ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. “Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ”, ΕΙΠΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. “ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑΣ”

Κοινοποίηση:
ΧΙΟΔ


Ο Στέφανος Χίος  στο ”Ανατρεπτικό Δελτίο” του ALERT TV έκανε αποκαλύψεις “φωτιά” για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της αστυνομικού από τον σύζυγό της.

Παρακολουθήστε την αποψινή εκπομπή στον παρακάτω σύνδεσμο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ,Ο ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?

  2. Καθάρματα του πράσινου και του μπλε πασοκ

  3. Η σιωπη του Μιχου σημαινει πολλα αλλα να μας πουν γιατι συγκαλυπτουν τη σχεση του με τη “Μαρινα”, που πηγαινε το παιδι στα μπουρδελα της. Ο εισαγγελεας εγραψε πολλα κατα της μητερας του παιδιου αλλα για τη “Μαρινα” ,ουτε λεξη … Μαλλον δεν εκανε τιποτε αυτη, απλα εξεδιδε ενα 12χρονο, δεν τρεχει τιποτε, ε? Εκεινη η λιστα με τα 214 ονοματα, τι απογινε? Την εφαγε το σκοταδι ?
    Μηπως τελικα βγει και καποιο βουλευμα απαλλακτικο και δε γινει δικη για το Μιχο ? Βεβαια τους κραταει τους ” επωνυμους” καλα, δεν ηταν χαζος .Ολα πιθανα ειναι στην Κολομβια των Βαλκανιων

  4. Καταπληκτική ομάδα. Πραγματικά κόβετε κ ράβετε, χα…. Το έβλεπα πάντα το ανατρεπτικό δελτίο με τον κ. Καψαμπέλη, αλλά με τη δική σου προσθήκη Στέφανε το δελτίο απογειώθηκε….

  5. Οι κολλητοί εργολάβοι του Πατούλη μασάνε 11,5 εκ ευρω..αλλα οι φωτιές δεν σβήνονται!

    Δεν σβήνονται οι Φωτιές γεμίζοντας τις τσέπες των εργολάβων αναφέρθηκε σε Δημόσια συνεδρίαση..

    Γιώργη Πατούλη να σου θυμίσω οτι έδωσες €11.5εκατ. για υδροφόρες εργολάβων πριν τις εκλογές. Και τελικά δε βλέπω να δουλεύουν . Αλλά μην αγχώνεσαι δε θα σε ελέγξει κάνεις στην Ελλάδα . Την άλλη φορά μπορείτε να δωστε πολλα παραπάνω στους εργολάβους .

    https://amazonios.net/oi-kollitoi-ergolavoi-toy-patoyli-masane-11-5-ek-eyro-alla-oi-foties-den-svinontai/

  6. την βλέπεις κ φτύνεις τα σκατά που κάνεις….

  7. Παναγιά μου, Γεραπετρίτης, ο διάβολος κατέβηκε στη γη.

  8. Δεν είναι κωλομπαράς ο Ερντογάν κύριε Χίο. Για τον άλλο ξέρει ότι είναι πούστης.

  9. Συμφωνώ κύριε Σπίνο. Ο Ερντογάν λέει αλήθεια.

    1. τι λες ρε στόκε; Ο Χίος δεν έλεγε πριν δέκα μέρες ότι ο Ερντογάν είναι συστηματικός ψεύτης;

  10. Αν ο διάβολος έπαιρνε σώμα θα είχε τη φάτσα του Γεραπετρίτη. Ό,τι πιο σιχαμένο, ό,τι πιο εκφυλισμένο, ό,τι πιο ανήθικο κυκλοφορεί στο ανθρώπινο είδος.

  11. Γεια σας κύριε Σπίνο. Η μαμά σας είναι στη Ζάκυνθο, το ξέρω.

  12. Βάλτε τες στον κώλο σου βρωμόπουστα τις ανεμογεννήτριες.

  13. Τί λέτε κύριε Χίο; Αυτή είναι κωλόγρια. Αυτή θα ψοφήσει πρώτη.

  14. ο λαος φταιει για ολα χιο και τον προειδοποιουσες για το τι ερχεται αλλα αυτοι μασουσαν χορταρι. παει δεν υπαρχουν Ελληνες μονο πουστηδες λοατκι.

  15. Τον λαο τον ρωτησαν κ. χιο για να σκαψουν με τους τουρκους μαζι? μηπως καποια μερα θα τρεχουν σαν τις ακεφαλες κοτες? κορμια χωρις κεφαλια αυτο ειναι εθνικη προδοσια και υπαρχει νομος για αυτο το τι γινεται στους προδοτες.

  16. Τι να σου κανει κ.Σπινο το 4,45 % αφου ολοι οι αλλοι πισωκινητα λοατκι ειναι, αυτος ειναι ο Ελληνικος λαος.

Comments are closed.