ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ… ΞΕΚΙΝΟΥΝ πάλι οι “ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ”, η θρυλική εκπομπή που αγαπήθηκε από τον κόσμο! Στο μικρόφωνο ο Στέφανος Χίος!

Κοινοποίηση:
ΡΑΔΙΟ

Σε λίγο καιρό οι “Ραδιομακελάρηδες”, η θρυλική εκπομπή που αγαπήθηκε από τον κόσμο θα είναι και πάλι στον “αέρα”. Στο μικρόφωνο θα είναι φυσικά ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος. Το RadioMak που τρέμει το διεφθαρμένο σύστημα θα είναι και πάλι σύντομα κοντά σας!

Μείνετε συντονισμένοι στο Makeleio.gr 

Αυτή η ιστορία, δεν τελειώνει εύκολα μαζί μας…

Κάθε μεσημέρι θα γκρεμίζουμε το σύστημα!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Τί λες τώρα? Η καλύτερη είδηση της ημέρας! Στέφανε είσαι το ναρκωτικό μου…. Τέλος! Καλή αρχή!!!

  2. εζητωσαν αι ηρωαι ραδιομακελαρηδαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω ο βασιλευς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω αι ενοπλαι δυναμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Με το καλό Στέφανε, καλές και αποκαλυπτικές εκπομπές όπως πάντα. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την διαμεσολάβηση που έκανες για να ενωθούν οι πατριωτικές δυνάμεις, άσχετα αν βρήκες κλειστές πόρτες. Εμείς που περιμένουμε 50 χρόνια ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο θα περιμένουμε, με πιο ώριμες συνθήκες και μυαλά κάποιων, μια καινούργια προσπάθεια σου γιατί είσαι ο μόνος που μπορεί να τους αφυπνίσει για να γίνει αυτό που πρέπει. Να ξέρεις ότι είμαστε πολλοί και ιδιαίτερα μέσα στο ποσοστό όσων απέχουν απ’την κάλπη.

  4. Δυναμική αρχή με το καλό και με ασπίδα το λαό.Ρίξτε τους προδότες της ιερής αυτής γης.

  5. ΣΤΕΦΑΝΕ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΔΥΟ ΤΡΙΩΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΒΓΗΚΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ……. ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΙΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ….

  6. Άντε βρε μάγκα Στέφανε…έκανες πράξη την απαίτηση του γνήσιου πατριωτικού κόσμου

  7. Μόνος σου είσαι μια ενδεκάδα! έμπαινε γιουτσο έμπαινε, και χωρίς τον σπιούνο που γαυγίζει για το κοκαλάκι, αχ, συγνώμη τον σπινο ήθελα να πω????

  8. Ελα στεφαναρα ,και αργησες,ελα να τους ξεσκίσεις

  9. Με το καλο Στεφανε!!Αναμενουμε νεα για την εκπομπη!!🙏👋👋👋👋

  10. Μπράβο Στέφανε, σε περιμένουμε πως και πως

Comments are closed.