ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ! ΕΔΩΣΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000 ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΜΕ 3,6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ! – ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ…

Κοινοποίηση:
xrima

Κοινωνικά επιδόματα αλληλεγγύης με μίζα τις δύο πρώτες πληρωμές μοιράζονταν στην Καρδίτσα, σε ένα σκάνδαλο μεγατόνων που αποκαλύφτηκε στη διεύθυνση πρόνοιας της περιοχής.

 Συνολικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού, 2.027 άτομα χωρίς κανένα δικαιολογητικό πήραν επίδομα!

Όταν έγινε ο έλεγχος στην υπηρεσία, διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε φάκελος για όλα αυτά τα επιδόματα.

Είπαν πως χάθηκαν τα δικαιολογητικά στον Ιανό

Μάλιστα, δικαιολόγησαν την απουσία των δικαιολογητικών, λέγοντας πως αυτά χάθηκαν στον Ιανό. Η αρμόδια αντιδήμαρχος απάντησε ωστόσο πως στο συγκεκριμένο κτίριο δεν τηρούνταν αρχείο και δεν είχε πλημμυρίσει καν στην κακοκαιρία!

 3,6 εκατομμύρια ζημιά – Τρεις συλλήψεις
Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα τα άτομα που φέρεται να λαμβάνανε επιδόματα ήταν Ρομά, που δεν διέμεναν όλοι και στην Καρδίτσα και εικάζεται πως τους εργαλειοποίησαν και τους χρησιμοποίησαν οι υπάλληλοι για να λάβουν αυτοί τα χρήματα του επιδόματος.

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Πως θα λαβουν αυτοι τα επιδοματα αφου μπαινουν σε προσωπικους λογαριασμους ? μηπως τα εκανε κανενας υποψηφιος δημαρχος-βουλευτης να μαζεψει σταυρουδακια ?

  2. Δήμευση περιουσιών τών εμπλεκομένων και ενίσχυση με αυτά τα λεφτά τις υπηρεσίες όπως αστυνομία εφορία ΔΕΗ πολεοδομία για ελέγχους και πρόστιμα σε οικισμούς γκέτο όπως ΚΑΡΔΊΤΣΑ… ΤΎΡΝΑΒΟΣ… ΔΙΑΒΑΤΆ… ΖΕΦΎΡΙ ΕΞΑΜΊΛΙΑ… ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΆΜΟΥ…ΞΑΝΘΗ… ΠΕΛΛΟΠΟΝΉΣΟΥ κλπ… για να διορθωθούν τα Β Ρόμα…

  3. Το ιδιο ειχε γινει και πριν απο χρονια το 2007 με τις φωτιες στην ΗΛΕΙΑ.Τοτε ειχαν παει χιλιαδες ρομα απο ολα τα σημεια της Ελλαδος για να παρουν το τριχιλιαρο.Τελικα αυτη η συνομοταξια των ρομα σε συνεργασια με τοπικους αρχοντες ειναι κρατος εν κρατει.Ελεος πια.
    Νε την ευκαρια αρχισε παλι το τροπαριο με τις μασκες.Τι θα γινει μ αυτη τη δουλεια.Ειναι ενα εντεχνο κολπο να αποπροσανατολιζεται ο οκοσμακης απο τα καθημερινα προβληματα της ακριβειας,της πτωσης επιπεδου καθημερινης ζωης, με δυο λογια να αποχαυνωνεται.Καντε κατι

  4. ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΙΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΤΑ 3.6 ΕΚ ΕΥΡΩ!!!!

  5. ξεκιναμε απο τα σοβαρα ερωτηματα. γιατι υπαρχουν ακομα βρωμογυφτοι.

  6. Θα το φορέσετε σύντομα το σχοινί προδότες του έθνους τόσο εσείς όσο και τα ρυπαρά γένη που κουβαλήσατε σε αυτό τον ιερό τόπο.

