Ρούλα Βροχοπούλου: Μου στοίχισε πάρα πολύ, έχασα το παιδί μου

Κοινοποίηση:
vroxopoulou0130

Σπαράζει η Ρούλα Βροχοπούλου στην κάμερα του MEGA.


Ύστερα από μεγάλο διάστημα, η Ρούλα Βροχοπούλου μίλησε στον Αρτ και την εκπομπή “Τι Λες Τώρα” την Κυριακή. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε το πόσο της λείπει ο γιος της και για τα λάθη που, όπως ανέφερε, έχει κάνει.

«Όταν έλεγαν ότι σιτίζομαι από τα σκουπίδια, εγώ μάζευα γατάκια. Σκουπίδι δεν είμαι εγώ; Το μεγαλύτερο γιατί το μεγαλύτερο λάθος είναι που παντρεύτηκα τον Φραν. Έπρεπε να το σκεφτώ τα 29 χρόνια διαφορά ηλικίας κι ότι έχω ένα παιδί. Μου στοίχισε πάρα πολύ, έχασα το παιδί μου» είπε η Ρούλα Βροχοπούλου.

«Ντρέπεται για εμένα, για αυτό έχει φύγει. Κλαίω κάθε μέρα, πρωί μεσημέρι, βράδυ. Μου λείπει. Ας γυρίσει πίσω κι ας πεθάνω την άλλη μέρα» συμπλήρωσε η Ρούλα Βροχοπούλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αν ηταν ακομα με τον αλβανο θα σκεπτοταν το παιδι της !!!!!!!!!! ????

  2. Όποια Ελληνίδα πάει με Αλβανό παύει να είναι Ελληνίδα.

  3. Το παιδί είναι καιρός να συγχωρέσει την μητέρα που μετανοιώσε ουδείς αναμάρτητος!!!είναι αμαρτία να υποφέρει για παντα

    1. Είναι αλήθεια ότι η Βροχοπουλου ξεφτιλισε τον εαυτό της και το παιδί της με αυτά που έβγαινε και έλεγε για τον Αλβανό. Και οι βοθροεκπομπες εκείνης της εποχής με τα τσόκαρα-παρουσιαστριες τους, την έσπρωξαν να ξεφτιλιστει κι άλλο!!! Αλλά μετά από τόσα χρόνια όπως σωστά λες Λίνα και έχοντας μετανιώσει οικτρά θα έπρεπε όντως να την συγχωρήσει ο γιος της και να προσπαθήσουν να τα ξαναβρούν.

      1. Τι να ξαναβρούν? Εγώ θα την σκότωναν την μάνα μου αν πήγαινε με Αλβανό.

        1. το προβλημσα δεν ηταν ο αλβανος αλλα η τεραστια διαφορα ηλικιας, φιλε τρελοφασιστα…

  4. Οταν παίρνεις ΑλβανόΓυφτους αυτά παθαίνεις!

  5. Ήθελες τον αλβανιάρη επιβήτορα μαντάμ. Πάει το τζιπ, πάει κι ο αλβανιάρης, όλοι σε ξεχάσανε μαντάμ, τα λάθη πληρώνονται.

Comments are closed.