“ΣΗΚΩ ΩΡΕ ΓΙΩΡΓΟ…” – Πλήθος κόσμου στο Μνημόσυνο για τον Εθνάρχη Γεώργιο Παπαδόπουλο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
collage

20 χρόνια συμπληρώθηκαν στις 27 Ιουνίου από τον θάνατο του αειμνήστου Προέδρου τής ‘Ελληνικής Δημοκρατίας Γεωργίου Παπαδοπούλου. Την Κυριακή 30 Ιουνίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών -όπου βρίσκεται η τελευταία κατοικία του Εθνάρχη- πλήθος κόσμου ήταν εκεί για την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση.

“Ζήτω ο Αρχηγός”, “ο μεγαλύτερος Έλληνας Κυβερνήτης”, ήταν μερικά από τα ακούσματα. Το makeleio.gr ήταν εκεί.

Δείτε φωτό και βίντεο:

6 7

1 2 3 4 5

1

1 2 3 5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ αμ δε οσο και να παρακαλατε δεν σηκωνετε ουτε με βιαγκρα ,χουντολαγνοι της φαπας σκατα στον ταφο του αρχιφασιστα !!!!

  2. aυτα κανει ο χιος κ γλενταει τους αναρχοκατσαπλιαδες των μμε…..
    μακελειο λετε κ θα κλαιτε σταλινοσπερματα….
    που σε ρε παπαδοπουλεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
    μεγαλε ηγετη….που σε παττακε μπαρουτοκαπνισμενε πολεμηστη

  3. Στέφανε νομίζω πως αυτό το άρθρο θα πρέπει να το αφήσεις όπως το έχεις στη 1η σελίδα με τις νέες αναρτήσεις μέχρι του χρόνου τέτοια μέρα. Και τι θα κερδίσεις? Για φαντάσου πόσοι “επαγγελματίες δημοκράτες” χάνουν τον ύπνο τους.

  4. να δωσεις και την αλλη μιση κυπρο και να κανεις και αλλα ρουσφιετια

    1. Ναι μαλακα,εσυ κατσε με τους “δημοκρατες” σου που πουλησανε Μακεδονια,θα πουλησουν και Αιγαιο,και εχουν φερει καθε λαθροπιθηκα να σε κλεβει και να σε γαμαει.Κι απο ρουσφετια,αν ο Παπαδοπουλος εκανε 10 στα 6 χρονια που κυβερνησε,οι “δημοκρατες” σου κανουν 1000 την καθε τετραετια

      1. Πολύ σωστά, επί Ιωαννίδη χάθηκε η Κύπρος και μου κάνει εντύπωση που τόσα χρόνια επιμένουν να γράφουν ξανά και ξανά το ίδιο παραμύθι!!! Ο Παπαδόπουλος, ακόμα, ούτε ρουσφέτια έκανε ούτε λεφτά έφαγε και αυτό το παραδέχτηκαν όλοι οι πολιτικάντηδες. Απλά δεν έχουν τι να του προσάψουν και γράφουν ότι θέλουν, μήπως και κάποιος τα χάψει.

  5. Άμα «σηκωνόταν» θα χεζοταν όλοι τους από το φόβο και θα πέθαιναν επιτόπου !!! Χαχαχχα
    Να’ ναι καλά ο μπάρμπας αλλά έπρεπε να ξέρει ότι σεβόμαστε και τους ανθρώπους που έχουν αντίθετη άποψη μας και δεν τους βασανίζουμε ούτε τους στέλνουμε εξορία !!!
    Άντε μπράβο νοσταλγοί του παρελθόντος !!!
    Θα σας άρεσε να σας κάνει ο Τσίπρας τα ίδια;

