“ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ” – “ΚΑΤΟΧΗ, ΘΑΝΑΤΟΣ Ή ΕΞΟΡΙΑ”

Κοινοποίηση:
1

Είναι πλέον σαφές ότι παρά την σκληρή επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, το Ισραήλ εκμεταλλεύεται την συγκυρία για να εξολοθρεύσει πλήρως τους Παλαιστίνιους. Η Χαμάς είναι απλώς η δικαιολογία. Στην Ελλάδα τα ΜΜΕ έχουν μονόπλευρη παρουσίαση των γεγονότων στη Μέση Ανατολή. Είναι πολλά τα λεφτά. Στα τουρκικά παρουσιάζεται όμως το σχέδιο του Νετανιάχου για πλήρη έλεγχο των εδαφών στη Γάζα αλλά και για την μαζική μετανάστευση αμάχων προς άλλα κράτη όπως της Αιγύπτου και της Ιορδανίας. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς παρουσιάστηκε χθες το ρεπορτάζ στις τουρκικές ιστοσελίδες:

«Ο απώτερος στόχος του Ισραήλ και των ΗΠΑ είναι ο πλήρης έλεγχος των εδαφών της Γάζας!

Η κατοχική ισραηλινή διοίκηση από τις 7 Οκτωβρίου πραγματοποιεί σφαγές στη Γάζα με την υποστήριξη των ΗΠΑ και πολλών δυτικών χωρών. Το Τελ Αβίβ, από την άλλη, ζητά συχνά την εκκένωση της Γάζας και τη μετανάστευση Παλαιστινίων προς τα νότια και ετοιμάζει πρόταση για εκκένωση. Το πραγματικό σχέδιο του Ισραήλ, που στοχεύει άμεσα πολίτες χτυπώντας σχολεία και νοσοκομεία με το όνομα της λεγόμενης «μάχης κατά της τρομοκρατίας», είναι να οδηγήσει τους Παλαιστίνιους στα εδάφη της Αιγύπτου, της Ιορδανίας και του Ιράκ και να καταλάβει πλήρως στα εδάφη της Γάζας… Τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν και οι κινήσεις και οι δηλώσεις που έγιναν πρόσφατα είναι οι λόγοι του Ισραήλ και αποκαλύπτει για άλλη μια φορά τον τελικό του στόχο.

Ο πρωθυπουργός του τρομοκρατικού κράτους του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, προειδοποίησε τους Παλαιστίνιους να πάνε στα νότια της Γάζας μόλις ξεκινήσουν οι ισραηλινές επιθέσεις, λέγοντας «θάνατος ή μετανάστευση».

Ο ισραηλινός στρατός έριξε φυλλάδια από αεροπλάνα προειδοποιώντας ότι πρέπει να πάνε στα νότια της Γάζας.

Παρά τις αντιρρήσεις των διεθνών οργανισμών και των χωρών που υποστηρίζουν την κατάπαυση του πυρός, ιδίως της Τουρκίας, καθώς και της Αιγύπτου, του Ιράκ, της Ιορδανίας, η μετανάστευση των κατοίκων της Γάζας προς τα νότια έχει ξεκινήσει.

Μοιράστηκαν εικόνες του διαδρόμου εκκένωσης που άνοιξε για τους αμάχους στο βόρειο τμήμα της Γάζας να κινηθούν προς τα νότια. Το βίντεο δείχνει ισραηλινά τανκς να επιτίθενται σε εκατοντάδες πολίτες της Γάζας που αναγκάστηκαν να απελαθούν. Την ίδια ώρα, πολίτες εθεάθησαν με τα χέρια στον αέρα και να φέρουν λευκές σημαίες.

Ο αιματοβαμμένος ισραηλινός στρατός χτύπησε μια συνοδεία μεταναστών στις 13 Οκτωβρίου, σκοτώνοντας 70 άτομα και τραυματίζοντας περισσότερα από 200 άτομα.

