ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΑ! ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΣΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ – ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ – ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΣΤΗ ΓΑΔΑ

Κοινοποίηση:
Ston Εισαγγελέα Πειραιά ο 18χρονος κατηγορούμενος για τη ναυτική φωτοβολίδα προς τον αστυνομικό στα επεισόδια  έξω από το κλειστό γήπεδο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023  (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)

Τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, συνεχίζει να δίνει ο άτυχος 31χρονος αστυνομικός στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα επεισόδια στου Ρέντη. Οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό του κάτω αριστερού άκρου, ενώ ανησυχία υπάρχει για τα ζωτικά του όργανα. Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία οδηγούν τις Αρχές πιο κοντά στο «πρόσωπο-κλειδί» της επίθεσης…

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της φονικής επίθεσης έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», καθώς οι αστυνομικοί της ασφάλειας έχουν πλέον στα χέρια τους ένα συγκεκριμένο όνομα που αφορά στον άνθρωπο που όχι μόνο είναι ο «καθοδηγητής» των θλιβερών επεισοδίων, αλλά είναι και ο «εντολέας». Ο βασικός πληροφοριοδότης «άνοιξε» το στόμα του και μίλησε για το «πρόσωπο» που κρύβεται πίσω από το άτομο που επέλεξε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να δώσει τη φωτοβολίδα στον 18χρονο. Αυτό το πρόσωπο τού είπε και πώς να τη χρησιμοποιήσει και πώς να την ρίξει. Στα «αυτιά» της αστυνομίας υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα συγκεκριμένο παρατσούκλι. Η Αστυνομία, ωστόσο, προχωρά σε προσαγωγές οργανωμένων οπαδών, σεσημασμένων για οπαδική βία, με στόχο να αντλήσει πληροφορίες, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού
Στον ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρότατα από φωτοβολίδα προχώρησαν οι γιατροί. Ο άνδρας παραμένει σε καταστολή, υποστηρίζεται αναπνευστικά και αιμοδυναμικά ενώ οι γιατροί προχώρησαν και στην εξωνευρική αιμοκάθαρση του αστυνομικού επειδή υπάρχουν επιπλοκές στα ζωτικά του όργανα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Κ γιατί παρακαλώ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ οποιουδήποτε ποδοσφαιρικού γεγονότος στα ΜΜΕ;
    Κύριε Πρωθυπουργέ, είστε ψεύτης;
    Μήπως είστε υπάλληλος τών Μεγιστάνων τού Ποδοσφαίρου;
    Είσαι όμως άχρηστος και ασεβής πρός τούς Αστυνομικούς!
    Μην κατηγορούμε τούς Εβραίους πού δεν εύρισκαν την έξοδο στην έρημο , επί 40 χρόνια! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ😠😢😁🖐️🙌

  2. Μπάτσος για τον χούλιγκαν σημαίνει εμπόδιο και αφορμή για ξύλο ταυτόχρονα.

  3. Έχει δίκιο ο Νικόλαος.
    Ο Τσίπρας έδωσε το δικαίωμα ψήφου στα 17χρονα.
    Ο εν λόγω είναι 18 ετών, και σίγουρα ξέρει να ξεχωρίζει το καλό από το κακό.
    Οι δικαιολογίες του ιδίου και των συγγενών του είναι γελοίες.

  4. Νά στέλνουν αστυνομικές δυνάμεις ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. Η προστασία φιλαθλων σε αλλες οργανωσεις ειναι ιδιωτικο θέμα και υπευθυνοι είναι οι Προεδροι Σωματειων .

  5. Ακούω απο την τηλεόρα για το 18χρονο παιδί,παιδί,παιδί..ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ.ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ.

  6. Μας δουλεύουν.
    Μιά ανάσα απο τον εντολέα σήμερα,
    γνωστο το ονομαατεπώνυμο μας είπαν χθές!!!!!!!!!!!!!!!
    όνομα που θα κάνει μεγάλο μπάμ, του εντολέα προχθές!!!!!
    Τελικά δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους, μπαρουφολογίες
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ!!!!
    Κάνω λάθος κ. Οικονόμου;
    ΥΓ προσέξτε τις ανάσες ….σαν να τρέχετε 110 με εμπόδια!!!!

  7. για να μάθουν να μην πετάνε έξω από τα σπίτια τους 82χρονους με κομμένα πόδια

    1. Εντολές εκτελούν βλάκα. Φαντάρος δεν πήγες; Ότι σου λέει ο ανώτερος εκτελείς άνευ αντιλογίας. Κατάλαβες;

      1. Ρε γαμημενο μουνοπανο οταν παιρνεις τετοιες εντολες γαμιολη , πας στον Εισαγγελεα κ δινεις το Ναζιστικο Αρχιδι που σου ειπε να πας να χτυπησεις γερους , βγαινεις στα ΜΜΕ κ τον δινεις με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ κ του τραβας κ μια μηνυση στον κωλο !!!!! Παλιομαλακα Κεφαλονιτη γαμω το κωλονησο σου γαμω παλιοπουστα , που θα μας πεις κ αν καταλαβαμε πουστοπαιδο . Αν πεσει ο Γαμημενος αλλαξε Χωρα μονο αυτο σου λεω .

        1. Ρε φίλε αυτοί οι αστυνομικοί που πηγαίνουν συνδρομή για εξώσεις δεν πηγαίνουν μόνοι τους!!! Πάνε για συνδρομή του δικαστικού επιμελητή δεν πάνε από μόνοι τους!!! Μη τα ισοπεδώνουμε όλα!! Εντολές εφαρμόζουν Τώρα για επαναστάτες που λες έχουν εκλείψει προ πολλού!!! Θαραλεοι επαναστάτες σαν τον Πλαστήρα τον Ιωάννη Μεταξά και τον Παπαδόπουλο μας έχουν τελειώσει,!!?

        2. Γαμω το σπίτι και το μουνι που σε πέταγε κατσαπλιά…. Ψοφα βασανιστηκα και συ και οι απόγονοί σου να μην αφήσεις ίχνος σε αυτό το κόσμο παπάρι της λάσπης.

          1. Σε ετσουξε πουτανας γιε σκατομπατσε ;;;; Ενα τπτ εισαι ρε μαλακα ενα αρχιδι που γεννηθηκε για να τον διαταζουν ενα ματσο αδερφες !!! Τραβα ψοφα ρε αχρηστο υποκειμενο κ μαθε ελληνικα μωρη αδερφη να καταλαβαινουμε τι σκατα γραφεις !!!! Αλλα που να μαθεις αν εχεις απολυτηριο γυμνασιου οπως ολα τα σκατομπατσακια που δεν ξερουν ουτε το ονομα τους πως γραφεται . Να ψοφησετε ολοι παλιοπουστα , ολο σου το σοι κ εσυ τελευταιος γαμημενο σκατο που θα μου πεις για απογονους μουνοπανο .

  8. Ακόμη κ να έδωσε κάποιος την εντολή για την φωτοβολιδα ,18χρονων είναι ο κατηγορούμενος ,δεν ηταν 10 χρονων να μην γνώριζε το αποτέλεσμα . Ούτε η εκαστοτη κυβέρνηση δεν θέλει να δυαλισει τους οργανωμένους ούτε κ οι big4 , βλέπετε είναι μεγάλοι κοματικοι στρατοί που τους χρειάζονται .

Comments are closed.