ΡΩΣΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ: Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΜΥΝΑΣ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180.000 ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ…

Κοινοποίηση:
russian-soldiers-ukraine

Η κατάσταση στο ουκρανικό μέτωπο είναι πλέον πιο έντονη από ποτέ, με τη Ρωσία να επιδεικνύει ακατανίκητη ισχύ και αποτελεσματικότητα. Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να εξαπολύουν πυραυλικές επιθέσεις που προξενούν σημαντικές απώλειες και καταστροφές στους ουκρανικούς στόχους. Οι πρόσφατες επιθέσεις στο Χάρκοβο άφησαν πίσω τους ένα μονοπάτι θανάτου και καταστροφής, υπογραμμίζοντας τη δύναμη της ρωσικής πολεμικής μηχανής.

Στο ανατολικό μέτωπο, η Ρωσία έχει παρατάξει πάνω από 180.000 στρατιώτες, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή της στην υπεράσπιση των εδαφών της και την αποφασιστικότητά της να επικρατήσει. Αντίθετα, οι ουκρανικές δυνάμεις, παρά τις προσπάθειές τους, αποτυγχάνουν συνεχώς να διαπεράσουν τις ρωσικές γραμμές άμυνας. Στην περιοχή της Ζαπορίζια, οι ουκρανικές προσπάθειες να επιτεθούν με 40.000 στρατιώτες πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ κατέληξαν σε πλήρη αποτυχία, καθώς συνάντησαν σκληρή ρωσική αντίσταση.

Η Ρωσία χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες για να διασφαλίσει την υπεροχή της στο πεδίο της μάχης. Τα drones Lancet έχουν καταστρέψει αμέτρητους ουκρανικούς στόχους, ενώ τα νέα drones Joker-10, με τη δυνατότητα να παραμένουν αδρανή και να ενεργοποιούνται εξ αποστάσεως, καθιστούν τη ρωσική στρατηγική ακόμη πιο ισχυρή και δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Επιπλέον, οι νέες κατευθυνόμενες βόμβες της Ρωσίας αλλάζουν τις ισορροπίες στη σύγκρουση, καταστρέφοντας κρίσιμες ουκρανικές υποδομές και θέσεις, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της ρωσικής πολεμικής τεχνολογίας.

Η ρωσική αντεπίθεση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καταρρίπτοντας κάθε προσπάθεια των ουκρανικών δυνάμεων να προχωρήσουν και καθιστώντας σαφές ότι η Ρωσία είναι αποφασισμένη να διατηρήσει την κυριαρχία της και να εξασφαλίσει τη νίκη της στο πεδίο της μάχης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Τίτανα της ορθόδοξιας, άγιε Βλαδίμηρε εξαφάνισε το βδελυγμα της Ουκρανιας από τον χάρτη ρίξε μια να μην ξαναφυτρωσει ούτε χορτάρι για τα επόμενα 2000 χρονια, να γεννιούνται τα παιδιά τους παραπληγικα

  2. Πλακώσανε τα άχρηστα τρολ της ΝουΔούλας,
    που δεν ξέρουν πουν παν τα τέσσερα, να σχολιάσουν κατά της Ρωσσίας.
    Πλάκα έχει.

    1. Παρατήρησες ότι δεν χάνουν άρθρο πού αφορά την Ρωσία ενώ δεν σχολιάζουν ποτέ σε άλλα άρθρα;
      Ένας η δύο είναι καί χρησιμοποιούν τελευταία πολλά ψευδώνυμα “πυγμάχος, kickboxer, TT, Μήτσος καί Τάκης, Έλλην γνήσιος, φαίνεται ξεκάθαρα από τόν τρόπο γραφής τους. Είναι τρολακια είτε της ουκρανικής πρεσβείας (έχει δημοσιοποιηθεί ότι χρησιμοποιούν τρολ για προπαγάνδα σε ΜΜΕ όλης τής Ευρώπης, είτε ψυχασθενείς πού γράφουν τά ίδιες καί τίς ίδιες μ@λακιες.

  3. Εσεις που υποστηριζετε τα αναδρα τουρκοφιλα ρωσικα κτηνη( του μεθυσιου και των γυναικων που δουλεύουν στα καμπαρε) να φανταστω ψηφίζετε κλασιδιαρη ε? Ωραια.. τώρα καταλαβαίνουμε γιατί αυτός ο τύπος χαθηκε,απο προσωπου γης και ο υποψήφιος καραβανας γιωτης που προτεινε δεν βρηκε ουτε την ψήφο του..μαζεύεστε 40 με 50 άτομα σε ολη την Ελλάδα???? Χεχε

  4. Ρε είσαι εντελώς βλαξ διότι το ΝΑΤΟ μπήκε έτσι και αλλιώς.Με όπλα του ΝΑΤΟ πολεμούν με στρατό της Αμερικής της Γαλλίας της Αγγλίας της Πολωνίας του Ελλαδιστάν κτλ και ο κοντός τους πάει πηδιοντας σιγά – σιγά τελειώνοντας το στρατιωτικό τους υλικό.Τους το φόρεσε κανονικά.

