Ρόμπα έγιναν οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι – Πολίτης ΓΛΕΝΤΗΣΕ την ΕΡΤ σε ζωντανή σύνδεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο

Ο καμεραμάν δεν φοράει μάσκα για να μπορεί να κανει την δουλεια του λεει το παπαγαλάκι η δημοσιογράφος, ναι γιατι δεν μπορει να κρατάει την κάμερα και να φοράει μάσκα ταυτόχρονα, ενω οι άνθρωποι στην καφετέρια πους τους κάνουν και κοντινά πλανα οι ρουφιάνοι δημοσιοκάφροι πρέπει να πίνουν τον καφέ τους φορώντας την μάσκα ταυτόχρονα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Η ΕΡΤ δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ, όπως επίσης δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ αξιολογήσεις προσωπικού σε ΟΛΟ το δημόσιο. Είναι πολλοί οι ψήφοι για την εκάστοτε κυβέρνηση.
    Αξιολόγηση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΩΡΑ

  2. Ενώ 20000 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας…φορούσαν μάσκα από την κορυφή μέχρι τα νύχια….
    Άντε να μου χαθείτε….ότι σας δασκαλέψουν λέτε……😡😡😡

  3. Σε ολες τις εκπομπες στην τηλεοραση κανεις δεν φοραει μασκα ,καθως επισης και τα παπαγαλακια του συστηματος.Αυτοι ποτε θα πληρωσουν προστιμα αφου βρισκονται σε κλειστο χωρο θα επρεπε να φορανε φιμωτρο…τα μετρα πρεπει να ισχυουν για ολους ..εκτος αν ανηκουν στους αρνητες της μασκας….

  4. Ρόμπα τους έκανε τους ξέσκισε, ξεφτίλες δημοσιογράφοι της πλάκας. Βγήκαν πρωι πρωι να ρουφιανέψουν τον κόσμο και βρήκαν το δάσκαλό τους. Δε φοράει λέει μάσκα για να κάνει τη δουλειά του με τη λογική αυτής της βλαμμένης να πετάξουν τις μάσκες όλοι οι επαγγελματιές που φοράνε μάσκες στα μαγαζιά. Μπράβο στο παιδί που τους ξεσκέπασε.

  5. Κομμούνια της ερτ,να κλείσει το μαγαζάκι σας,τζάμπα σας πληρώνουμε

  6. Οι Πατρινοί τελειώσαμε. Αυτό το γιατί μας έφαγε. Πρώτοι στις καταλήψεις των σχολείων εδώ και 25 χρόνια. Πρώτοι στις πορείες γιά τον Τεμπονέρα. Ποιός τον θυμάται σήμερα αυτόν; Ο κύριος που διαμαρτύρεται, δεν έχει δίκιο. Ανήκει στους ψεκασμένους εδώ μέσα που νομίζουν ότι δεν υπάρχει ο ιός. Ο ιός υπάρχει και σκοτώνει. Οι γιατροί και δικηγόροι που ψαρεύουν αθώα θύματα σαν κι εσάς όλους τί θα πούν όταν θα έχουν καλυφθεί όλες οι θέσεις στις ΜΕΘ των Νοσοκομείων της χώρας;
    Τα δεσμά είναι στο μυαλό σας. Εσείς ξυπνήστε. Τα παιδιά έχασαν ένα μήνα μάθημα και τώρα θα πάτε εσείς που τα ξεσηκώσατε να τα πείσετε να γυρίζουν; Ξέρετε, όταν γινόταν η έξοδος του Μεσολογγίου, κάποιος φοβήθηκε και φώναξε “πίσω”. Τότε, πολλοί και πολλές τον άκουσαν και γύρισαν πίσω. Τους περίμεναν οι Αρβανίτες και τους καθάρισαν μέχρι τον τελευταίο. Η απόφαση της Εξόδου είχε ληφθεί κατά πλειονοψηφία και δεν τους ενθουσίαζε όλους γιατί είχε πολλά σκοτεινά σημεία. Όμως την πήραν και δεν έπρεπε κανείς να την αμφισβητήσει. Εκείνοι που την αμφισβήτησαν λέγοντας “γιατί”, τους έφαγε η μαρμάγκα.
    Σήμερα το γιατί είναι πολύ εύκολο λόγω δημοκρατίας, Οι λύσεις προσφέρονται βροχή επειδή έγιναν όλοι ειδικοί ακόμα και κάτι κυρίες νομίζουν ότι θα ξεπεράσουν τους καθηγητές που έχουν φάει τα χρόνια τους στους υπολογιστές και τα βιβλία κι όχι στα ραντεβού. Το γιατί είναι εύκολο, επειδή δεν έμαθαν να ρισκάρουν όπως οι πρόγονοί μας. Ας το κρατήσουν γιά τους ίδιους. Δε φταίνε τίποτε οι άλλοι να πάνε άκλαυτοι όπως εκείνοι στο Μεσολόγγι.

