16/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΡΟΜΑ ΑΠΕΙΛΕΙ: «ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ» – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Κοινοποίηση:
roma-fotia-

Ρομά έχουν βάλει φωτιά σε κάδους και πετούν πέτρες σε ΜΑΤ

(Ανανέωση αρχικού κειμένου): Έκρυθμη είναι η κατάσταση με τους Ρομά μετά τον θάνατο του 17χρονου από πυροβολισμό αστυνομικού στη Βοιωτία, έπειτα από καταδίωξη.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τόσο στους δρόμους, όσο δυστυχώς και στα social media, όπου αναρτήθηκε βίντεο με πρωτοφανείς απειλές από Ρομά:

«Αν γίνει πόλεμος θα σκοτώνω Έλληνες. Θα τινάζω μυαλά αστυνομικών», ανέφερε νεαρός Ρομά σε βίντεο που ανέβασε στο ΤikTok.

Στην αρχή ο μέχρι στιγμής άγνωστος μίλησε για το θάνατο του 17χρονου, μετά λέει ότι εύχεται να γίνει πόλεμος και πως αν γίνει «θα είμαστε οι πρώτοι εχθροί της Ελλάδας. Με τόσο ρατσισμό κα κακία θα σας τινάζω τα μυαλά στον αέρα».

Παράλληλα νέος γύρος επεισοδίων σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης με δεκάδες Ρομά να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους  για τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου από πυροβολισμό αστυνομικού στη Βοιωτία και να στήνουν πύρινα οδοφράγματα σε Μέγαρα, Θήβα, Αλίαρτο και Θεσσαλονίκη.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ στα Μέγαρα με αποτέλεσμα να κλείσει για περίπου μια ώρα η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι συγκεντρωμένοι Ρομά έβαλαν φωτιά σε λάστιχα και πετούσαν πέτρες στο οδόστρωμα θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Ομάδα Ρομά έσπασε τις τζαμαρίες λεωφορείου τη στιγμή που αυτό επέστρεφε από το Ναύπλιο. Οι επιβάτες τρομοκρατημένοι κατέβηκαν από το λεωφορείο ενώ ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία.

Επεισόδια σε Θήβα και Αλίαρτο – Τραυμάτισαν τον δήμαρχο Αλιάρτου

Κλιμακώνονται τα επεισόδια στην περιοχή της Θήβας στα οποία πρωταγωνιστούν ομάδες Ρομά. Στο Πυρί της Θήβας και στη «γέφυρα του τρόμου» όπως ονομάζουν τη γέφυρα της εθνικής οδού Λιβαδειάς – Θήβας, στο ύψος της Αλιάρτου, έχουν συγκεντρωθεί Ρομά, έχουν στήσει οδοφράγματα και έχουν βάλει φωτιές, διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο του 17χρονου.

Είναι η δεύτερη μέρα όπου η συγκοινωνία στην Εθνική οδό Λιβαδειάς – Θήβας γίνεται μέσα από παρακαμπτήριους ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη παρακολουθεί την κατάσταση από πολύ κοντά για να μην επεκταθούν τα επεισόδια.

Οι νεαροί Ρομά έχουν βάλει φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και σε λάστιχα και έχει δημιουργηθεί μία αποπνικτική ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή.

Η ένταση που επικράτησε στην Αλίαρτο από ομάδες ατόμων που έκλεισαν με φωτιές την περιφερειακή οδό Θηβών – Λειβαδιάς φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησε ο δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Ντασιώτης.

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στην Αλίαρτο το βράδυ της Τρίτης όταν ο δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης επιχείρησε να προσεγγίσει τους συγκεντρωμένους Ρομά και να τους καθησυχάσει.

Οι συγκεντρωμένοι του πέταξαν αντικείμενα μπουκάλια με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου για τις πρώτες βοήθειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

58 Σχόλια

  1. Σκ@τογυφτοι θα ερθει η ωρα σας και θα κλαιτε για ελεος…..

