Ρε Μενέγω, κόψε “τα σάλια” στον Μπακογιάννη. Θα φτάσεις στο 1%. «Με είχες μαλώσει τότε»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τη γνωριμία της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό τον Δήμαρχο Αθηναίων λέγοντας: «Πώς θέλετε να σας λέω;», με τον Κώστα Μπακογιάννη να απαντά: «Κώστα, είναι το πιο ασφαλές».
Η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε στη συνέχεια: «Όταν τον πρωτογνώρισα, λοιπόν, επειδή εγώ δεν έχω πολλές επαφές με ανθρώπους, έως καθόλου θα έλεγα, που είναι στο χώρο της πολιτικής και ευρύτερα… Τότε με είχες μαλώσει Κώστα μου, μου είχες πει ότι “εγώ δεν είμαιστην πολιτική ζωή”, κάπως μου τα ξεχώρισες».

«Ναι, τα βλέπω διαφορετικά», της απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε επίσης: «Μου άρεσε όπως μου τα είπες, δεν το κατάλαβα πολύ καλά τότε, όπως μου τα ξεχώρισες. Αλλά με κέρδισες γιατί ήσουν “κανονικός”, απλός, προσεγγίσιμος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Το σόι καταφεύγει σε απελπιστικές λύσεις .ο Θείος στη Γερμανού αυτός στην ξανθούλα με μεγάλωσε γενιές και γενιές , ο καθένας όπως μπορεί

  2. Για το νοθο του μπακογιαννη , τον ρώτησες ??

  3. Έχει φάει το καταπέτασμα έχει γεμίσει και βρωμίσει την Αθήνα με λάθρο και πήγε στην Μενεγάκη να τον ξεπλύνει

  4. Αν αυτα που εκανε αυτη αν τα εκανε μια γυναικα οχι της TV θα της χτυπαγαν κουδουνες μεχρι να πεθανει για το ποσο βρωμογυναικο και π @@@ ανα ειναι .Αυτη ειναι κυρια η βασιλισα της TV. Αντε να προχωραει ετσι ο κοσμος …. παντου βρωμια !

  5. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  6. Αυτή την έχουν γαμήσει όλοι οι κλανόγεροι, έγλυφε τα @ρχίδια του κοντομηνάρα και του βαψομαλλιά του Κυριακού. Τώρα το παίζει κιουρία, άντε μωρή να σφουγγαρίσεις σκάλες να δεις πως βγαίνει το μεροκάματο.
    Ο άλλος ο ψηλομαλάκας ο ντορογιός που παριστάνει τον δήμαρχο θέλει κυνήγημα γερό. Αντε στο διάολο άχρηστα νούμερα.

  7. Ο άλλος έχει βγάλει φήμη ότι έχει κάνει επέμβαση πρόσθεσης ογκου στο μόριο του στη Ελβετία.

  8. Μη ντροπή είναι μάνα,έχει δικαίωμα να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει.Τωρα εάν σας αηδιάζει το ήθος της ο τρόπος της παρουσίας της αλλάξτε κανάλι.Ειναι η βασίλισσα της τηλεόρασης.

    Έλα Μινο μου τι σου χω εδώ,τρυφερό και αρωματισμένο?

  9. Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ δινει συνέντευξη στην ΑΤΑΛΑΝΤΗ……

  10. Αντε γαμισου μωρη πατσαβουρα παλιοτραβεστο μενεγο παλιο παντοφλα σκουρια του λαυριου αι χασου απο μπροστα μας βρωμα. ξευτιλισες το γυναικειο γενος παλιοπουτανα

  11. Αυτήν δεν την γαμούσε ο υδροκέφαλος ο Κυριακού και μετά την έκανε φίρμα την πόρνη;

Comments are closed.