Ραγίζει καρδιές ο δάσκαλος της 11χρονης Βασιλικής – «Δανείζομαι το γέλιο σου, για να μην ξεχάσω το παιδί μέσα μου»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media ο δάσκαλος της Βασιλικής, αποχαιρετά την 11χρονη μαθήτριά του που δολοφονήθηκε από τον θείο της, στην Ηλεία.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media ο δάσκαλος της Βασιλικής στο σχολείο της Μυρτιάς, αποχαιρετά την 11χρονη μαθήτριά του που δολοφονήθηκε από τον θείο της, στην Ηλεία.

“Δανείζομαι το γέλιο σου, για να μην ξεχνάω το παιδί μέσα μου”, γράφει μεταξύ άλλων στον αποχαιρετισμό του ο Τάσος Τζαμάλης τον οποίο συνοδεύει με το άδεια θρανίο της 11χρονης Βασιλικής.

Πιο συγκεκριμένα,  ο δάσκαλος της 11χρονης γράφει χαρακτηριστικά:

“Είχαμε κανονίσει σήμερα να μου φέρεις τα ρούχα τα παλιά να τα βάφουμε με χρυσαφί σπρέι για να είσαι η αμμουδιά στο σκετσάκι στη γιορτή. Δεν μπορούσα να διανοηθώ, ότι θα σε έκαναν άγγελο στον ουρανό πια. Δανείζομαι το γέλιο σου, για να μη ξεχνάω το παιδί μέσα μου… εκεί καταφεύγω όταν τρομάζω με τους ανθρώπους”.

Η ανάρτηση του δασκάλου

“Βασιλικούλα μου,

Καλό σου ταξίδι.

Είχαμε κανονίσει σήμερα να μου φέρεις τα ρούχα τα παλιά να τα βάφουμε με χρυσαφί σπρέι για να είσαι η αμμουδιά στο σκετσάκι στη γιορτή.

Δεν μπορούσα να διανοηθώ, ότι θα σε έκαναν άγγελο στον ουρανό πια.

Δανείζομαι το γέλιο σου, για να μη ξεχνάω το παιδί μέσα μου… εκεί καταφεύγω όταν τρομάζω με τους ανθρώπους”.

c6ba2cac3d4343c48981f11fb4ea6690

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Για το ευχαριστώ που του πλυνε το αυτοκίνητο το κτήνος το σκότωσε το αγγελούδι με το κατσαβίδι!
    Και οι ηλίθιοι των ΜΜΕ αναπαράγουν τα ψέματα που αράδιασε. Μπορεί και να είχε βρει άλλο θύμα και την έβγαλε από την μέση μην μιλήσει. Η αστυνομία να κάνει έρευνα και ανακρίσεις με παιδοψυχολόγους και να μην ξύνει τ´ *** της. Χίλιες φορές να τον λυντσάρουν οι γύφτοι.

  2. Γεμίσαμε άθεα σκατόψυχα ψυχοπαθή μουνόπανα δίποδα κτήνη παιδεραστές παιδόφιλους κλπ μουνόπανα…πιο κάτω δε πάει… μετά συναντάς Άδη 😶 ανάπαυση να έχει η ψυχούλα της & καλό παράδεισο🙏🏻

  3. Βρε σεις, σε μεγαλο κανάλι και εκπρόσωπο αστυνομίας λέχθηκε ότι το παιδί είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικες σχέσεις. 11 χρόνων!!!
    Αυτό δεν το ψάχνει κανείς;

Comments are closed.