Ρε Γιώργη, τον.. βάζεις καθόλου; Πόσα βιάγκρα σου έχει πει ο Αποστολόπουλος να καταπίνεις την ημέρα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΓΙ

Από εδώ ο γυναίκα μου, από εκεί το επιβήτορας μου.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σχολίασε πως θα τον σόκαρε εάν ο Κασσελάκης γίνει πρωθυπουργός και χρειαστεί να συναντηθεί με κάποιον ομόλογό του κι αυτό διότι θα χρειαστεί να… παρουσιάσει τον σύζυγό του. «Εμένα θα με σόκαρε», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΕΙΔΗ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ

  2. Βλάκας καρατζαφυρερ, πατριωταρας από το wish.com

  3. Καρατζαφύρερ κωλοτούμπα,είσαι για απόσυρση

  4. Ενταξει Καρτζαφερη συνεχισε την αμοιρη ζωουλα σου και μην εκφερεις τη γνωμη σου πλεον. Εκτος αν πηρες αδεια απο τον Κουλη και εμφανιστηκες να πεις τη μπουρδα σου και εσυ. Αυτο ειπαμε απο τη πρωτη στιγμη. Το γελιο που θα ριξουμε οταν παει επισκεψη στον Ερντογαν η στο κινεζο και Ινδο ομολογο του. Ποιος απο τους δυο θα το παιξει κυρια να παει με τη συζυγο του εκαστοτε για τσαι ? Εκει να δουμε τι θα λενε τα βοθροκαναλα γαι το τσαι με τις κυριες των κυριων. χα χα χα

  5. γιατι εσυ ρε καρατζαφερη δεν ηρθες ετοιμος απο την αμερικη; ξεχασες που πηγαινες αμουστακο παιδι 2 φορες τη βδομαδα αεροπορικως αμερικη να σπουδασεις και καλα δημοσιογραφια; ποιος σου πληρωνε τα εξοδα; εσυ μονος σου τα ελεγες απο την εκπομπη σου. θυμασαι;

  6. Για τζαμί και λαθρομετανάστες κουβέντα ο πρώην πατριώτης που στηρίζει τον κούλη. Ρε και ο κούλης σου θέλει γάμους ομοφύλων όπως οι ανθέλληνες συριζαίοι! Ίδιοι είστε!

  7. Ρε αρχίδι βαψομαλλιά, ο σφύριζας είναι πλέον θυγατρική της ΚΝΔούλας, η Κούλα θα κάνει την πούστρα πρωθυπουργό και τον εαυτό του πρόεδρε της πουστοκρατίας μας, κατά τα λοιπά άντε και γαμήσου προδότη κιαρατά

  8. Αυτό σε μάρανε ρε καριόλη, το πώς θα συστήνεται, ή ότι θα μας εγκαταλείψει εντελώς ο Θεός. Παρόλα τα κακά που συμβαίνουν ακόμη μας ελεεί. Αν μας εγκαταλείψει ολοκληρωτικά θα μας καταπιούν οι σύμμαχοί μας, οι φίλοι μας.

  9. με τη μασέλα το Καταφερτζής ακόμα τρώει αυτά που πήρε από τη ΝΔ!

  10. Αναπαντητα ερωτηματα…
    α)Ο καταδικασμενοs οριστικωs και αμετακλητωs αποφαση του Εφετειου 7350/2016 αιθνικο κωλοτουμπα…!!!που ισχυριζεται ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ!!!
    β)τι εγινε με το”στιγμιαιο”λαθοs το εξωγαμο μικρο σπυρο τηs ζωηρηs αννουλαs μεγαλωσε το μουλικο???
    γ)η αχτενιστη τον εβαζε λαχανο και τον εβγαζε κουνουπιδι???
    δ)ποιοs βρωμοπ@υστοs ειχε ερωτικη σχεση με την ουρσουλινα αρραβωνιαστικια του γιου του που σημερα διαπρεπει ωs τηλεπαρουσιαστρια το κοντοκλωτσι???
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    Μαγκαs ο Στεφανοs Χιοs βγαζει στη Σεντρα τον Γιωργο Καρατζαφερη και δινει ΠΟΝΟ!!!Δεν εχει που να κρυφτει απο την Ξευτιλα ο Πολιτικοs Κωλοτουμπαs!!!

  11. Ισα ρε “πατριωτη” ! Τουλαχιστον το ξυλο πουφαγες επι Ανδρεα Παπανδρεου φροντισες και το εξαργυρωσες χρυσα γλειφοντας την “αγια οικογενεια”!
    Να χαιρεσαι και τις υπουργαρες σου στη τωρινη νεα μητσοτακοκρατια που αποφοιτησανε απο το “πατριωτικο” σου πανεπιστημιο!

Comments are closed.