  7. ….ο Γυφτοδημαρχος γνωστης Γυφτοκωμοπολης του Νομου, που επιτρεπει να συνδεονται παραλληλα σε κολωνες και εγκατελειμμενο πρωην δημοσιο οικημα και η ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ να παει συννεφο, με την ανοχη Αρχων τε και Εταιρειων???
    για ψαχτε…

  8. …ο Γυφτοδημαρχος γνωστης Γυφτοκωμοπολης του Νομου, που επιτρεπει να συνδεονται παραλληλα σε κολωνες και εγκατελειμμενο πρωην δημοσιο οικημα και η ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ να παει συννεφο, με την ανοχη Αρχων τε και Εταιρειων???
    για ψαχτε…

  9. Ειπαν οτι θα τα γυρισουν πισω οι κατσιβελοι διοτι δεν τα δικαιωντουσαν και θα προσθεσουν αλλα 3.6 εκατομμυρια ευρω επιπλεον στον κουλη

  10. 3.6 μύρια σε 2000 κεφάλια μας κάνει 1800 ευρώ το κεφάλι.
    Παλιά η ψήφος ήταν ένα πεντοχιλιαρο δρχ το κεφάλι .
    Τώρα άντε να έχει πάει ένα κατοσταρικο ευρώ.
    Βάλε κι άλλα 100 για το νταβατζογυφτο.
    Μένουν 1600 ευρώ το κεφάλι Χ 2000 κεφάλια = 3.2 μύρια για το Μητσοτάκη και την παρέα του.
    Τόσο απατεώνας που ξεπέρασε και τους γυφτους

  11. 41% = βολεμενοι + γυφτοι + ελληνοποιημρνα πακια με επιδοματακια + μαγειριο απο κατι singular logic! Κυβερνα Κουλαρα με…πλειοψηφια αλλα δεν σου βγαινει, προχωρα επομενως σε γρηγορο καψιμο του οτι απεμεινε με κωλογεννητριες siemens!

  12. Έχει γίνει ποτέ μία σοβαρή έρευνα, για το πόσοι Ρομά είναι στην Ελλάδα; Συνολικά, πόσους φόρους πληρώνουν στο Ελληνικό Κράτος (φορολογία εισοδήματος). Συνολικά, πόσα χρήματα τους δίνονται σε επιδόματα, βοηθήματα κλπ., ως ευπαθή ομάδα; Γιατί κάτι μου λέει πως η διαφορά θα είναι τεράστια, μεταξύ αυτών που δίνουν και αυτών που παίρνουν;

  13. ποιο σαπια δεν γινετε . Εισαγγελεις και λοιπα ειστε υπολογοι και συνενοχοι. για ολα τα εγκληματα που διαπρατονται κατα των τιμιων Ελληνων και δεν κανετε τιποτα. θα τα βρειτε μπροστα σας σιγουρα καθαρματα .

  14. Όργανα των πολιτικών και του συστήματος οι γύφτοι γι’αυτό και η αστυνομία δεν τους ακουμπάει και κάνουν ότι γουστάρουν, με αυτούς θα μείνει η Ελλάδα και τους λάθρο

  15. ΠΑΡΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΓΡΑΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ!

  16. Πολιτικά ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΚΌΜΜΑΤΑ ΣΤΑΜΆΤΗΜΑ ΕΠΙΔΟΤΉΣΕΩΝ.
    .
    ΓΥΦΤ@Ο ΝΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.
    .
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
    ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ.
    .
    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
    ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

  17. ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ

  18. Eκει πανε οι φοροι που πληρωνουμε(οσοι πληρωνουμε).Στα επιδοματα των Β(ρ)ομά και στο γοβάτο για εξοπλισμους!

  19. Ο κόπος καί ο ιδρώτας τού ελληνικού λαού πηγαίνει για επιδόματα στους γύφτους και τούς λαθρομετανάστες. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρχαν καν δικαιολογητικά, αλλά όταν καταθέτουν δικαιολογητικά πιστεύει κανείς ότι είναι έγκυρα; Κατάντια μίας φάρας πού τό μόνο πού ξέρει νά κάνει είναι νά σκαρφίζεται πως θά κλέψει είτε τό σπίτι είτε τό πορτοφόλι τού Έλληνα είτε μέσω επιδομάτων.

  20. ΤΙ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ! ΓΥΦΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΘΕ ΝΕΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΕΛ.ΤΑ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ, ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΥΡΑ(!) ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ. ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΤΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑ Ι ΚΑΝΟΥ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΗ (ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ) ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΤΑ Γ@……..ΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ.

  21. πως νομίζετε ότι πήρε 41 τακατό το 2023 η καμόραΝΔ ;

  22. Για να δούμε… Κάτι μου λέει ότι η δικαιοξύνη δεν θα ζητήσει πίσω τα λεφτά δεσμεύοντας περιουσιακά στοιχεία των αληταράδων δξμοσίων υπαλλήλων που έδιναν -με μίζα- κρατικά λεφτά σε γύφτους. Τα περί συλλήψεων είναι για τα κανάλια, τα λεφτά δεν θα τα αναζητήσΝέο;ουν οι δικλαστάκηδες.

Comments are closed.