ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Κοινοποίηση:
ellada_rossia

Επικαλούνται δημοσκοπήσεις και Έλληνα καθηγητή

Όπως γράφει το γερμανόφωνο Russia Today που επικαλείται το Ria Novosti, μεταξύ άλλων:

Ο Δημήτριος Πατέλης, καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης είπε ότι η πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού υποστηρίζει την Ρωσία!

«Ακόμη και οι επίσημες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η συμπάθεια για την Ρωσία δεν πέφτει κάτω από το 50 τοις εκατό».

Σύμφωνα με τον Πατέλη, αυτή η συμπάθεια ευνοείται από μια σειρά από λόγους, από τους οποίους κυριαρχεί ο ιστορικός:

«Για διάφορους λόγους, οι ελπίδες του λαού μας για απελευθέρωση ήταν ήδη συνδεδεμένες με τηn Ρωσία κατά την διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Επιπλέον, συνδέεται με την αντιφασιστική Μεγάλη Νίκη του Κόκκινου Στρατού και της Σοβιετικής Ένωσης».

Στην Ευρώπη γίνονται προσπάθειες εκφοβισμού πολιτών που θέλουν να επικοινωνούν με την Ρωσία, λέει ο Πατέλης:

«Από την αρχή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, υπήρχε οδηγία ότι δεν έπρεπε να καλούμε Ρώσους συναδέλφους και επιστήμονες να συνεργαστούν στα πανεπιστήμια.

Εξήγησε ότι ορισμένοι πολίτες φιλικοί προς στην Ρωσία και ρωσόφωνοι δέχονται επίσης άμεσες απειλές από Ουκρανούς εθνικιστές που ζουν στην Ευρώπη:

“Ένας νεαρός φοιτητής βρήκε ένα σημείωμα στα ουκρανικά με φασιστικό περιεχόμενο στην πόρτα. Ουκροναζί επιτίθενται σε ρωσόφωνους σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης.” 

“Δεν με απείλησαν άμεσα. Λοιπόν, υπάρχουν έμμεσες μορφές, για παράδειγμα προσπάθησαν να σαμποτάρουν τις διαλέξεις και τις ομιλίες μου. Προσπαθούν γενικά να δυσφημήσουν ανθρώπους σαν εμένα ως υποτιθέμενους πράκτορες. “.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. Στην βόρεια Ελλάδα είναι πάνω από 80 %τουλάχιστον…
    Οι κάτω αμερικλανιζουν λίγο….

  2. με ποιον θα είμαστε??? με τους σατανάδες??? το μπαφομετ???

  3. Σωστο! Ελλας Ρωσια Ορθοδοξια! Ετσι Αλεξανδρε Υψηλαντη? !

  4. Είναι αλήθεια αυτό. Όμως το ποσοστό είναι αρκετά μεγαλύτερο

  5. Κάτι ελάχιστοι υποστηρίζουν τα τουρκοφιλα ρωσικα ασιατικα κτηνη…κάτι τελειωμενοι ρωσοποντιοι που ακόμα ονειρεύονται Στάλιν κτλ και φυσικά κάτι αμορφωτα ψεκια(που ψηφίζουν κλασιδιαρη) και νομίζουν ότι το ξανθό γένος θα τους δώσει πίσω την πόλη.. ουγκ ουκ

    1. θα σας σκίσει ο Βλαδίμηρος γιαχωβάκο. Πονάς εε;;

  6. Ποιο 50%?Ανετα 70-75% ειναι με τη Ρωσσία….Καντε ενα γκαλοπ και θα δειτε

  7. Φυσικα και ειμαστε με την Ρωσια. Ιστορικα ειναι Αδερφια μας.

      1. Οχι ολοι. Ένα ποσοστό 30% δεν είναι ορθόδοξοι, δεν τα ξέρεις καλά.

  8. Καμια ελπιδα,εισαι ασχετη.Επι Κοττζια και Καμμενου(δηλ. επι Συριζα) οι σχεσεις με την Ρωσια ηταν οι καλυτερς δυνατες,κοντρα στους ηλιθιους Ευρωπαιους.Ο Μητσοτακης,απλα,τα εχει σκατωσει,οχι μονο με τους Ρωσους αλλα με τους παντες.Οσο για το ποσοστο,μακαρι να ηταν 80-90%.Δυστυχως,υπαρχουν οι κρετινοι ακολουθοι του ΣΚΑΙ και της πετσωμενης παραπληροφορησης,που συντασσονται τυφλα και ακριτα πισω απο την βλακεια του Μητσοτακη.