  2. Περιληπτικα αι σιχτιρ γυφτο και συ κι οι ομοιοι σου! Αν δεν σου κανει το Ελλαντα που την εχετε τρελανει στη κλεψια καλη μεταναστευση σκατολαμογιο! Καλα αστυνομια δεν υπαρχει για τους επιδοματακιες ψηφοφορους της Κουλαρας?

  3. Αυτοί ξέρουν τι κάνουν εμείς κοιμόμαστε όταν σκότωσαν το παιδάκι στο προαύλιο του σχολείου δε ξεσηκώθηκε κάνεις Έλληνας όταν σκότωσαν τον σεκιούριτι φύλακα δε ξεσηκώθηκε κάνεις Έλληνας όταν πυροβολούν,κλέβουν αμάξια, και ότι σίδερο μπορούν δεν ξεσηκώθηκε κανείς ζήτω η ελληνική δημοκρατία …..

  4. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; –ΕΤΣΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΣ-ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ;;– ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ .

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΜΠΕΛΕΡΗ + ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

  5. ΠΟΓΚΡΟΜ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ. ΤΑ ΜΟΥΝ@@@ΝΑ Γ@@Ω ΤΟ Μ@@ΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ

  6. Καταρχην δεν λεγονται Γυφτοι αλλα Ρομα.Κατα δευτερον ο ρατσισμος που βιωνουν αυτοι οι ανθρωποι ειναι μεγαλος,καθος και οι αλλες φυλες (πακιστανοί,μπαγκλαντεσιανοι,κλπ κλπ) εχουν φυγει απο της πατριδες τους για ενα καλυτερο μελον.Αυτο που πρεπει να κανουμε ολοι μας δεν ειναι τα λόγια και οι πραξεις μίσους, αλλα η αλλυλεγγυη. Η ενσωματωση αυτων τον ανθρωπων δεν γινεται αποδεκτη, γιατι απλα ειμαστε σαν λαος φασισταρια και ρατσιστες. Ο Ρομα που αντεδρασε με αυτον τον τροπο λεγοντας αυτα , απλα πρεπει με αλλυλεγγυη και αγαπη να του δειξουμε οτι κανει λάθος να σκευτεται ετσι.Ειναι ενας απο εμας,αυτο ας το καταλαβουν τα φασισταρια του μισους.Επισεις μια μεγαλυτερη μεριμνα για της ευπαθεις ομαδες των Ρομά (και οχι μόνο) οπως σπιτια, καλες εργασίες και ποιο αξιοπρεπες επιδόματα θα ήταν μια αποδειξη οτι δεν τους θεωρουμε πολιτες δευτερης κατηγοριας. Ευχαριστω!!

    1. Αλλαξε αυτα που παίρνεις γιατί σε χαλάνε.

      1. Ξερεις πόσα παράνομα επιδόματα παίρνουν από διαφορους Δήμους σαν άποροι ;

      2. Δεν κάνουν φορολογικές δηλώσεις , παρα μόνο Μηδενικές εως 2.000€ για να μπορούν να παιρνουν το Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και τα άλλα επιδόματα φτωχιας ενω εχουν αμαξια εργαζονται με μαυρα χρήματα.

      Για πήγαινε κανενα βραδυ στο Ηλιο και στις Αχαρνές να δεις ποσοι απο σ
      αυτους είναι βαποράκια σε ναρκωτικά.
      Θέλεις και άλλα ;

  7. ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ 5200 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΥΤ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ 15-30 ΕΤΩΝ ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΒΑΡΙΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΕΑΛΩ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

  8. ……ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΤΑ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ???…..ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΡΕ ΜΠΛΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ??……ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ???…..

  9. Αυτό το χάλι στην Ελλάδα με τους γύφτους συμβαίνει γιατί έχουν πλακώσει όλοι οι γύφτοι από τα Βαλκάνια στην Ελλάδα την μαλακοχώρα με τα λεφτόδεντρα. Κάθονται κλέβουν πουλάνε πρέζα αγοράζουν μωρά από την Βουλγαρία και την Ρουμανία λένε ότι είναι δικά τους παίρνουν επιδόματα κανένας δεν πληρώνει φόρους και από πάνω μισούν και τους Έλληνες. Να σταματήσουν τα επιδόματα στις “ευπαθείς ομάδες” για να φύγουν να πάνε αλλού σε άλλες μαλακοχώρες να παίρνουν επιδόματα (Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία). Έτσι όπως είναι η κατάσταση θα πλακώνουν συνέχεια στην Ελλάδα γύφτοι από Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, Σκόπια κλπ.

