Ρέθυμνο: Πυροβόλησαν κτηνοτρόφο, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση – Οι δράστες χάραξαν τη γλώσσα του

Κοινοποίηση:
rethymno-pyrovolismoi-se-epavli-me-enan-travmatia

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται κτηνοτρόφος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στα άκρα, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (6/9). Το συμβάν έλαβε χώρα στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνης.

Άγνωστος ή άγνωστοι βρήκαν μόνο του τον 69χρονο κτηνοτρόφο στο ποιμνιοστάσιό του στην ευρύτερη περιοχή και τον πυροβόλησαν περισσότερες από μία φορά, σε χέρια και πόδια. Το σοκαριστικό στην υπόθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ότι η γλώσσα του ανθρώπου που έχει πυροβοληθεί, είναι χαραγμένη.

Ο γιος του θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό
Διασταυρωμένες πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ωστόσο, αναφέρουν πως η συγκεκριμένη επίθεση στον 69χρονο, συνδέεται με τη δολοφονική επίθεση με καυστικό υγρό σε 26χρονο στα τέλη Ιούλη του 2024 (δείτε εδώ), καθώς το θύμα είναι ο γιος του.

Κίνητρο και των δύο δολοφονικών επιθέσεων, φέρεται να είναι διαφορές για μία έκταση γης στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Το γνωστο Ρεθυμνο των Κεφαλογιαννηδων με το γνωστο πρεζοχωρη κλεφτοκοταδων επαρχεια Μυλοποταμου σε γνωστες επιδοιξεις βιοπραγειων αλλοιμονο γι αυτο εχουν και ψηφιζουν τους Κεφαλογιαννηδες για να κανουν οτι γουσταρουν….και φυσικα κανεις να μην τους πειραζει

  2. Μαγκια κλ@νια και κwλο φυνιστρίνι είναι αυτή η φάρα…Νομίζουν ότι είναι ανώτεροι από τους υπόλοιπους Ελληνες ενώ είναι σκ@ταδες!!!Χειρότεροι και από ζώα είναι στη συμπεριφορά,.

  3. Η λεβεντογέννα έχει την μικρότερη εγκληματικότητα, αν δεν με πιστεύετε να μη μου πετύχει η βαφή των μαλλιώνε.

  4. Δεν ντρέπονται οσοι Κρητικοί κάνουν τέτοια πράγματα??? Δεν ντρέπονται να πυροβολούν πισώπλατα η αοπλους??? Δεν ντρέπονται να πετάνε οξύ σαν απελπισμένες κατίνες του περασμένου αιώνα????

    1. Δεν ντρέπονται γιατί δεν έχουν ελληνική καταγωγή. Οι ρίζες τους είναι από την σημερινή περιοχή της Γάζας. Γύφτοι.

  5. Ζώα Φιλισταίοι. Η πλειοψηφία των έμβιων 2ποδων όντων στην κασσελογέννα Κρήτη, είναι για εξάσκηση στόχων. Τίποτα παραπάνω. Τζάμπα αναπνέουν το οξυγόνο μας.

Leave a Response