  9. ….οχι θα ημασταν με τους νεοταξιτες παιδοφιλους sleepy biden….και τα γιουσουφακια τους(βλεπε ζελενσκουληδες,μακρον και λοιπα νεοταξακια)…..

  10. Ο ελληνικός λαός ξέρει πολύ καλά τι θέλει και τι δεν θέλει.. ηλίθιος δεν είναι..ο Πούτιν είναι ο ηγέτης που όλοι οι λαοί θα ήθελαν να είχαν..το ίδιο και εμείς…το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον σεβαστούμε..το περισσότερο να τον λαχταρισουμε με όλη μας την καρδιά…οι Έλληνες ξέρουμε πολύ καλά τι δεν θέλουμε.. και αυτό είναι δυστυχώς αυτό που έχουμε και σιχαινόμαστε..ο θεός να ευλογεί ξεχωριστούς όπως τον Πούτιν και να βοηθά χώρες σαν την Ελλάδα…

    1. “” Ο ελληνικός λαός [ξέρει πολύ καλά τι θέλει και τι δεν θέλει.. ] ** ηλίθιος δεν είναι..** “” 😂😂 τοτε γιατι δεν εχει κρατος;;; Υγεία;; Παιδεία;;; Κλπ…κλπ…;;; Δικαιο εχεις… με δευτερη ματια…. ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΗΘΙΟΣ ειναι

  11. 80% τουλάχιστον με τον Πούτιν, κουνιστρα Ζελέ άκου τα.

  12. Μόνο οι Ρωσοπόντιοι είναι με την Ρωσία και κάτι λίγοι ακόμα.

    1. Καλα κοιμήσου εσύ και να σκέφτεσαο τις 5 δόσεις που έφαγες!

    2. μόνο κάτι ελάχιστα τραβέλια μισούν την ορθόδοξη Ρωσία.

  13. Μακελειό, κάνε ένα γκάλοπ να απαντήσουμε.

  14. Μονο 50% ;;; Για βαλε 90 %. Και ποιος ανθρωπος νοημων δεν θελει τον Πουτιν ;

  15. Ζητω η Ρωσια. Ζητω ο Πουτιν. Γρκεμιστε το παγκοσμιο κατεστημενο που μας θελει υποτελεις στις ΗΠΑ και ΕΕ

  16. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΥΡΟΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΡΩΣΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΤΟ ΚΙΕΒΟ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΦΙΛΕΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ

  17. Κατι ανωμαλα Λοατκι κατι αναρχοαπατριδες κατι ναζογερμανοι κατι Ισραηλινοδωσμενοι κατι ΑλβανοΠακιστανοι με παρανομα εγγραφα κατι ανθελληνες συστημικοι Τουρκοσποροι κατι δωσμενοι στα μεσα μαζικης εξαπατησης , κατι βολεμενα δημοσια σκουπιδια , που εαν τους βαλουν ολους μαζι ζητημα να πιασουν πανω απο 20% ειναι αυτοι που δεν υποστηριζουν ΡΩΣΙΑ.

    Ολοι οι υπολοιποι ειναι με την Ρωσια.

  18. Πανω απο 50%? 80% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΛΒΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΥΣ

  19. Στην πραγματικότητα είναι πάνω από 70% το πενήντα που αναφέρετε … Και οι Ρώσοι το γνωρίζουν αυτό …

  20. Ρειξε πυρηνικά να τους τελειώσεις.γιατι πολύ τους έξυπνους κάνουν οι μαλακες οι Αμερικάνοι

  21. Το ότι οι κυβερνήσεις (ΣΥΡΙΖΑ , ΝΔ ) χαλάσανε τις σχέσεις με την Ρωσία δεν σημαίνει ότι και ο λαός συμφωνεί με την στάση αυτών .

  22. Αυτοί που υποστηρίζουν την νέα τάξη πραγμάτων βλέπε πούστρο νομοσχέδια ανοικτά σύνορα κτλ είναι σίγουρα υπέρ του μικρού πράσινου ανθρωπου

  23. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι με τη Ρωσία.
    Μόνο μια μικρή μερίδα παππούδια που ψηφίζουν Αφορισμένο, κάτι κομματόσκυλα και κάτι ζάπλουτα αναρχοκωλοπαιδα στηριζουν τους σατανιστές της δύσης και της Γιούζας-ΧαβUSAς.

  24. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

    1. Έχεις δίκιο… πάνω από 80 % υποστηρίζουν την Ρωσία … μονο κάτι γκεη και αναρχοαπλυτα είναι με τους ναζί… οι ίδιοι ειναι και με τους Παλαιστίνιους Ηαμας..

Comments are closed.