    1. Χειροτερα κανει ο Τσιπρας & οι προηγουμενοι απο αυτον.Εχουμε χασει σε 20 περιπου χρονια κοντα 500.000 Ελληνοπουλα απο τα ναρκωτικα.Ουδεις συνεληφθη απο τους μεγαλοσχυμωνες που σφετεριζοντε αυτες τις απολαβες.Υπουργοι,βουλευτες,αρχηγοι αστυνομιας κ.λ.π η μηπως δεν ηξεραν;Εχουμε εξ αιτιας των μνημονιων,τα οποια εψηφισθησαν απο ολο το συνταγματικο(τρομαρα του) τοξο,50000 περιπου αυτοκτονιες.Εχουμε 500.000 Ελληνοπουλα να φευγουν στο εξωτερικο εξ αιτιας της ανεργειας,που δημιουργησαν οι δημοκρατες του κ….υ,αριστεροδεξιοι.Τα ξερονησια του Παπαδοπουλου για τους αριστερους,ωχριουν μπροστα σε αυτα τα εγκληματα.Οι στρατιωτικοι της επαναστασης της 21ης Απριλιου πεθανα παμφτωχοι στις φυλακες.Οι σημερινοι απατεωνες ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ τρωνε τα κλεμμενα απο τον Ελληνικο λαο,δεν τιμωρειται κανεις & ξαναζητουν την ψηφο μας,για να μας αποτελειωσουν,ανεχομενοι λαθρομεταναστες εντος της χωρας,που δεν ελεγχονται καν,αλλα πληρωνονται,οταν ο Ελληνας ειναι αστεγος.Τωρα χαριζουν & κομματια της πατριδος μας.Ψηφιστε τους να μας εξαφανισουν τελειως.Μονον με εθνικισμο λυνεται πλεον το προβλημα της Ελλαδος.

    2. ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΑΚΑΝΕ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ..ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΡΘΕ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ “ΗΡΩΙΚΗΣ” ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΎΤΕΧΝΕΙΟΥ;;;

  6. Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ !!!!!!!!! ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΊΟΥ
    ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ !!!!!!!
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΞΥΔΙ ΤΟΠ !!!!!!
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΔΩΣΙΑΣ!!!!!!!
    Χ.Α ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!!!!!!

  7. ΣΗΚΩ ΩΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  8. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!
    Το λεν οι Πετροπερδικεs το λενε και τα Αηδονια ωρε ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!!

    ο καθετηραs κωλοτουμπαs σαβανοτσεπηs εστειλε τον ποντικομουρη του…
    μα ειναι ιδιοι οπωs τα σκατα και η μουρη του!

  9. …..ακομη αρκετα τεμαχια εχουν μεινει στην δεκαετια του ”60 της κουραμανας …ακομη να ξυπνησουν λες και ζουν στην ΧΟΥΡΜΟΥΖ του Αφγανισταν ρε πουστη μου και γιαυτο ο τσιπρας πρωθυπουργος….

    1. ο τσιπρας ειναι πρωθυπουργος γιατι απλα τον ψηφισαν κατι τεμαχια σαν και εσενα που θελουν να το παιξουν προοδευτικοι του κολου,και δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν….

  10. Ντιαμντζηκα εσκεισες πολυ καλο ρεπορταζ για το θεμα………………..

  11. ο βελοπουλος φοβαται να παει

    εκει ..ο συστημικος …αμα εχει αντερα να πηγαινε…αλλα δεν ειναι εθνικιστης…ο θεομπαιχτης..πατριωτης καιροσκοπος …κοροιδευει το κοσμο..ειδικα τους ηλικιωμενους που βλεπουν ολη μερα τηλεοραση..απο πασοκ λαος νδ και τωρα ελληνικη λυση…εδω σε πανελ ειπε οτι δεν ειναι προδοτες αυτοι που ψηφισαν τις πρεσπες….μαυρο στον απατεωνα
    ..ζητω η 21 απριλιου

    1. εδω εσκασε μυτη η χ.α για ψηφους……….. μαζι και ο πρωην χρυσαυγιτης ευροβουλευτης Συνοδινος μαζι με κατι απολοιφαδια του ΛΑΟΣ ειχαμε απολα την να τον καναμε τον γυφτοΒελοπουλο……..Οσοι ηταν εκει οι περισσοτεροι ηταν και ειναι εναντιον του Κοινοβουλευτισμου παρτε το χαμπαρι κομματα αποκοματα σας πηραμε χαμπαρι

  12. κατα το δοκουν… Οποιος νομιζει οτι ε ι μ α σ τ ε λοτοφαγοι, ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙ… Τα γραπτα μενουν…

  13. ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ Ο, ΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΞΑΫΛΩΝΕΙ ΗΘΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗ…………………………….

  14. προτιμούν αυτά που γίνονται σήμερα από την 21η Απριλίου, είναι αυτό που λέμε “μνημόνια μέχρι να σβήσει ο Ήλιος”…………..

    1. δεν σας αρεσε το Πατρις Θρησκεια Οικογενεια, θελατε τσιπρα ξεφτυλισμενοι νεοελληνες;; καμια λυπηση μνημονια μεχρι να σβηση ο ηλιος

      1. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..ΤΟ ΤΡΙΤΟ Η ΝΔ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ………..

Comments are closed.