Ρωσία: Ακόμη ένας θάνατος-μυστήριο στη Μόσχα – Σκοτώθηκε 28χρονη αντιπρόεδρος τράπεζας. Νεκρή υπό συνθήκες θρίλερ η Κριστίνα Μπαΐκοβα

Κοινοποίηση:
FzzQF-vXoAAAzs-

Δεκάδες επιχειρηματίες και αξιωματούχοι έχουν βρεθεί νεκροί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από τις αρχές του 2022 μετά την έναρξη του πολέμου του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία.
Ακόμα ένας μυστηριώδης θάνατος υψηλόβαθμου αξιωματούχου έρχεται να συνταράξει τη Ρωσία, ήρθε να προστεθεί στους δεκάδες που έχουν βρεθεί νεκροί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από τις αρχές του 2022 μετά την έναρξη του πολέμου του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα πολλά ερωτήματα υπάρχουν εξαιτίας του θανάτου της 28χρονης αντιπροέδρου ρωσικής τράπεζας Κριστίνα Μπαΐκοβα, η οποία σύμφωνα με αναφορές έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματος που διέμενε στη Μόσχα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αντιπρόεδρος τράπεζας στα 28;;;;🙃🥴🙃 Καταλάβαμε πολύ καλά πως έγινε η προαγωγή της στη θέση… Στέφανε δείξε μας ποιος είναι ο πρόεδρος της Τράπεζας να δω κάτι…

  2. ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ?ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

  3. Καθημερινότητα αυτά στην εντελώς διεφθαρμένη Ρωσία που κάνουν κουμάντο οι Ολιγαρχες και η Ρωσική μαφία! Ο Και ο κοντός δικτάτορας και πρώην Καγκεπιτης μια χαρά συνεργάζεται με όλους αυτούς.

  4. 28 χρονη αντιπροεδρος τραπεζας???Τι να λεμε τωρα??Κατι θα εκανε η δεν εκανε καλα η νεαρη !!!Αλλα μαλλον καπως νωρις ηταν στα ψηλα πατωματα…..

  5. Τι ωραίο κορίτσι! Θεός σχωρέστην! Της έδωσαν τη μεγάλη θέση και την τρέλαναν.

Comments are closed.