Ρόδος: Σφραγίστηκε το beach bar με τους κολυμβητές – σερβιτόρους

Κοινοποίηση:
paralia

Νέα εξέλιξη για το περιβόητο παραλιακό μπαρ στη Ρόδο, που κατά την περσινή καλοκαιρινή περίοδο προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων με τους σερβιτόρους, οι οποίοι μετέφεραν τις παραγγελίες με…απλωτές.

Τελικά σύμφωνα με το Mega σφραγίστηκε το συγκεκριμένος μαγαζί με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα και τους κολυμβητές-σερβιτόρους.

Νωρίτερα είχε δημιουργηθεί νέο ζήτημα με το όργιο παρανομίας και θράσους στην Ρόδο παρά την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να σφραγίσει για 48 ώρες την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά την εντολή για 48ωρη σφράγιση του beach bar για παράνομη τοποθέτηση μεταλλικών κατασκευών μέσα στη θάλασσα, ο ιδιοκτήτης όχι μόνο δεν απομάκρυνε τις πλωτές ξαπλώστρες, αλλά διοργάνωσε και πάρτι με δεκάδες παραθεριστές να απολαμβάνουν το μπάνιο, το φαγητό, το ποτό τους, στις παράνομες κατασκευές στο νερό.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση όμως δεν είναι η μόνη που παρανομεί. Και σε άλλες παραλίες στη Ρόδο οι ξαπλώστρες έχουν μπει σχεδόν μέσα στο νερό και σε καμία περίπτωση δεν απέχουν τέσσερα μέτρα από τον αιγιαλό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Πού είναι τό πρόβλημα σερβιρισματος από θάλασσα ! Το βρίσκω πολύ πρωτότυπο. Αφήστε τά παραμύθια γιά εκμετάλλευση εργαζομένων όταν μάλιστα πέφτει καί γενναίο μπουρμπουαρ !

  2. Καραγκιοζιλικια….για να προσελκύσουν “φορτωμένους” τουρίστες.

  3. Το ΑΝυπαρκτο κρατος με τα κατοικιδια του παλι λαμπει δια της παρανομιας που ειναι εθνικο σπορ του ελλαδισταν!!!!!

  4. Μη μασάτε, φήμες.
    Υπουργός ΝΔ είναι μέτοχος.

  5. Δυο μήνες έχουν οι άνθρωποι να δουλέψουν καλά…ας τους αφήσουν στην ησυχια τους

    1. Τι λες ρε; και πρέπει να μπηξουν τα σίδερα μέσα στη θάλασσα; ρε άντε από κει

  6. “παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα μας θ’αναι” παραφραση..μεθαυριο θα ξανανοιξει παλι ,δε τρεχει τιποτα.Κατι τετοιοι ¨επιχειρηματιες” εχουν και τις σχετικες ακρες τους …και ολα μελι γαλα..

    1. Ακριβώς έτσι! Aλλά το μεγάλο πρόβλημα ΔΕΝ αποτελούν κατι τετοιοι αλήτες παρανομούντες επιχειρηματίες, ούτε οι τυχών διεφθαρμένοι εκπρόσωποι ελεγκτικών αρχών της πολιτείας. Το μεγάλο πρόβλημα, είναι οι Έλληνες καραψωνάρες πελάτες τοιαύτων καταστημάτων, που τους τα σκάνε χοντρά κιόλας!!! ΣAΠIA KOINΩNIA AΠΛA…

  7. Το μεροκαματο της…παπιας στο Ελλαδισταν! Οι πελατες με βαρκουλα πανε στις “πλωτες τραπεζαριες” αμα ειναι… ντυμενοι!

  8. Αλλα κανεις δεν λεει οτι καποιοι εχουν αδεια τροχηλατης καντινας και οχι για beach bar…

Comments are closed.