ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΚ! Θέλω να μάθουν όλοι αυτήν την αλήθεια

Κοινοποίηση:
hqdefault

Σήμερα θα μάθεις που πήγαν τα λεφτά που έπρεπε να πάνε σε πυροσβέστες και εξοπλισμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. δεν είναι διαφορετικά κόμματα. είναι μία συμμορία που διοικείται από το εξωτερικό. ΕΛΛΑΣ ΑΕ με ΑΦΜ και έδρα στην Βοστώνη. σύμφωνα με τις αντιδράσεις του κόσμου βάζουν μπροστά πότε τον Τσίπρα πότε τον Ζαβό και όποιον άλλο αρκεί να κρατούν τους Έλληνες διηρημένους. γιατί αν ενωθούν οι Έλληνες θα κυριαρχήσουν όπως πριν από χιλιάδες χρόνια.

  2. Κλαίνε οι άνθρωποι ερμαια της τύχης τους και το καθεστώς του Μητσοτάκη τους πυρπολεί, Θεέ μου δικαιοσύνη.

  3. αυτός ο χαζοιερεμίας είναι μεγάλος μ@λ@κ@ς τελικά…

    1. ενώ εμείς είμαστε τόσο ξύπνιοι που ανεχόμαστε όλους αυτούς προδότες της Ελλάδας και δε τους έχουμε κλείσει ακόμα στη φυλακή…άστο μεγάλε τουλάχιστον αυτός κάτι λέει…

  4. O Τ. Χατζηιερεμίας είναι φοβερός, τον βλέπω ανελλιπώς.

  5. Μασκες με οξειδιο του Χαλκου! Ο χαλκος τις χαλαει; Ή μηπως, το γραφενιο; Μηπως επηρεαζεται, το βλαβερο γραφενιο, απο τον χαλκο; Μηπως εξασθενει; Πραγμα, που δεν τους συμφερει; Εξ’ ου και η αποσυρση; Μια σκεψη, κανω!
    Αναμεσα στα οσα αποδομηθηκαν, απο την αρχη της “Πανδημιας”, ηταν και ο χαλκος! Στον οποιον μας ελεγαν, οτι ο ιος επικαθεται επι τουλαχιστον 3 – 4 ωρες! Ισως και παραπανω! Μιας και οι ωρες επαιζαν, απο καιρου εις καιρον! Περαν των οσων ηδη γνωριζα, για τις ευεργετικες ιδιοτητες του χαλκου, εκατσε το ιδιο διαστημα, να πληροφορηθω και το παρακατω:

    ● Βραβεύτηκε το Νοσοκομείο Βόλου για την επιχάλκωση της ΜΕΘ – Μειώθηκαν κατά 50% οι λοιμώξεις!

    ● Το παλαιότερο μέταλλο στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Στην αρχαιότητα ο χαλκός αντιπροσώπευε για τους Αιγύπτιους την αιώνια ζωή, την υγεία και την ευημερία και χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία λοιμώξεων και την αποστείρωση του νερού…

    Ο Ιπποκράτης αντιμετώπιζε με χαλκό (ή χαλκό και μέλι) ανοιχτές πληγές και δερματικά προβλήματα, ενώ Ρωμαίοι, Αζτέκοι, Πέρσες, Ινδοί και Μογγόλοι τον είχαν πρώτο και καλύτερο για έλκη και μολύνσεις.

    Οι θεραπευτικές ιδιότητες του χαλκού εντοπίστηκαν αρχικά στους σκλάβους. Παρότι δούλευαν όλη μέρα κάτω από άσχημες συνθήκες και σε ακατάλληλο, υγρό περιβάλλον, δεν παρουσίασαν ποτέ προβλήματα ρευματοπάθειας ή αρθριτικά, επειδή ήταν αλυσοδεμένοι. Κι αυτό γιατί οι λωρίδες χαλκού που είχαν στα χέρια και τα πόδια, τους προστάτευαν από τέτοιου είδους παθήσεις.

    ● Ο χαλκός είναι απαραίτητο για τον ανθρώπινο οργανισμό ιχνοστοιχείο. O χαλκός μεταπίπτει στον ανθρώπινο ή ζωικό οργανισμό μεταξύ των μορφών του μονοσθενούς χαλκού (Cu+1) και στην πλειοψηφία του δισθενούς χαλκού (Cu+2). Ο χαλκός έχει την δυνατότητα να παίρνει και να δίνει εύκολα ηλεκτρόνια και αυτό εξηγεί και το σημαντικό ρόλο του στις αντιδράσεις οξείδωσης-αναγωγής (οξειδοαναγωγικές) και τη δέσμευση των ελεύθερων ριζών. Ανευρίσκεται στο κρέας, στα καρύδια, τα οστρακόδερμα, τα λαχανικά και στους σπόρους (άλευρα ολικής άλεσης).

    Τα βακτήρια τον τρέμουν! Ο χαλκός δεν κάνει μόνο για καλώδια και ηλεκτρομαγνητικές εφαρμογές, αλλά επίσης καταστρέφει (με ασφάλεια και απόλυτη επιτυχία) περισσότερο από το 99,9% όλων των βακτηρίων, ακόμα και τα πιο ανθεκτικά όπως ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος, και όλα αυτά μέσα σε 10 λεπτά έως 2 ώρες, αρκεί οι ευαίσθητοι, βλαβεροί μικροοργανισμοί να έρθουν σε επαφή με την επιφάνειά του. Άρα υπερέχει και ξεχωρίζει, επειδή κανένα υλικό δεν μπορεί να πλησιάσει την αντιμικροβιακή αποτελεσματικότητά του. Ίσως γι’ αυτό στις επιδημίας χολέρας στο Παρίσι (1832-1852) οι εργαζόμενοι στον χαλκό είχαν ανοσία στην ασθένεια. Πολλά επίσης έχουν λεχθεί και για την έντονη αντικαρκινική του δράση, παρατηρημένη ήδη από το 1912 σε Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία.

    ● Γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος με Χαλκό Έκλεισε τις Πύλες των Αποστατών;

    ΟΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΑΝΟ) ΕΚΛΕΙΣΕ 72 ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ – ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ 2 ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

    ΑΣΒΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟ

    ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΑΛΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΜΕΤΑΛΛΟ;;
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΑΛΚΟΣ;;

    Ο ΧΑΛΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ:

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ.

    ● Χαλκινο βραχιολακι φορουν ακομα και σημερα, Παππουδες και Γιαγιαδες, για τους ρευματισμους!

  6. απο τους λαθρομεταναστες δεν ζητανε πιστοποιητικο εμβολιου ,ουτε περνουν εισητηρια
    μαλλον δε παρεχουν τα παντα για να ζουν σαν μαχαραγιαδες

Comments are closed.