ακηδεμόνευτους ερευνητές)έχει εκδώσει τις έρευνες του: “Ο Χριστός ήταν Έλληνας”, “Ο Χριστός και ο Νόμος του Δία”,”Σε Ποιόν Θεό Πίστευε Ο Χριστός;”.Βιβλία που πολεμήθηκαν και από τάχα δωδεκαθειστές και από εβραίζοντες ιερείς! Ότι τεκμηριωμένα ο Χριστός μισούσε τους Εβραίους,ότι προγνώριζε πως θα καταντήσουν οι Εβραίοι την ανθρωπότητα για όσο θα έχουν Εξουσία,ότι ονομάζονταν Ιάσων Πανδίρας ως υιός του αξιωματικού Τιβερίου Πανδίρα και της Μαρίας,ιέρειας της Αρτέμιδος.Nαι,έγινε με σεξ μεταξύ δυο Ελλήνων.

Comments are closed.