Αίγυπτος: Απορρίπτουμε την απέλαση των Παλαιστινίων από τα εδάφη τους

αλ-Σίσι

Ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι υπογράμμισε ότι απορρίπτουν κάθε προσπάθεια απέλασης Παλαιστινίων από τα εδάφη τους στο Σινά ή αλλού και είπε:

Αυτό που συμβαίνει τώρα στη Γάζα είναι μια προσπάθεια εξαναγκασμού αμάχων να μεταναστεύσουν στην Αίγυπτο. Απορρίπτουμε την απέλαση των Παλαιστινίων από τη γη τους. «Η ιδέα να εξαναγκαστούν οι κάτοικοι της Γάζας να πάνε στην Αίγυπτο θα οδηγούσε σε παρόμοιο εκτοπισμό Παλαιστινίων που ζουν στη Δυτική Όχθη που κατέχεται από το Ισραήλ, καθιστώντας αδύνατη την ίδρυση ενός Παλαιστινιακού Κράτους».

Ιορδανία: Θα θεωρήσουμε την απόπειρα απέλασης Παλαιστινίων κήρυξη πολέμου

Στην Ιορδανία, μια χώρα που έχει δεχτεί σχεδόν περισσότερη μετανάστευση από τον δικό της πληθυσμό μετά τους πολέμους στο παρελθόν, ο βασιλιάς Αμπντάλα Β’ προειδοποίησε ενάντια στις προσπάθειες ώθησης Παλαιστινίων προσφύγων στην Αίγυπτο ή την Ιορδανία:

Βασιλιάς Αμπντουλάχ Β' της Ιορδανίας

«Αυτή είναι μια κόκκινη γραμμή, γιατί νομίζω ότι αυτό είναι το σχέδιο ορισμένων από τους συνήθεις υπόπτους να δημιουργήσουν πραγματικά προβλήματα στο έδαφος. Όχι πρόσφυγες στην Ιορδανία, όχι πρόσφυγες στην Αίγυπτο».

Στην τελευταία του δήλωση, ο Ιορδανός πρωθυπουργός Bisher Khasawneh δήλωσε ότι η απομάκρυνση των Παλαιστινίων από τη Γάζα είναι η «κόκκινη γραμμή» της Ιορδανίας και είπε: «Η Ιορδανία θα θεωρήσει την απόπειρα εξορίας κατά των Παλαιστινίων ως κήρυξη πολέμου».

Στόχος του Ισραήλ είναι η κατοχή μετά την εξορία

Αυτές οι δηλώσεις και οι ενέργειες του τρομοκρατικού κράτους του Ισραήλ αποκαλύπτουν για άλλη μια φορά τον τελικό του στόχο. Σκοτώνοντας Παλαιστίνιους και αναγκάζοντάς τους να μεταναστεύσουν, με το πρόσχημα της «καταστροφής της Χαμάς»…

Ο ισραηλινός στρατός έριξε φυλλάδια

Από εδώ και πέρα, ο κόσμος που συνέρρευσε στα νότια δεν θα μπορέσει ποτέ να επιστρέψει. Δυστυχώς, κανένας από τους Παλαιστίνιους που έχασαν ή εγκατέλειψαν την παλαιστινιακή γη δεν επέστρεψε στο Ισραήλ. Έτσι, το Ισραήλ θα καταλάβει ολόκληρη τη Γάζα, ξεκινώντας από τον Βορρά, όπως έκανε σε όλη την ιστορία. Εγκαθιστώντας τους λεγόμενους Εβραίους αποίκους στα σπίτια εδώ, θα προσαρτήσει τα εδάφη της Γάζας στα σύνορα της χώρας.

Αποκαλύφθηκε σκανδαλώδης έκθεση των Ισραηλινών Πληροφοριών

Κυκλοφόρησε ότι το ισραηλινό υπουργείο Πληροφοριών έχει ετοιμάσει πρόταση για τη μεταφορά 2 εκατομμυρίων 300 χιλιάδων Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας στη χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο, η οποία είναι ως επί το πλείστον έρημος. Στο έγγραφο του υπουργείου με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου, υποστηρίχθηκε ότι η μετεγκατάσταση αμάχων από τη Γάζα στην Αίγυπτο «θα έχει θετικές και μακροπρόθεσμες στρατηγικές συνέπειες». Στο έγγραφο, το οποίο απέρριπτε άλλες λύσεις, προβλεπόταν ότι ο άμαχος πληθυσμός στη Γάζα θα μεταφερόταν πρώτα σε πόλεις σκηνών στο Βόρειο Σινά και στη συνέχεια θα χτίζονταν μόνιμες πόλεις. Προτάθηκε η δημιουργία ζώνης ασφαλείας εντός του Ισραήλ για να αποτραπεί η επανείσοδος των εκτοπισμένων Παλαιστινίων.