    1. Αμφιβάλλω αν το ΙQ σου είναι υψηλότερο από ενός ψύλλου. Το ΝΑΤΟ τώρα άρχισε να δίδει κάποια μέτρια όπλα στην Ουκρανία. Ο κοντοπίθαμος κατάλαβε τι τον περιμένει από εδώ και πέρα και τρέμει σαν πουλάκι και τρέχει για βοήθεια εδώ και κεί. Οποιος εισβάλλει σε ελεύθερο κράτος είναι ψυχοπαθής και μη αποδεκτός από την ανθρωπότητα.

      1. Άνοιξε κανένα βιβλίο αμόρφωτο δίποδο.Που το είδες το ελεύθερο κράτος.Η Ουκρανία από ανέκαθεν υπήρξε έδαφος στην Σλαβικής επέκταση υπό το κράτος της Ρωσίας.Τον 13ο αιώνα άλλαξαν το σκηνικό όλοι οι προσκυνημένοι με την βοήθεια των Μογγόλων φυσικά.Στην ουσία η Ουκρανία είναι Ρώσοι υπό την δημιουργία ανεξαρτήτου κράτος εις βάρος του Ρωσικού πολιτισμού και Έθνους.Και δεν φτάνει αυτό οι υπερδυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης xρησιμοποίησαν το έδαφος αυτό ώστε να περικυκλωσουν την Ρωσία στρατιωτικά με ύπουλο τρόπο ώστε να εξαφανίσουν ότι είxε απομείνει.Θα τους εξηγήσει ο Πουτιν το όνειρο τώρα.Η Αμερική κάνει την πάπια δύο έτη αν διαθέτει τα κότσια ας πολεμήσει στα ίσια με την Ρωσία.

  5. Πάνω από 200 χιλιάδες έφεδροι περιμένουν τις εντολές αλλά αυτές δεν έρχονται ποτέ με αποτέλεσμα να μην τελειώνει ο πόλεμος ούτε στο Donbass… Αν περιμένει τις αμερικανικές εκλογές για να δει ποιος θα βγει τότε θα χαθεί η χρονιά, τον χειμώνα θα είναι δύσκολο να γίνει η μαζική επίθεση με αποτέλεσμα πάλι να επιτεθεί μετά τις 24 Φεβρουαρίου…

  6. Σφεντονες και τοξα τους δινουν οι ΗΠΑ και ολοι οι Δυτικοι και γενικα το ΝΑΤΟ αυτα τα δυο χρονια;;;;;; Ε ονειροπαρμενε;;;;

    1. σκεψου ΤΙΤΑΝΑ της διπλωματιας και στρατιωτικε αναλυτη της π@@τσας
      1) οι Νατοικοι ΞΕΡΟΥΝ οτι ο πολεμος εχει χαθει
      2) οι Νατοικοι ΞΕΡΟΥΝ οτι ΔΕΝ μπορουν να παραξουν τοσα οπλα οσα και η Ρωσια μαλιστα συνεπικουρουμενη απο Β. Κορεα, Κινα, Ιραν.
      3) οι Νατοικοι ΞΕΡΟΥΝ οτι η Ρωσια υπερτερει πυρηνικα απο τις δυτικες χωρες.
      4) οι Νατοικοι ΞΕΡΟΥΝ οτι το ρολοι πλεον εχει χτυπησει μεσανυχτα.
      5) οι Νατοικοι κρατουν τις πιο προηγμενες τεχνολογικα στρατιωτικες τους δυναμεις ΜΟΝΟ για αμυντικους λογους γνωριζοντας οτι βρισκονται πλεον σε ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ εναντι των Ρωσων.

  7. Τρία χρόνια περιμένουμε την θύελλα. Οι μεθύστακες δεν μπορούν να ξυπνήσουν μάλλον.

  8. Mακελειο, παρακαλώ θερμά δημοσίευε όλα τα ευπρεπή σχόλια. Γιατί κόβετε κάποια πολύ σημαντικά σχόλια. Δεν μπορεί να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις.

  9. ΠΟΥΤΙΝ ΓΕΡΑ!!!!! ΜΕ ΤΣΑ-ΜΠΟΥ-ΚΑ!!!!!!!!!
    ΠΟΥΤΙΝ ΖΕΙΣ!!!! ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!!!!!

  10. Ναι ναι σιγουρα χαχα…Ακόμα μαζεύουν τα πτώματα τους οι δειλοι ρωσοι από την τελευταία επίθεση…έχουν ταπεινωθει απέναντι στους ηρωικους ουκρανους που παλεύουν με σφεντονες και τόξα…να παρακαλανε μην μπει το Νάτο γιατί η Ρωσία θα ισοπεδωθει σε 48 ώρες!!!!

Leave a Response