«ΡΟΥΚΕΤΕΣ» ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ – ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ – Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ 336 Τ.Ε. ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ: «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ – ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ; ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ…»

Κοινοποίηση:
im_teaser_20-11-2023

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί:

«ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ εάν αποστρατιωτικοποιήσουν τα νησιά». Για πρώτη φορά ανώτατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, απειλεί ευθέως τον Μητσοτάκη και το εννοεί, γιατί αυτός λέγεται Στρατηγός Δημήτριος Αλευρομάγειρος, διοικητής του ηρωικού 336 Τ.Ε που κράτησε την Λευκωσία ελεύθερη . «Κανένας στρατιωτικός δεν μπορεί να ανεχθεί καμία κυβέρνηση που θα προχωρήσει σε εκτουρκισμό του Αιγαίου»

1.indd

Ακόμα:

Σφαγή για τα 2 δις. στα στρατόπεδα

Τούρκος Α/ΓΕΝ: Θα μπούμε μέσα

Σπρώχνουν αμαρτωλό πρακτορίσκο της ΕΥΠ για Διοικητή του Αγίου Όρους! Ποιος είναι;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ποιο Αιγαίο έχει γίνει αποστρατικοποιηση απλά τώρα θα επικυρώσουν και στα χαρτιά ώστε όταν θα αρπάξει η Τουρκία να λένε η Ελλάδα έφαγε το κεφάλι μόνη της!!!Στρατιωτικοί προσέχτε μην σκίσετε κάνα καλσόν!

  2. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ 1909 (ΚΙΝΗΜΑ ΖΟΡΜΠΑ). Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ

  3. Αφηστε του οταν επρεπε δεν μιλουσαν. Γοα κανετε κανα ρεποσρταζ πως γινεται με τον εθνικο μας αερομεταφορεα μονοπωλιο απο Σαμο αθηνα να εχει 200ε και αθηνα παρισι 201ε? Κονομανε ολοι και πληρωνουν εισητηριο? Δεν μιλανε? Δεν ταξιδεουν? Ποιος ταξιδευει που ειναι ολες πτησεις γεματες?

  4. Μπραβο βρεθηκε και ενας αντρας και πατριωτης.

  5. Το θέμα είναι να εμποδιστει κάθε παραχώρηση εθνικού εδάφους στην Τουρκία…Αν ξαναγίνει όπως με την Μικρασιατική καταστροφή…ή την Κυπριακή τραγωδία…να μας λείπει ο ….λοχαγός..

  6. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΛΟΓΙΑ ΜΑΣ!
    ΑΛΛΑ….ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ;;; Η’ ΑΠΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΙΠΟΤΑ….

  7. Έχει ήδη γίνει αποστρατικοποιηση των νησιών μέσω Ουκρανίας. Γιατί δε πραγματοποίησε τις απειλές του ο Αλεύρομάγειρας; Μήπως ΔΕ ΤΟ ΕΊΔΕ; Επιβεβαιωνονται έτσι τα Ρητά των Αγίων της Εκκλησίας ότι στους χαλεπους καιρούς που έρχονταν (αυτούς που ζούμε τώρα) οι άνθρωποι θα είναι τυφλοί από την αμαρτία. Συνεχίζουν δε οι Άγιοι της Εκκλησίας και λένε ότι θα έρθει ράπισμα από τη Τουρκία, πείνα και τρομερές συμφορες μεχρι οι Τυφλοί να Γονατίσουν και να ζητούν με ΦΟΒΟ και ΔΆΚΡΥΑ να τους πουν μια Κουβέντα έστω για το Θεό “.

  8. Αχ!! Μπατσοι παρακαλώ μπάτσοι
    Θέλω ο κωλος μου στις πουτσες σας να κάτσει

  9. Ας τολμησουν να παζαρεψουν το αιγαιο λεει ο αξιωωματικος θα τους επανασταση και εξαυλωση ολους οι κρεμαλες θα παρουν φωτια δεν εχουν ιδεα τι θα παθουν χειρωτερα του τσαουσεσκου.

  10. ΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΗΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΙΛΝΟΥΝ….ΣΥΝΕΧΙΣΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ….

Comments are closed.