Ρόδος: Μήνυση κατά του νοσοκομείου κατέθεσαν οι γονείς του 16χρονου που έχασε τη ζωή του

Κοινοποίηση:
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου του νοσοκομείου Ρόδου κατέθεσαν οι γονείς του 16χρονου Λευτέρη που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 21 Μαΐου 2022 με σοβαρά προβλήματα.

Οι ιατροί του έδωσαν αντιπυρετική αγωγή και το έστειλαν στο σπίτι του χωρίς να του κάνουν, όπως αναγράφεται στη μήνυση ούτε μια απλή αιματολογική εξέταση που θα μπορούσε να δείξει το σταφυλόκοκκο δεν έγινε.

Το παιδί χειροτέρευσε, μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο Ρόδου και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” όπου και κατέληξε.

Είχε υποβληθεί σε 4 εγχειρήσεις
«Δεν είναι δυνατόν οι γιατροί να μην λάβουν υπόψιν τους τις ιατρικές εξετάσεις που κρατούσε η μητέρα του 16χρονου. Είχε υποβληθεί σε 4 εγχειρήσεις ο μικρός», δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρίκα Κρικοπούλου. «Υπήρξε ολιγωρία από το νοσοκομείο και στις δυο φορές που μεταφέρθηκε εκεί ο Λευτέρης», σημείωσε η κ. Κρικοπούλου.

Ως προς την ΕΔΕ που είχε διατάξει το Υπουργείο Υγείας για το περιστατικό, η κ. Κρικοπούλου δήλωσε ότι τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ίσως και λόγω έλλειψης διοίκησης στο Νοσοκομείο Ρόδου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο/Η τι να περιμένει κανείς από μπολιασμένους γιιατρούς λέει:

    ξέχασαν και τα λίγα που ήξεραν

  2. Συμφωνώ με την Άννυ, το μόνο που τούς ενδιαφέρει είναι η κοινωνική καταξίωση και η επίδειξη του επαγγέλματος, όχι ο άνθρωπος.

  3. αυτά συμβαίνουν και στα ιδιωτικά νοσοκομεία αλλα όπως μου είχε πει μια φίλη μου γιατρος , τα ιδιωτικά εχουν καλύτερους δικηγόρους και δεν ακούγονται.
    Το πρόβλημα είναι ότι δίνονται με πολύ ευκολία τα πτυχία ιατρικής στα δημόσια Πανεπιστήμια της Μπανανίας και πολλοί γίνονται γιατροί επειδή τους το πε η μαμα και ο μπαμπάς .Το επάγγελμα του ιατρού είναι λειτούργημα ,είναι ο εμετος και το ξενύχτι όχι η άσπρη ρόμπα και το rolex.

  4. Πλεύρη, ζήτα την παραίτηση και αυτουνού. Και των εμβολιασμένων γιατρών που δεν ασχολήθηκαν γιατί είχαν έγνοια να κάνουν το εμβόλιο για να μείνουν στη θέση τους! Χαμός από θανάτους πλεύρη. Βράζει η κοινωνία και προβλέπω ότι θα σε διώξει ο κούλης και θα μείνει η δήλωσή σου που ζήτησες συγνώμη από τους εβραίους τη μέρα που ανέλαβες το υπουργείο! Γιατί πλεύρη τους ζήτησες συγνώμη την ημέρα εκείνη;

  5. ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ.
    ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΦΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ .

    1. Έχω την εντύπωση ότι είναι όντως συριζαίκα κομματοσκυλα και μάλιστα πρώην γκαραβανάδες, κολλητοί του άλλου άχρηστου γκαραβανά συριζαιου αρχηγού που έχασε δύο αιχμαλώτους πολέμου στην ειρήνη και μετέπειτα άριστου του Κούλη που θα ψάρευε λαθρομετανάστες με δίχτυα και τώρα παριστάνει τον εκπρόσωπο του Αγίου όρους. Πώς νομίζεις έχουν πάρει την θέση;

Comments are closed.