Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Κλόουν ο Ντόναλντ Τραμπ, θα καταστρέψει τον κόσμο αν εκλεγεί

Κοινοποίηση:
de-niro

Κάθετος και απόλυτος ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά της εκλογής Τραμπ στις προεδρικές του Νοεμβρίου

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι από τους πιο διενούς δημόσιους επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ και μίλησε στις κάμερες έξω από το δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Δεν είναι τυχαίο που στο τελευταίο προεκλογικό βίντεο του Τζο Μπάιντεν έχει δανείσει τη φωνή του για να μιλήσει υπέρ του νυν Προέδρου. Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι γέννημα θρέμα Νεοϋρκέζος και πάντα υπερασπίζεται την πόλη του λέγοντας πως ανέχεται τον Τραμπ, ο οποίος δεν ανήκει στον Λευκό Οίκο.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να καταστρέψει όχι μόνο την πόλη αλλα τη χώρα και τελικά θα μπορούσε να καταστρέψει ολόκληρο τον κόσμο» προειδοποίησε.

«Αυτή η πόλη είναι αρκετά ανεκτική. Κάνει χώρο για τους κλόουν. Τους έχουμε παντού σε όλη την πόλη. Εκείνοι οι άνθρωποι που κάνουν τρελά πράγματα, στους δρόμους, τους ανέχεται η πόλη. Είναι μέρος της πόλης, είναι μέρος της κουλτούρας, αλλά όχι για ένα άτομο σαν τον Τραμπ που τελικά θα κατέβει υποψήφιος για την προεδρία της χώρας. Αυτό δεν λειτουργεί, και το γνωρίζουμε όλοι» είπε μεταξύ άλλων ο Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Την ώρα που μιλούσε ο ηθοποιός ,ωστόσο, αρκετοί διαμαρτύρονταν φωνάζοντας «αι γα@@σου Τζο Μπάιντεν».

«Αν ο Τραμπ επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, αποχαιρετίστε τις ελευθερίες, που θεωρούμε όλοι δεδομένα. Και οι εκλογές; Ξεχάστε τις. Τέλος. Αν μπει στον Λευκό Οίκο, μπορώ να σας το πω τώρα αμέσως, ότι δεν θα φύγει ποτέ. Ποτέ» είπε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ο ηθοποιός μίλησε σε διαμαρτυρία ΄΄εξω απο το δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση του Τραμπ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τι λέει ρε αυτός ο αλήτης και παιδόφιλος και βιαστής Ρόμπερτ!!! Ας το βουλώσει και να περιμένει να του δίνουν βραβεία όλοι οι άλλοι παιδόφιλοι όπως ο κάφρος γκέι Ομπάμα, ή ο μεγάλος παιδόφιλος και βιαστής Μπίλ Κλίντον που είναι όλοι τους στις λίστες του Επστάιν και μιλάει ο αλητης για τον Τράμπ που θα τους γ@μη#σει όλους αυτούς;; (Αν δεν το έχει κάνει ακόμα και τώρα μιλάνε οι κλώνοι). Ξυπνάτε, όλοι από το Χόλυγουντ χάσανε την τροφή των παιδειών και τα ανδρενοχρώμια που ακούγονται σαν φανταστικές ιστορίες γιατί έτσι σας τις λένε τα ΜΜΕ και εσείς τους πιστεύεται. Αφυπνιστείτε!! Μην σας κοιμίζουν τα κινητά και οι τηλεοράσεις, μιλάτε μεταξύ σας, σταματήστε να σπάτε τις περιουσίες άλλων συνανθρώπων σας όταν χάνει ή κερδίζει η ομάδα σας. Μυρίστε εσεις στην Ελλάδα όλα τα μπάσταρδα πολιτικά σκουπίδια. Και αυτοί το ίδιο είναι. Ζούμε σε ένα ψέμα της ΕΛΙΤ και πρέπει όλοι μαζί να το σπάσετε αυτό αν θέλετε να ζήσετε στη πραγματικότητα. Τώρα άμα ο παιδόφιλος Ρόμπερτ Ντε Νίρο παρεξηγήθηκε τότε στα παπ@ρι@ μας!!!

  2. Ντε Νίρο σε πάω σαν ηθοποιό αλλά τράβα πνίξου.Ο Τραμπ θα καταστρέψει τον κόσμο που όταν ήταν Πρόεδρος δεν κουνήθηκε φύλλο;Δηλαδή τώρα με τον Μπαιντερ τι γίνεται;Όλα καλά έτσι;Καλά το πας και εσύ το ποίημα μαζί με τις άλλες τις σαύρες του συστήματος.

Comments are closed.