Ρέθυμνο: Ατύχημα με μπουλντόζα αφήνει πίσω του έναν νεκρό και έναν βαριά τραυματία

Κοινοποίηση:
ekab-1024x575

Στην περιοχή του Ρεθύμνου, συγκεκριμένα στη Δημοτική ενότητα Φοίνικα, σημειώθηκε ένα σοβαρό ατύχημα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024. Ένας 19χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από εκσκαφέα που ανατράπηκε, ενώ ένας άλλος συνομήλικος τραυματίστηκε σοβαρά.

 

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών που πραγματοποιούνταν στην περιοχή. Ο εκσκαφέας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ανατράπηκε και οι δύο νεαροί βρέθηκαν παγιδευμένοι κάτω από το βαρύ μηχάνημα. Η κατάσταση ήταν κρίσιμη και απαιτήθηκε άμεση παρέμβαση των αρχών.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο νέων κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Οι διασώστες εργάστηκαν σκληρά για να απελευθερώσουν τους παγιδευμένους, αλλά δυστυχώς ο 19χρονος είχε ήδη υποστεί θανάσιμες κακώσεις όταν ανασύρθηκε. Ο δεύτερος νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς και η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Ο δεύτερος, λόγω της εξαιρετικά σοβαρής κατάστασής του, καθώς φέρει πολλαπλά και σοβαρά τραύματα, διακομίστηκε διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα, με τους γιατρούς να περιμένουν πρώτα να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response