    1. εσυ μασκοφλωρε μην παραλληλιζεις τον εαυτο σου με τους Μεσσολογγιτες γιατι εκεινοι δεν υπολογισαν την ζωη τους για ενα ανωτερο ιδανικο οπως ειναι η ελευθερια, οπως κανουν και ολοι σημερα οι σκεπτομενοι Ελληνες πολιτες που δεν ειναι ρομποτακια ουτε ακολουθουν τις προσταγες ενος παγκοσμιοποιημενου συστηματος….και δεν φορανε μασκες γιατι θελουν να ζησουν ελευθεροι….εσυ ανηκεις στην αντιθετη οψη σε αυτους που θελουν με την δυναμη της εξουσιας να επιβληθουν και να αφαιρεσουν δημοκρατικα κατοχυρωμενα δικαιωματα απο τους συνελληνες σου…..τι να κανουμε σε αυτη την χωρα ευτυχως δεν ζουμε ολοι στην εικονικη πραγματικοτητα που μας εχουν δημιουργησει τα βρωμοκαναλα αλλα μπορουμε να κρινουμε τι ειναι καλο για τον εαυτο μας και να προσπερναμε οτι ψεμα μας πασαρουν….

  7. καταντια για να εισπραξει καποιος ενα κρατικο μισθο και nα το παιξει δημοσιογραφος…
    καμεραμαν μασκα γιοκ αλλα οποιος πινει καφε ja.
    τοτε ρε μαγκες κλειστε τα ολα και να μας δινεται βοηθηματα καθε εβδομαδα, μειωστε φορους, δεκο και τα σχετικα
    θελετε οικονομια και να πινεις τον καφε σου με μασκα

  8. οι ΟΛΟΙ η ΚΑΝΕΙΣ και πρώτοι από όλους οι πολιτικοί και οι ηλικιωμένοι

  9. Τραγελαφικές είσαι εσύ και όλο το σιναφισου.. άντε από δω….. σάς πληρώνουμε κι όλας…..

  10. Ξεφτιλισμένοι δημοσιοκάφροι..Πόσο περισσότερο θα αυτοεξεφτελίζεστε;;; Βέβαια το βαρέλι της ξεφτίλας σας δεν έχει πάτο..

    Και να σκεφτείτε ότι αυτούς τους αχαρακτήριστους τους πληρώνουμε εμείς απο τα βαρύτατα αντισυνταγματικά χαράτσια που μας επιβάλλουν οι πωλητη-κές συμμορίες , για να ζούν ζωή χαρισάμενη…

    ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ

    Έλληνες ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ των 300+1 και των συμμοριών που τους γλέιφουν..

  11. Μάλιστα. Ο κάμεραμεν δεν φοραει μάσκα για να μπορει να κανει την δουλεια του. Χαχαχαχα, ενω οι αλλοι που πινουν καφέ στην καφετέρια η τρώνε, πρεπει να φοράνε μάσκα. Για ποσο ηλίθιους μας περνάνε;;; Ο κάμεραμεν δεν μπορει να δουλέψει με μάσκα, ενω εμεις οι υπόλοιποι μπορουμε να πίνουμε και να τρώμε με μάσκα. Χαχαχα, Αντε στα τσακιδια ανοητοι.

  12. Χα χα …τι ειε το βλημα η δημοσιογραφισκα…”ο καμεραμαν δε φοραει μασκα για να μπορει να κανει τη δουλεια του”.
    Με τα δοντια κραταει την καμερα;
    Και γιατι δηλ. ολοι οι αλλοι επαγγελματιες θα πρεπει να φορανε;
    Χα χα χα…
    Θα πινει ο αλλος τον καφε του φορωντας μασκα…!
    Ρε τι ρεντικολα ειν’αυτα;

  13. ΕΤΣΙ
    ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΡΌΜΠΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΤΕ

  14. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ Κ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΓΙΝΑΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Κ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ,ΚΥΡΙΟΙ ΜΗ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ Κ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΜΙΑΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ Κ ΣΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ Κ ΘΑΜΩΝΑΣ ΛΕΣΧΗΣ Κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Κ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Κ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  15. Εμείς στην τελευταία Σοβιετία της Ευρώπης του κούλη με την μπλε γραβάτα που λεγέται Ελλαδιστάν πληρώνουμε νταβατζιλίκη την αμαρτωλή ΕΡΤ

  16. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    Ρόμπα την έκανε τη τσαβουραπα.
    Καθήκια δημοσιογράφοι σας έχουμε καταλάβει

  17. Τώρα τι να γράψω ?? Αυτοί που σχολιάζουν
    το είδαν το βίντεο?? Γιατί αν δεν το είδαν δικαιολογούνται. Όχι τελείως αλλά δικαιολογούνται λίγο…

  18. Να εξαιρεθεί άμεσα το βαρύ και ανθυγιεινό επάγγελμα του cameraman από την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

  19. Μα εκεί στο κομουνιστοκρατούμενο μαγαζάκι πως επιλέγουν όλες να είναι χοντρές και άχαρες;
    Ή απ’ την πολλή μάσα καταντούν έτσι;

  20. ΣΟΎΡΓΕΛΑ – ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ🤑

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  21. Είπαμε:Κοροϊδοϊός.Ξεσκεπάζονται μόνοι τους οι ρουφιάνοι δημοσιογλείφτες.Ξύπνα ελληνοραγιά και σπάσε τα δεσμά!!

  22. Της κακοφανηκε κιόλας που τους την είπε ο περαστικός.
    Ξυδακι,ξυδακι να πιει και θα της περάσει.

  23. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΌ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΊΤΗ!

    του γλεντησε τον απποπατω του ρουφιάνου κάμεραμαν ταγματασφαλιτη πιόνι του χαρδαλια!!!

Comments are closed.