  10. Τα ΜΑΤ αυτούς δεν τους ακουμπάνε; Τα δακρυγόνα τελείωσαν;

  11. Το έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι εμείς λένε δεν είμαστε Έλληνες. όπως ξέρεις φίλε Στέφανε είναι γύφτοβαλκάνιοι εγώ θυμάμαι Κάποτε Ήρθαν με κάτι αυτοκινητάκια μικρά και Κοιμόσαστε μέσα στο αυτοκίνητο κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν αυτά τα Αυτοκινητάκια από τον Πύργο και δημιούργησαν καταυλισμους στα χωράφια εδώ στον Πύργο γεννάνε αβέρτα και έχει αυξηθεί ο πληθυσμός τους κατά πολύ ,φίδι που μας έφαγε και με τους λαθροεισβολείς και με τους γύφτους φταίει ο ελληνικός λαός για αυτή την εξέλιξη που έχουν πάρει γιατι εμείς οι Έλληνες είμαστε όσα πάνε Κι όσα έρθουν και κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε αυτό ακριβά φίλε μου .

  12. Αυτα τα απολιτιστα χυσ@μολια τραγουδάνε τα τραγούδια μας, δηλ. παίρνουν φορα με την οπισθεν κ μας κλ@νουν τα αρχ@δι@ Ας γινει πολεμος κ θα δουν

  13. Γι αυτό το ανθρωποειδές τώρα θα κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου βάσει της δήλωσής του; προφανώς και όχι, τι ρωτάω.

  14. ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΜΟΝΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ.

  15. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ..
    ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΝΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΡΟΜΑ, ΑΥΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΦΟΝΟΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ Ξ….ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΙΟΦΥΛ..
    ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΗΜΟΣ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΘΑ ΚΟΒΟΤΑΝΕ…..
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ. ΜΑΖΕΞΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΨΥΧΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ.
    “ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ”
    Ιωαννης Καποδιστριας

  16. ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!
    ΑΝ ΜΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!!!!!

  17. Στο μυαλό μας είσαι ρε μπαγάσα. Και εμείς οι Έλληνες εθνικιστές πως και πως τον πόλεμο περιμένουμε.
    Δωσίλογοι και λοιπά παράσιτα θα έχετε την τιμητική σας.
    ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

      1. Πριν από εσάς θα περάσουμε και μία από τις γυναίκες σας και τις αδερφές σας. Θα σας μάθουμε τι εστί άντρας αριστερή λουλού.

  18. ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ «ΑΝΟΙΞΕ ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΕΙΜΑΣΤΕ»

  19. Κάποιοι πονηροί θέλουν να ξεσηκώσουν τους ρομά εναντίων των Ελλήνων όμως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα ο ελληνικός λαός με τους ρομά, συνυπάρχουμε χρόνια πολλά τώρα και είμαστε φίλοι…

    1. Παρ τους σπίτι σου μπούφο του νεοταξίτικου τόξου

    2. Τι λες μωρή λούγκρα;;;;
      Με τα παράσιτα του Σαμαέλ και όλους τους υπόλοιπους προδότες μας χωρίζει η κόλαση.
      Μέχρι τις πύλες θα σας κυνηγήσουμε. Από κει και μέσα χάρισμά σας.-

