ΣΑΡΑΚΗΣ Vs ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ! Το Viral ΒΙΝΤΕΟ της αντιπαράθεσης για το πρότυπο της οικογένειας!Εδώ είναι όλο το απόσπασμα. Τα άλλα που κυκλοφορούν είναι κομμένα στα μέτρα…Κασσε-λάκη!!!

Κοινοποίηση:
σαρακης

Δείτε όλο το απόσπασμα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΥΜΗΡΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ

  2. Ο/Η Ο ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΒΙΟΣ ΟΥΤΟΣ ΟΥ ΔΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΣ λέει:

    Το περιεχόμενο της παρένθεσης, μου θυμίζει έναν Φίλο.
    Κάνω λάθος;

  3. Ο/Η Ο ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΒΙΟΣ ΟΥΤΟΣ ΟΥ ΔΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΣ λέει:

    Ο Σαράκης, είναι χλιαρός, όπως ακριβώς και ο αρχηγός του κόμματος με το οποίο εξελέγη βουλευτής.
    Θα λέει διεκπεραιωτικά τις γλυκανάλατες μπούρδες που χρειάζεται έτσι ώστε να φαίνεται ότι διαφωνεί, όμως συμφωνεί με όλα.
    Το λεξιλόγιό του, δεν ανταποκρίνεται στις γνώσεις του, γεγονός που καταδεικνύει την συναίνεσή του στα δρώμενα.
    Ηλία Κασιδιάρη, λείπεις!

  4. Και μόνο που θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά, δείχνει πως οι ίδιοι ΔΕΝ μπορουν να κάνουν και είναι φυσικό, δυο άντρες η δυο γυναίκες να μην μπορουν να κάνουν παιδιά μεταξύ τους. Και μόνο αυτό λοιπόν δείχνει πως και οι ίδιοι το καταλαβαίνουν αυτό. Καταλαβαίνουν πως η φύση δεν τους βοηθάει, άρα πρέπει να υιοθετήσουν. Δεν υπάρχει άλλη λύση γί´αυτους, όπως μια εξωσωματική ας πούμε, που κάνουν κάποια ζευγάρια που έχουν πρόβλημα τεκνοποιησης. Ούτε αυτό δεν μπορουν να κάνουν και το παραδέχονται και οι ίδιοι. Αφού λοιπόν παραδέχονται και οι ίδιοι πως είναι …μη φυσιολογικό…τι τα θέλουν τα παιδια;

  5. Ο/Η άντε στο διάολο ανώμαλοι, με συγχύσατε πρωϊνιάτικα λέει:

    Λύθηκαν όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την Χώρα (εθνικά θέματα, φτώχεια, ανεργία, ακρίβεια, αθρόα λαθρομετανάστευση) και γίνονται δημόσιες συζητήσεις για τα δικαιώματα των φούστηδων … ΕΛΕΟΣ !!!
    Για να τελειώνει, λοιπόν, το αφήγημα, καθίσταται επιτακτική ανάγκη να εμπεδώσουν όλοι ότι όσοι αποφασίζουν να έλθουν σε γάμου κοινωνίαν, σκοπός είναι η δημιουργία οικογένειας. Δεν νοείται γάμος που σκοπό έχει την σεξουαλική ικανοποίηση, η οποία, άλλωστε, μπορεί να επιτευχθεί με οποιονδήποε τρόπο ο καθείς γουστάρει, αρκεί να μην προκαλεί τα χρηστά ήθη της κοινωνίας. ΄Οποιος ή όποια νοιώθει έλξη για άτομα του ιδίου φύλου, έχει το δικαίωμα να μείνει μπακούρης, διότι η δημιουργία οικογένειας, σύμφωνα με την σοφή φύση, προϋποθέτει απαραίτητα την συνεύρεση δύο ανθρώπων με ετεροφυλικές τάσεις.
    ΤΕΛΟΣ, επομένως, με τις εξοργιστικές συζητήσεις περί “γάμων ομοφύλων” και τις “δικαιωματικές” τεκνοθεσίες από τέτοιου είδους ζευγάρια … Τα πολυδιαφημισμένα “δικαιώματα” των ομοφύλων (που ουδείς, ούτως ή άλλως, τους στερεί), ξεκινούν και τελειώνουν στις μεταξύ τους σχέσεις και δεν αφορούν μία υγιή κοινωνία. Δικαιώματα και μάλιστα ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ έχουν τα αθώα παιδιά που θα επιλεγούν (άγνωστο υπό ποία κριτήρια) για να ικανοποιήσουν τα βίτσια του καθενός ανώμαλου. Η επίσημη Πολιτεία θα είναι υπόλογη απέναντι σε αυτά τα παιδιά, τα οποία -ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥΣ- θα κληθούν να συμβιώσουν με δύο θετούς γονείς του ιδίου φύλου, τους οποίους θα έχουν ως παράδειγμα στην μετέπειτα πορεία της ζωής τους. Τα μέλη της επίσημης Πολιτείας (πολιτικάντηδες ολκής) που θα νομοθετήσουν περί της ως άνω τεκνοθεσίας, έχουν το δικαίωμα να δώσουν προς τεκνοθεσία μόνον τα δικά τους βιολογικά παιδιά. Διαφορετικά, να βγάλουν τον σκασμό … Τα παιδάκια από ορφανοτροφεία και λοιπά κοινωνικά ιδρύματα δεν είναι εμπορεύματα προς διάθεση … είναι ψυχούλες πονεμένες που επιβάλλεται να ενταχθούν σε φυσιολογική οικογένεια (απαρτιζόμενη από άνδρα και γυναίκα), για να προοδεύσουν και να ευτυχήσουν στην ζωή τους. ΤΕΛΟΣ τα πειράματα που πηγαίνουν κόντρα στην φύση, διότι θα έλθει -με μαθηματική ακρίβεια- η στιγμή που η ίδια η φύση θα εκδικηθεί τους καταστροφείς της … Και τότε, ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ … και ο νοών, νοείτω …

