Ρωσικό ερώτημα «βόμβα» για τον Τραμπ: Του επέτρεψαν να κερδίσει;

Κοινοποίηση:
usa_map

Οι Ρώσοι γράφουν για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κέρδισε τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ! Και αυτά που γράφουν «γεννούν», αν μη τι άλλο, προβληματισμό. Όπως γράφεται, ορισμένοι Αμερικανοί σχολιαστές ανέφεραν σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα πως ο ενθουσιασμός των δεξιών ψηφοφόρων ήταν τόσο μεγάλος που νίκησε την νοθεία, η οποία, όπως ισχυρίζονται, επιχειρήθηκε […]

Οι Ρώσοι γράφουν για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κέρδισε τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ! Και αυτά που γράφουν «γεννούν», αν μη τι άλλο, προβληματισμό.

Όπως γράφεται, ορισμένοι Αμερικανοί σχολιαστές ανέφεραν σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα πως ο ενθουσιασμός των δεξιών ψηφοφόρων ήταν τόσο μεγάλος που νίκησε την νοθεία, η οποία, όπως ισχυρίζονται, επιχειρήθηκε και αυτή την φορά. Άλλοι ωστόσο, θεωρούν πως το Βαθύ Κράτος, κατά κάποιον τρόπο, επέτρεψε στον Τραμπ να πάρει την νίκη, σταματώντας την νοθεία, ίσως και την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με αυτό το επιχείρημα, οι διεθνιστικές ελίτ σκέφτηκαν ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να ελιχθεί καλύτερα σε σχέση με τους πολέμους που διεξάγονται ή θα θα διεξαχθούν και, λόγω της δημοφιλίας του, θα ήταν πιο επιτυχημένος στην συγκέντρωση της δημόσιας υποστήριξης για αυτούς από την υποψήφια των Δημοκρατικών Καμάλα Χάρις και, ως εκ τούτου, το βαθύ κράτος «επέτρεψε στον Τραμπ να κερδίσει».

Το ρωσικό Sputnik αναρωτιέται ξεκάθαρα: «Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ επέτρεψε στον Τραμπ να κερδίσει;».

Ορισμένοι σχολιαστές υποθέτουν ότι το κατεστημένο των ΗΠΑ βλέπει τον Τραμπ και την δημοτικότητά του ως ένα βολικό όχημα για νέες εκστρατείες στο εξωτερικό ως μέρος των προσπαθειών του να «κάνει την Αμερική μεγάλη ξανά». Οι πατριώτες συχνά σκέφτονται το μεγαλείο με όρους στρατιωτικής κυριαρχίας, λένε.

“Χρειάζεται (σ.σ. το Βαθύ Κράτος) ένα χαρισματικό “οπλο” για να ενισχύσει την στρατολόγηση και να πρωτοστατήσει στην φούρια για πόλεμο. Η Χάρις δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Η Χάρις είχε πρόβλημα να προσελκύσει ακόμη και εκατό υποστηρικτές στις συγκεντρώσεις της”, έγραψε ο Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής Μάικ Γουίτνεϊ, υποδηλώνοντας ότι το Ιράν θα μπορούσε να είναι ο επόμενος στόχος.

Άλλoι πάλι θεωρούν πως έχει συναφθεί ένα είδος συμμαχίας μεταξύ του δεξιού περιβάλλοντος Τραμπ και του διεθνιστικού βαθέος κράτους των ΗΠΑ, προκειμένου ο αμερικανικός λαός να αποδεχθεί ευκολότερα την νέα ψηφιακή εποχή, η οποία κατά πολλούς κρύβει «παγίδες» πέραν των όσων πανθομολογουμένων ευκολιών προσφέρει.

Το επόμενο διάστημα θα κάνει τον πλανήτη σοφότερο! Πάντως οι Ρώσοι ξεκίνησαν και προβληματίζονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σωστος ο προβληματισμος! Να γινει κι ενα διαλειμμα απο τις νεοταξιτικες επιβουλες? Μαλλον!

Leave a Response