  20. Ρε γύφτο εσύ που λες ότι αν γίνει πόλεμος θα σκοτώνεις Έλληνες, πρέπει να εκτελεστείς δημόσια στο Σύνταγμα για μίσος και ρατσισμό κατά των Ελλήνων και για το θανάσιμο αμάρτημα της Αχαριστίας.
    Οι Έλληνες πληρώνουν φόρους και χαράτσια για να παίρνεις εσύ κι η ράτσα σου επιδόματα.
    Όλοι οι κανονικοί άνθρωποι κοιτάνε να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο να μάθουν γράμματα και να προκόψουν στη ζωή τους.
    Εσείς αντί να στείλετε τα παιδιά σας στο σχολείο, τα μαθαίνετε πως να κλέβουν, να ζητιανεύουν και να ζουν παραβατικά.
    Πήγαινε στη Βουλγαρία να δεις πως ζουν οι γύφτοι εκεί. Βλέπουν αστυνομικό και κατουράνε πετρέλαια.
    Δουλεύουν σε θερμοκήπια λουλουδιών και τελειώνουν υποχρεωτικά το σχολείο.
    Δεν ζουν εις βάρος της κοινωνίας παίρνοντας επιδόματα!!

  21. Από Έλληνες κλέβουν για να ταισουν τις οικογένειές τους. Αλλά παράλληλα μας σημαδεύουν και στο κεφάλι….Όπου Πάολα και το συναφή τους…. μακριά. Ας πάνε να τους ακούσουν οι δικοί τους. Ας ξυπνήσουμε κάποτε..

  22. Μακάρι και τότε που έχασαν τη ζωή τους τόσα παιδιά στα Τέμπη να είχαν βγει οι γονείς, συγγενείς και ο κόσμος όλος στους δρόμους. Αλλά……
    Και να μην γύριζαν σπίτι τους αν δεν αποδιδόταν δικαιοσύνη. Είχαν το δίκιο με το μέρος τους αλλά εκεί έφταιγαν οι πολιτικοί που οι ίδιοι αυτοί χαροκαμενοι τους ψηφίζουν χρόνια. Κακώς, κάκιστα οι γύφτοι κάνουν όλα αυτά, οι υπόλοιποι οι Έλληνες τι κάνουν κάθε φορά που δολοφονούνται τα παιδιά τους. Τίποτα.

  23. 41%……..πετρα στην πετρα δεν θα μεινει….μην ξεχασετε ζωα στην ευροεκλογες….να τους μαυρισετε :))))) 😀

  24. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!
    ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ!!!!!!!
    ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!!!
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!!!!!!
    ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!

    1. ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΑΛΛΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΛΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΙΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΥΣ…

  25. ΕΜ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΖΟΧΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ… ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΕΛΑΤΑΙ ΨΕΥΤΟΚΛΕΦΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ

  26. ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 2008 ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΝ ΜΑΡΦΙΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑΝΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ…. ΤΟΥΡΚΟΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΑΣΗ ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ

  27. αν καθάριζαν σκότωναν η ότι άλλο το κεφάλι του φιδιού δεν θα υπήρχαν αυτά γενικώς και με τούς λαθρομετανάστες

  28. Μήπως οι μπάτσοι τούς σκοτώνουν επίτηδες κατόπιν εντολής του μπάσταρδου για να προκαλέσουν εμφύλιο;

    1. Αυτό λέγανε και τότε με τον Γρηγορόπουλο. Ποιος εμφύλιος και τρίχες, με τους γύφτους πάντως ναι οφείλει κάποιος να κάνει κάτι κι απ τη στιγμή που το ίδιο το κράτος τους χαϊδεύει για ψηφοθηρια, ας πάρει κάποιος το νόμο στα χέρια του. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα Πακιστάνια, τα Αφγανια κι όλες τις φαρες που μας έχουν φορτώσει κι όπως δείχνουν τα πράγματα θα μας φορτώσουν ακόμη περισσότερους. Αν ο Έλληνας συνεχίζει κι ανέχεται αυτή τη σαπίλα, τότε καλύτερα ν αφανιστούμε ως έθνος, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει Ελλάδα.

