ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ. ΕΤΣΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που κυβερνούν τη χώρα. Εκτενής δημοσιογραφική έρευνα που ανατριχιάζει με βρώμικους μπάτσους και μισθοφόρους του παρακράτους. Μητσοτάκηδες: Λαθρεμπόριο όπλων, εμβολίων θανάτου και αρχαίων θησαυρών

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser6-4

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤOY ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 6-4-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Έχεις δει κατι τριτοκοσμικους επενδυτές που φέρνει ο Κούλης που μπαίνουν στα ξωκλήσια και ποδοπατούν εικόνες και βεβηλωνοων τα ιερά;;
    Ακριβώς έτσι είναι κι αυτοί που σου περιέγραψα γιατί η ιδιωτική ζωή των άλλων είναι ιερή οποίοι κι αν είναι αυτοί.
    Εγώ αυτούς τους φερόμενους ως ανθρώπους τους περιφρονώ δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι μαζί τους
    Δε με ενοχλεί τίποτα από αυτά που κάνουν όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος θα βγω στην επιφάνεια γερή και δυνατή ήδη έχω βγει ενώ αυτοί θα βουλιάζουν στο βούρκο της δυστυχίας τους.
    Τα ναρκωτικά είναι εθιστικές ουσίες οι οποίες προσφέρουν έτοιμες ενδορφινες στους χρήστες όμως αργά και σταθερά τους σκοτώνουν.
    Προσωπικά αδιαφορώ για το τι κάνουν πίσω απ’ τη πλάτη μου άγνωστοι.
    Αν όντως αυτό που μου έδειξες ως ήταν αληθινό, χαίρομαι που έχεις ενσυναίσθηση του τι ποιουν.
    Ο νόμος της ανταποδόσεως, προτείνει την αρχή της αγάπης προς τον πλησίον, της αμνησικακίας και της ανταποδόσεως καλού αντί κακού, της συγχώρεσης. Όπως λέγει και ο Άγιος Μάρκος ο Ασκητής, «εκείνος που πιστεύει στο Χριστό που μιλάει για ανταπόδοση, υποφέρει κάθε αδικία πρόθυμα, ανάλογα με την πίστη του». Ας μην ξεχνούμε, εξάλλου, αυτό που έγραψε ο Άγγλος ποιητής Alexander Pope τον 18ο αιώνα: «Το να σφάλεις είναι ανθρώπινο, το να συγχωρείς θεϊκό».
    Η διδασκαλία του Ιησού για συγχώρεση και αγάπη δεν είναι απλά κάποια ηθική θεωρία αλλά ενυλώνεται και βιώνεται μέσα στη ζωή των Αγίων μας. Αυτή την υπέρ φύση κατάσταση βίωσαν οι άγιοι της Εκκλησίας οι οποίοι ενστερνίσθηκαν το λόγο του Ιησού για συγχώρεση και αγάπη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ο οποίος συγχώρεσε τον φονιά του αδελφού του.
    Ο δολοφόνος αυτός ήταν ένας πληρωμένος φονιάς που σκότωσε τον αδελφό του Άγιου Διονυσίου, λόγω κάποιων οικογενειακών εχθροπραξιών. Ο δολοφόνος μετά τον φόνο κατέφυγε στα βουνά, για να αποφύγει την οργή των συγγενών του θύματος, ενώ ένα απόσπασμα στρατού τον κυνηγούσε. Μετά από λίγο έφτασε και στο Μοναστήρι όπου βρισκόταν ο Άγιος. Ο δολοφόνος, χωρίς να ξέρει την συγγένεια του Άγιου με το θύμα του φόνου, του ζήτησε να τον κρύψει. Ο Άγιος με ηρεμία ζήτησε να μάθει τον λόγο για τον οποίο τον κατεδίωκαν, και τότε αντιλήφθηκε ότι είχε μπροστά του και ζητούσε την προστασία του αυτός που είχε σκοτώσει τον αδελφό του. Συγκλονισμένος από τον θάνατο του αδελφού του συλλογίστηκε τα λόγια της συγχώρησης του Κυρίου επάνω στον Σταυρό προς τους σταυρωτές του. Έπειτα άπλωσε το χέρι του προς τον δολοφόνο και τον ευλόγησε συγχωρώντας τον. Μετά από λίγο έφτασε στο Μοναστήρι και το στρατιωτικό απόσπασμα. Ο Άγιος τότε είπε στο απόσπασμα πως δεν είχε δει τον δολοφόνο σε εκείνα τα μέρη. Αφού έφυγε το απόσπασμα ο Άγιος οδήγησε τον δολοφόνο στην πίσω εξώπορτα του Μοναστηριού, από όπου τον βοήθησε να διαφύγει με μια βάρκα.
    Ο Άγιος Διονύσιος δεν υπέπεσε στον πειρασμό να εκδικηθεί, αλλά ούτε και αναζήτησε την απονομή δικαιοσύνης σε κάποιο δικαστήριο, αλλά βίωσε αυτήν την υπέρλαμπρη θεοειδή κατάσταση της απονομής συγχώρεσης βιώνοντας τα συναισθήματα του Ιησού Χριστού ο οποίος κρεμάμενος επί του Σταυρού συγχώρεσε τούς από Αυτόν ευεργετηθέντες σταυρωτές Του: «Πάτερ, άφες αυτοίς, ου γάρ οίδασι τί ποιούσι» (Λουκ. 23,34).

  2. ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΞΙΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΥΛΗΣΤΗΡΙΑ ΤΑΝΚΕΡ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ FUND ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΙ ΒΟΡΓΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΧΡΙ SYPER MARKET ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΩΣΕΙ…..

  3. κούλη πόσον καιρό έχεις να γαμ@σεις? περνάς καλά με την εβραία.

  4. Όλοι ξέρουν το Μητσοτακαίικο χρόνια τώρα. Όμως η πλειοψηφία των λαδοποντικων τους ψηφίζει για να γλύψουν το κοκαλακι που τους πετάνε. Οι λίγοι ακούμε μόνο το όνομα και φεύγουμε μακριά. Ο καθένας επιλέγει. Γιατί μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Όλα τα υπόλοιπα είναι για παιδάκια που κλαίνε και ψάχνουν δικαιολογίες.

  5. Τι να πρωτοσχολιασεις σε αυτό το πρωτοσέλιδο! Τον πισωγλεντη με το αποτριχωμενο αγόρι του και τον σκύλο λίγο πριν το τρίο…. ή την πιο άσχημη οικογένεια που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα, το Μητσοτακεικο!!!! Όπου και να κοιτάξεις ανωμαλία, ασχήμια και μασονία!!!!

  6. ΝΔ = Απάτη = Καρκίνος = Θάνατος, απλές εξισώσεις πρώτης Δημοτικού

  7. Για λύπηση είναι. Τους έχει εγκαταλείψει ο Θεός.

Comments are closed.