Ο Νετανιάχου παραδέχεται το σχέδιο εισβολής

Ο Νετανιάχου παραδέχεται το σχέδιο εισβολής

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου σχεδόν αποδεικνύει αυτό το σχέδιο στην τελευταία του δήλωση. Ο Νετανιάχου, ο οποίος απέρριψε τις εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός και έδωσε μηνύματα ότι ο ισραηλινός στρατός θα καταλάβει εκ νέου τη Γάζα, είπε: «Πιστεύω ότι το Ισραήλ θα έχει τη γενική ευθύνη για την ασφάλεια για αόριστο χρονικό διάστημα, επειδή έχουμε δει τι συμβαίνει όταν δεν το έχουμε αυτό. Όταν δεν έχουμε αυτή την ευθύνη για την ασφάλεια, θα βιώσουμε την τρομοκρατία της Χαμάς σε μια κλίμακα που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε. Εκρήγνυται».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑ

  2. Αυτό που βρόμαγε απ’ την αρχή! Η δήθεν κατάπληξη στο ξεκίνημα, η απραξία μέχρι να γιγαντωθούν τα γεγονότα και τώρα το παροιμιώδες εβραϊκό θράσος να θέλουν να ξερριζώσουν οι κλέφτες τους ιθαγενείς “νοικοκύρηδες”! Το σχεδίασαν απ’ την αρχή έτσι, ή απλώς “αξιοποίησαν” τις εξελίξεις (που φυσικά προκάλεσαν); Όλα μένουν να φανούν. Ο δε #σουλτάν-μερεμέτ_βεβαίως_γ@μιέτ@ι…

  3. “Εκμετάλλευεται τη συγκυρία!!!!” Ακόμη το παλεύετε εκεί στο Makeleio να καταλάβετε τι έγινε;; Αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν τη… συγκυρία. Προέβησαν σε σφαγές, απειλές σε εκτεταμένο βαθμό τους μήνες που προηγηθηκαν για να σπρώξουν τους Παλαιστινιους να αντιδράσουν… Το ίδιο έργο είδαμε και με το ΝΑΤΟ να σπρώχνει την κατάσταση στην Ουκρανία μέχρι να φτάσει στο απροχώρητο και να αναγκάσει τη Ρωσσια να χτυπήσει… Εσύ αν σε βαρα ο γείτονας καθημερινα εσένα, τα παιδιά, τους γονείς και τη γυναίκα σ τι θα πράξεις;; ΞΥΠΝΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ

  4. Δε περίμενα κάτι καλύτερο από σας αλλά δε με ενδιαφέρει πια .
    Όταν κάποιος πιάσει πάτο παρακάτω δε πάει.
    Αδιαφορώ

  5. Εγώ λέω να ορίσουν διοίκηση στην Γάζα την Χαμάς.

  6. Στο τουρκικο αρθρο δεν λεγεται καθολου για την μεταφορα 100.000 και παλαιστηνιων στιν Ελλαδα που εχει συμφωνηθει μεταξι Κουλας και σφαγεα Νετανιαχου ειδη………Η Κουλα ζητησαι χρημα για να χτισει νεες πολεις και απο οτι φαινεται οι εβραιοι δεν εχουν κανενα προβλημα να του τα σκασουν

  7. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟ!!! ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΔΩΤΑΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ 100 000 ΛΕΕΙ!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΦΝΙΚΑ!!!!!!!!
    ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣΩΤΗΡΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!! ΣΧΕΔΟΝ….

    1. ΘΑ ΞΕΣΗΚΏΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Comments are closed.