  29. Σκατόγυφτοι, είστε οθωμανικά απομεινάρια και αν δεν ήταν αυτός ο ρουμανόβλαχος ο Φεραίος που ήθελε μέχρι και τους τούρκους στην χώρα μας, θα είσαστε τώρα στην Τουρκία και θα τρώγατε στερεοφωνικό ξύλο κάθε ημέρα και δεν θα βγάζατε και άχνα…

  30. Τα ίδια θα κάναμε και εμείς όταν υπάρχει κατάχρηση εξουσίας το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν εξεγέρσεις, αλλά δεν αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συγκριθούν μαζί μας… Όλα τα αμόρφωτα ζώα έχουν μάθει από παιδιά να κλέβουν και να μην δουλεύουν ούτε στα χωράφια, οπότε η λύση για να μειωθεί η εγκληματικότητα είναι να κλείσει κάθε στάβλος που είναι εστία παρανομίας… Όλοι αυτοί πρέπει να πάνε σε μια τεράστια φυλακή όπως γίνεται στην λωρίδα της γάζας, για τους ίδιους λόγους οι Εβραίοι προχώρησαν σε αυτή την κίνηση… Δεν είναι δύσκολο να γίνει αυτό οι ρομά είναι πολύ λιγότεροι και έχουμε εκατοντάδες ακατοίκητα νησιά για να ζήσουν εκεί…

    1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΣΕΙ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΟ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ?????

    2. ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΣΟΥΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ…

  31. Χαρείτε το προτεκτοράτο όσο μπορείτε. Μόλις αναλάβει εθνική κυβέρνηση – και θα αναλάβει σύντομα- θα έρθουμε και για εσάς (όπως και για τους υπόλοιπους, ξέρουν ποιοι είναι αυτοί). Όσοι ζήσετε θα πάρετε πόδι από την Ελλάδα και θα γυρίσετε Ινδία από όπου ήρθαν οι άχρηστοι πρόγονοι σας. Το πρόβλημα θα λυθεί, και θα λυθεί με μαχαίρι γύφτε.

  32. Καλά κάνει ο σκαρμόγυφτας. Αφού του έδωσαν το δικαίωμα οι αριστεροφιλελέδες να μην πληρώνει φόρους και να έχει ΑΜΦ, να κλέβει και να θεωρεί ότι κάνει κατόρθωμα, να μας ζαλίζει τ’ αρχίδια τα μεσάνυχτα με το κωλάμαξο με την τρύπια εξάτμιση, να περνάει με τσίτα την τράπ και έναν τόνο λαιμαριές κλεμμένες, να πειράζει γερόντια και κοπέλες χωρίς να φοβάται άμα θα τον σκαγιάσει κανένας χριστιανός και χίλια δυο άλλα . Ν’ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΌ ΔΟΝΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ. μαλάκες Έλληνες νυκοκυραίοι.

  33. Βρωμο γύφτοι αν γίνει πόλεμος εσείς θα είσαστε οι πρώτοι που θα φάτε το γαμήσι θα σας σουβλίσουμε ρε Σκουπίδια

  34. Εξετάζοντας αυτήν την απάντηση από ψυχολογική σκοπιά, είναι εμφανές ότι η κοινότητα των Ρομά αισθάνεται περιθωριοποιημένη και αδικαιολόγητα μεταχειρισμένη. Αυτό το περιστατικό, συνεπώς, μπορεί να αποτελέσει ένα σημείο καμπής, απελευθερώνοντας τις καταπιεσμένες απογοητεύσεις και οργή της κοινότητας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, ενώ οι βίαιες αντιδράσεις τους δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, η κατανόηση των ριζών αυτών των αντιδράσεων μπορεί να παράσχει εισηγήσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται. Μόνο μέσω εποικοδομητικού διαλόγου, κατανόησης και δίκαιης μεταχείρισης μπορεί να επιτευχθεί μια ειρηνική επίλυση.
    Αντίστοιχα, οι Έλληνες που ζητούν τον θάνατο όλων των Ρομά, ή την κεφαλή τους επί πινακί, εκφράζουν την ίδια μισαλλοδοξία.
    Σε μια τέτοια κρίσιμη κατάσταση, είναι απαραίτητο να ξεπεράσουμε τις διαφορές μας και να ενωθούμε ως ένα ενιαίο έθνος. Παρά τις προκαταλήψεις και τις παρανοήσεις, το ζήτημα εδώ δεν είναι ποιος θα πολεμήσει για την Ελλάδα σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση, που ΄έτσι καλομαθημένος που είναι ο μέσος Ελληνας μάλλον πρώτος θα τρεέξει να βρει εισητήριο ωστε να μην πολεμήσει , αλλά πώς θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση που μας επιφυλάσσει η ζωή. Καθώς κανένα έθνος δεν μπορεί να επιβιώσει με τη διχόνοια, μας καλείται να αποδείξουμε ότι τα πιστεύω μας περί ενότητας και αλληλεγγύης δεν είναι μόνο λόγια, αλλά πράξη.

