ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ: ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ… ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΑΣ – ΖΑΧΑΡΟΒΑ: «ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» – Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Κοινοποίηση:
TOPSHOT - Reservists drafted during the partial mobilisation attend a departure ceremony in Sevastopol, Crimea, on September 27, 2022. - Russian President Vladimir Putin announced on September 21 a mobilisation of hundreds of thousands of Russian men to bolster Moscow's army in Ukraine, sparking demonstrations and an exodus of men abroad. (Photo by STRINGER / AFP)

Ολοφάνερη η ενόχληση των Ρώσων, που διατηρούν στρατιωτικές δυνάμεις και βάσεις στη Συρία.
Το τελευταίο κύμα βομβαρδισμών της Συρίας από το Ισραήλ προκάλεσε την «διπλωματική έκρηξη» των Ρώσων.

Η Μόσχα καταδικάζει τα ισραηλινά πλήγματα στο συριακό λιμάνι Baniyas, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Αργά στις 8 Ιουλίου, η ισραηλινή αεροπορία πραγματοποίησε πλήγματα σε στόχο στην περιοχή Μπανίγιας στην επαρχία Ταρτούς με το πρόσχημα των αποθηκών όπλων που βρίσκονται εκεί», είπε.

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά τέτοιες ανεύθυνες ενέργειες. Αυξάνουν την πιθανότητα εξάπλωσης της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή και ωθούν την περιοχή σε μια επικίνδυνη άβυσσο».

Η «σιδηρά κυρία» της ρωσικής διπλωματίας επεσήμανε ότι η Ρωσία «καλεί επίμονα την ισραηλινή ηγεσία να απόσχει από βίαιες ενέργειες κατά της Συρίας και να αγνοήσει το διεθνές δίκαιο».

«Αυτό», κατέληξε, «μπορεί να προκαλέσει δραματικές συνέπειες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Για αυτό έχασες την Κύπρο παλιό σκουπίδι ραγια

  2. Message ΕΙΡΗΝΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Το Ισραήλ αμύνεται … Της Τρομοκρατικής οργάνωσης ΧΑΜΑΣ να τραβήξουν το αυτί..

  3. Ας κάνουν κίνηση οι μεθυστακες Ρώσοι εναντίον του Ισραηλ και η φτωχιά και άσχημη Ρωσια τους,θα ισοπεδωθει σε 24 ωρες…Ομως επειδη ειναι δειλοι θα μείνουν πάλι μόνο στα λόγια… Οι αληθινοι Έλληνες στέκονται στο πλευρό των Εβραίων αδερφών μας…

    1. Εβραίος είσαι συ κι όλο σου το σόι παλιοχαμούρη. Ελάτε με την όπισθεν κοπρίτες υπάλληλοι της Κούλας. Ζήτω η Ορθοδοξία!

  4. Άντε γ/σου μαρή κότα που θα τους πεις και τι θα κάνουν. Το Ισραήλ είναι το μόνο κράτος αυτή την στιγμή που αντιστέκεται στην ισλαμική τρομοκρατία και εξάπλωση.

    1. Που ήταν το Ισραήλ το 74 στην Κύπρο εβραϊκό τρολακι;

Comments are closed.