ΣΑΛΟΣ! ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΖΗΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ. ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΔΙΣΤΗ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΗ ΣΥΖΥΓΟ

Κοινοποίηση:
ΦΩΤΟ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

“Η σύζυγος Αντιπροέδρου μεγάλου Ομίλου πλάκωνε στο ξύλο την οικιακή τους βοηθό από τις Φιλιππίνες, παρουσία του. Το κορίτσι αυτό τώρα εργάζεται σε άλλο σπίτι και το πόσο δεινοπάθησε τα αποκάλυψε στην καινούργια της εργοδοσία. Η κοπέλα φέρεται να κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. … αρχές καλοκαιριού όμως κατόπιν πιέσεων μου μετέφερε η πηγή μου ότι την απέσυρε.

 Ο καταγγέλων είπε πως πρόκειται για τη σύζυγο του Αντιπροέδρου του γνωστού ομίλου που δίνει εκατομμυρια διαφήμιση στα κανάλια και στις νταβατζοφυλλάδες αλλά και στα site. Για τη μήνυση είπε o καταγγέλλων πως έχει αμφιβολίες το εαν αναιρέθηκε”.

Το θέμα το παρακολουθούμε και είναι πολύ σοβαρό. Ποιος είσαι εσύ κύριε που επειδή έχεις λεφτά, ικανοποιείς και εσύ και η κυρά σου τα σαδομαζοχιστικά σου ένστικτα; Θα σε ξετινάξουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τι ξετίναγμα λέμε…Τσάκισμα χρειάζονται τα τομάρια…

  2. To Makeleio εάν θέλει να επιβεβαιώσει το λαϊκό του έρεισμα, πρέπει να κυνηγίσει την υπόθεση και να τους ξεμπροστιάσει. Είμαστε στον 21ο αιώνα, και όχι στην εποχή των δουλοπάροικων. Προφανώς η θα είναι κομπλεξάρα, και η Φιλιππινέζα ομορφούλα. Μήπως και ο συζη της τη χούφτωνε;

  3. Ξύλο αλύπητο στην αντιπροεδράρα.

  4. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΖΑΝΙ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

  5. Πρόσεχε ρε Στέφανε με τα άρρωστα γαμωμυαλά τους, τα γαμωλεφτά τους και την εβραΐλα τους! Θα καθαρίσει τον βούρκο ο καλός Θεός.

  6. ΑΠΛΑ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Comments are closed.