    1. Άντε πάλι φιλολογίες και ρητορικές!!! Ρε πάρτε το χαμπάρι η φυλή αυτή δεν διορθώνεται με τίποτα!!!!

    2. ΟΤΑΝ ΓΥΦΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ . ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ …….

    3. Άλλος ένας ακόμη πολιτικαλ κορεκτ και πως τις λένε αυτές τις μπούρδες, τα ίδια λέγανε και οι Γάλλοι, οι Άγγλοι, οι Σουηδοί κλπ. για όλους εκείνους που θα αφομοιώνονταν και τώρα αναθεματίζουν την ώρα και τη στιγμή που οι κοινωνίες τους είναι ένα τριρδεμπουλο. Λογικά ακόμη ένας που περιμένει να τον σώσει ο Κούλης, ο κασέλας, ο Κουτσούμπας κ.ο.κ.

  35. Όλα αυτά τα φέρνει η αγραματοσινη ενός λαού κατευθύνετε από κέντρα όχι γιατί είναι πραγματικά αγανακτισμενοι στεναχωρεμενοι αλλά γιατί δεν έχουν μυαλό να σκεφτούν ότι το μεροκάματο που βγάζουν για αυτούς και τα παιδια τους πρέπει να είναι τίμιο κλπ ,,,αν είχαν σπουδάσει δικούς τους ανθρώπους και τους είχαν ψηλά σε θέσεις κλειδιά θα ήταν διαφορετικά η Ρομα σξωτερικου ναι κρατάνε την φυλή τους τα έθιμα τους αλλά το μεγάλο ποσοστό έχουν μόρφωση πανεπιστιμιακη που την πήραν ακόμη και όταν παντρεύτηκαν μικροί τίποτε δεν αποκτιετε δίχως κόπο

  36. Το ιδιο μισος εχουν και Αλβανοι προς εμας τους ελληνες. Το Κοινωνικό Μέρισμα το γκουρλονουν Αλβανοι & Τσιγγάνοι με BMW Mercedes και IPHONE

  37. ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ…ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ Γ@ΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΤΕΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ…ΡΑΤΣΙΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ

  38. ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ
    ΤΟ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟΙ…. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΟΜΕΝΟ????? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ??? ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ????

  39. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΑΜΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ!!!!!!

  40. Προς στοχασμό και τροφή για σκέψη , με απορία πραγματικά, σε περιπτώσεις όπου ο Κούγιας αναλαμβάνει ως υπεράσπιση , γιατί υπάρχουν τόσοι πολλά trolls που πληρώνονται χρησιμοποιώντας copy-paste για να εκφράζουν τον ίδιο ρυπαρό, υβριστικό αλλά αβάσιμο λόγο με το να σχολιάζουν αλλά και να απαντούν σε websites πλην του ΜΑΚΕΛΕΙΟ , σε Twitter και YouTube? Πώς είναι δυνατόν, λοιπόν, στην υπόθεση της Πισπιρίγκου, που ο ίδιος ανέλαβε, να μην εμφανίζεται σχεδόν κανένας troll υποστηρικτής στο διαδίκτυο? Μήπως τελικά την ανέλαβε για να την χάσει; Μήπως όλα είναι για τα μάτια του κόσμου; Η αλήθεια είναι πως πλέον τα σχόλια σε όλες τις πλατφόρμες του διαδικτύου πλην ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι πληρωμένα… όσοι μιλούν αντικειμενικά ή υποκειμενικά αλλά χωρίς να πληρώνονται, τους κόβεται το σχόλιο με βάση την μη πληρωμένη ip τους

Comments are closed.