ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ! Ανείπωτος θρήνος για τον 42χρονο Ελευθέριο: Πέθανε ακόμα ένας νέος άνθρωπος και σκόρπισε τη θλίψη

Κοινοποίηση:
BeFunky-collage-30-730x450

Δυστυχώς ακόμα ένας νέος άνθρωπος έφυγε από την ζωή. Ο λόγος για τον Ελευθέριο Παληοτζήκα σε ηλικία 42 ετών.

Η κηδεία του τελέστηκε τη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Φαλάνη Λάρισας.

Πηγή: i-diakopes.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. SOT, άστον τον καριόλη. Όταν ψοφήσει μέλος της οικογένειάς του τότε θα ξυπνήσει ο μαλάκας.

  2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΌΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΆΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ….
    ΥΣ : Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις, αλλά όταν το κάνεις δημόσια άνοιγε καμμία γραμματική, γιατί με τέτοια αγραμματοσύνη απλώς ξεφτιλίζεις την πατρίδα μας.

  3. ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΦΤΑΝΕΙ……..ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ,ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΡΕΜΑΛΙ,ΠΑΛΙΟΠΙΑΣΜΕΝΕ.ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ,ΤΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜ……………

  4. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟ ΧΑΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΟΠΠΟΙΟΣ 65 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΗΜΑ….

Comments are closed.