ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΜΕΝΑΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ – ΤΟ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΡΕ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ; ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

Κοινοποίηση:
israel27fds

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε νέες πωλήσεις όπλων στο Ισραήλ, αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων, παρακάμπτοντας το Κογκρέσο.

Η υπηρεσία του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας που είναι αρμόδια για τις πωλήσεις όπλων στο εξωτερικό, η DSCA (Defense Security Cooperation Agency), ανέφερε ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν αποφάσισε ότι «υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης που απαιτεί την άμεση πώληση στην κυβέρνηση του Ισραήλ» όπλων, αξίας περίπου 147,5 εκατομμυρίων δολαρίων, χωρίς την εξέταση του Κογκρέσου που απαιτείται για τέτοιες πωλήσεις.

Η απόφαση αυτή είναι «υπέρ των συμφερόντων εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ», υπογράμμισε η υπηρεσία.

Ο Μπλίνκεν παρέκαμψε το Κογκρέσο και στις 9 Δεκεμβρίου για να επιτρέψει την πώληση όπλων στο Ισραήλ, το οποίο βρίσκεται σε πόλεμο με την Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Το Εβραϊκό λόμπυ των ΗΠΑ κάνει κουμάντο…ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ & ΕΒΡΑΙΟΙ,,,,

  2. ΕΛΑ ΤΑ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ. ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΙΣΤΑ!!!

  3. Αν αρχίσουν οι Ιρανοί να τους πετάνε πυρηνικά τον ήπιαμε, δεν θέλουν και πολυ οι Χομεϊνίδες είναι πωρωμενοι κάργα αυτοι και δεν λογαριαζουν τιποτα.

  4. το Μακελειό… λίγοι έχουν μείνει …ελάχιστοι

  5. Γιατι εχει τιποτα να χασει το διορισμενο σαψαλο της ΝΤΠ στο….ανθος της νειοτης του?

  6. Δίνουν όπλα στην Ουκρανία, πουλάνε όπλα στο Ισραήλ, αυτοί ευθύνονται και για τα δύο μέτωπα πολέμων. Θα πληρώσει η Πόρνη η Βαβυλώνα η Αμερική όταν έρθει η ώρα της. Ίσως αυτοί εξόπλισαν τους άραβες και τους έβαλαν να επιτεθούν στο Ισραήλ. Και το παίζουν σε διπλό ταμπλό.

    1. για το μετωπο της Ουκρανιας ευθυνεται ο τουρκοπουτιν. Ολοι οι ελληνες ειμαστε στο πλευροι του Ζελενσκι ως τη τελικη νικη(πλην φυσικα των λιγοστων τρελοχουνταιων που ειναι με το πουτιν και τη τουρκια)

  7. Ο Μπλίνκεν Εβραίος, η υφυπουργός Βικτώρια Νούλαντ Εβραία.
    Το δεν καταλαβαίνετε;
    Ο Μπάιντεν ένα ανδρείκελο τους.

  8. Απ οταν εγινε πλανητάρχης αυτό το χουφταλο εχει γ@μ¥θει ολο το συμπαν να πουμε.

    1. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ Γ@Μ¥Θ¥Κ€ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

Comments are closed.