  6. Τα φύλλα είναι δύο… άντρας.. γυναίκα.. τελεία και παύλα…όλα τα υπόλοιπα είναι ανώμαλες εφευρέσεις.. δεν βρίσκω τον λόγο να κάνουμε δύσκολα τα απλά .. η φύση μίλησε…

  7. Γιατί όλοι μιλανε για τα δικαιώματα των γκει και κανένας δεν μιλαει για τα δικαιώματα των παιδιών; Ποιος ρώτησε αυτά τα παιδάκια αν θέλουν να μεγαλώσουν με δυο άντρες η δυο γυναίκες;
    Δεν ντρέπονται λίγο. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, είναι δικαίωμα του, αλλά δεν έχει δικαίωμα να καταστρέψει την ζωή ενός παιδιού, γιατί όπως και να το κανουμε μια τέτοια οικογένεια, όπως αυτοι την θέλουν δεν ειναι φυσιολογική. Τι να κανουμε τώρα;;; Να αλλάξουμε την φύση; Έλεος πια!!

  8. Κακομαθημενα παιδια που ειχαν τα παντα και χατηρι δεν τους χαλουσαν αν δεν γινονταν το δικο τους. Καθε βασιλειο εχει και ενα κρυφουλη πριγκηπα.

  9. Καλα μιλησε ο Σαρακης και τον αποστομωσε ευγενικα στο τελος.
    Ειναι εξυπνος.

  10. Οξω βρωμοπουστα μισθοφορε του κωλογερου των ΗΠΑ! Σε φερανε να πουλησεις μουρη στους “ιθαγενεις” αναλφαβητε? Να μας διδαξεις….προοδο? Ριχτο καλυτερα στις αλλαξοκωλιες με τον προκατοχο σου βλαχοτσιπουρα!

  11. Βλέπετε οτι χρησιμοποιεί το ίδιο αφήγημα με τον κ. Πατέλη??? Ο κος Πατέλης δήλωσε σε πρωινή εκπομπή οτι το παιδί αν φύγει ο βιολογικός γονιός δε μπορεί να παραμείνει με το γονέα 2 (για όσους είδαν τη συνέντευξή του)…. Άρα το αφήγημα είναι κοινό. Λοιπόν δε θα σας κάνουμε τη χάρη. Οικογένεια είναι συγκεκριμένη κι ορισμένη…. Να αισθάνεστε τυχαιροί που δεν έχουμε Ορμπαμ ή Πουτιν κι γι αυτό μπορείτε και τα κάνετε…. Λυπάμαι για το μέλλον της Ελλάδας….

    1. Ο/Η Ο ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΒΙΟΣ ΟΥΤΟΣ ΟΥ ΔΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΣ λέει:

      Το περιεχόμενο της παρένθεσης, μου θυμίζει έναν Φίλο.
      Κάνω λάθος;

  12. ΡΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ
    ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ
    ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ
    ΣΚΟΤΙΖΕΙΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

  13. Πολύ στιλ και ύφος ο κυρ Στέφανος. Αρχισε η προπαγάνδα περί των τοιούτων.Γι αυτό άλλωστε τον βγάλανε μπροστά ώστε να προωθήσει τις φτερούδες. Έλεος κυριε Σαράκη. Επίθεση κατά μέτωπο χωρίς ανάσα σε τέτοιες απόψεις.

  14. Πάντως την κοινωνία αυτό την ταλανίζει αν θα παντρευτεί ο τρύπιος και η λεσβία

  15. Σαρακης πολυ μετριος απεναντι στο πουστη…Κριμα
    Θα μπορουσες να την-τον τσακισεις με επιχειρηματα,Τι αξιες εχουν οι πουστηδες κυριε Σαρακη;;
    Ντροπη…

Comments are closed.