ΣΑΛΟΣ στο Βέλγιο: Νοσοκόμα στην Λιέγη έχασε το μάτι της την ίδια νύχτα μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca λόγω θρόμβωσης!!!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μια θρόμβωση οφειλόμενη στον εμβολιασμό στη Λιέγη; Η Catherine, 30 ετών νοσοκόμα έχασε το δεξί μάτι της κάποιες ώρες αφότου δέχθηκε το εμβόλιο AstraZeneca.Μια περίπτωση εξαιρετικά ύποπτη διαδραματίζεται εδώ και μια δεκάδα μέρες στη Λιέγη του Βελγίου.

Η νοσοκόμα στο επάγγελμα, Catherine (30 ετών) παρουσιάστηκε την 1 Μαρτίου στο εμβολιαστικό κέντρο του Bierset για να δεχθεί την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca/Oxford. Kάποιες ώρες αργότερα αυτή ξύπνησε μέσα στη νύχτα και συνειδητοποίησε ότι δεν είχε πια το ένα της μάτι. Στο CHU του Sart Tilman, οι γιατροί της διέγνωσαν μια αγγειακή θρόμβωση. « Αυτοί με διαβεβαιώνουν λέγοντας πως αυτό είναι παροδικό και ότι η όρασή μου θα επανέλθει μέσα στις επόμενες μέρες εξηγεί η Catherine.Αλλά 3 μέρες αργότερα δεν έβλεπα πάντα. » Αυτή επιστρέφει στο νοσοκομείο και εξετάσεις πιο εξειδικευμένες αναφέρουν τότε μια θρόμβωση ρίζας« αρτηριακής».

Θα είναι πολλοί οι μάρτυρες, τα θύματα τους στη Δίκη της Νυρεμβέργης!!!!!!

22 χώρες ανέστειλαν το AstraZeneca απόλυτα ή μερικώς…(+Κύπρος)

Εικόνα

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: