ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ – “ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩΣΕ ΑΦΟΡΜΗ” – ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΡΜΑΝ ΤΟΥ ΜΠΡΑΧΑΜΙΟΥ;;;

Κοινοποίηση:
lytras-polyzogopoulou

Τρία 24ωρα μετά την προφυλάκισή του, ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας με γραπτή του δήλωση ζητά την προστασία της οικογένειάς του και ζητά ξανά συγνώμη για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Την ίδια ώρα, ο γνωστός ποινικολόγος ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, αφού κρίθηκε πως παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Πώς σχολιάζει ο πατέρας του Απόστολου Λύτρα την υπόθεση ξυλοδαρμού

Ο Μανώλης Λύτρας, πατέρας του γνωστού ποινικολόγου, μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του MEGA και τα είπε πολύ περίεργα.

«Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε. Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Ήταν η κακιά η ώρα».

Στην εκπομπή μίλησε και ο γνωστός ποινικολόγος, Γιάννης Γλύκας.

«Κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα σε μία δίκαιη δίκη. Εδώ και καιρό υπάρχει ένας μη σεβασμός της προσωπικότητάς του, πέρα από την πράξη του που είναι καταδικαστέα.

Έχουν δημιουργηθεί συνθήκες δολοφονίας χαρακτήρα κατά του Απόστολου Λύτρα. Ακόμα και αυτός που πρόβαλλε τη ζωή του έχει δικαιώματα. Η προσωπικότητά του και η μέχρι τώρα ζωή είναι διαφορετική από την πράξη του. Η πράξη του είναι καταδικαστέα. Είναι μία πράξη που δεν την περίμενε κανείς.

Κανείς δεν δίνει συγχωροχάρτι και από την άλλη είναι άλλο η ανθρωποφαγία. Μπορεί να έγιναν κάποια λάθη από τον ίδιο την πρώτη μέρα. Η ωμή παρέμβαση της ηγεσίας της Δικαιοσύνης είναι απαράδεκτη. Αυτοί που ελέγχουν είναι οι επιθεωρητές δικαιοσύνης. Η απόφαση της αποφυλάκισης ήταν απόλυτα και ορθά δικαιολογημένη.

Η υποχρεωτική φύλαξη του κατηγορουμένου είναι εκτός της διαδικασίας μία δίκαιης δίκη. Αλίμονο αν μία κατάθεση σε αστυνομικό τμήμα να οδηγεί κάποιον άνθρωπο στη φυλακή. Ειναι πλήρης παραβίαση των δικαιωμάτων των κατηγορούμενων».

Γιατί ξαφνικά γίνεται λόγος για την ηθική της Πολυζωγοπούλου; Απλά είναι ένας πατέρας που θέλει να υποστηρίξει το παιδί του ή υπάρχει μία οργανωμένη επιχείρηση ξεπλύματος. Ίσως εκεί να οφείλονται και κάτι φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν την κυρία Πολυζωγοπούλου τη στιγμή που προκλήθηκε η ένταση που οδήγησε στον ξυλοδαρμό, να μιλούσε στο κινητό με προσοντούχο μπασκετμπολίστα. Κακεντρεχείς φήμες που το makeleio.gr αγνοεί. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε μία επιχείρηση ξεπλύματος και στοχοποίησης του θύματος από το περιβάλλον του πρώην μπάρμαν του Μπραχαμίου που με τη στήριξη των ΜΜΕ έγινε σταρ δικηγόρος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μόλις ξεχαστεί ο συγκεκριμένος, θα βρουν κάτι άλλο να ταίσουν τα γίδια ενώ η στάνη θα καίγεται όλο το καλοκαίρι και ποιος ξέρι τι άλλο έρχεται…

  2. Σιγά την γυναίκα, δεν είναι δα και τόσο όμορφη!!

  3. Πια λεφτά να τον φάει ρε πρόβατα το ξέρετε ότι αυτή σπούδασε νομικός με άριστα καί ο άλλος ΟΧΙ;Το ξέρετε ότι αυτή σπούδασε στην Ελλάδα και ο άλλος ΟΧΙ;Το ξέρετε ότι αυτή τελείωσε όταν έπρεπε και ο άλλος έκανε διακόσια έτη φοιτητής;Το ξέρετε ότι διαθέτει μεταπτυχιακό νομικής και ο άλλος ΟΧΙ;Το ξέρετε ότι στην ουσία όλη η γνώση ήταν δική της σε κάθε υπόθεση;Τι λεφτά να πάρει όταν ο άλλος δεν ξέρει που χρωστάει.Η σώθηκε από ένα σπίτι των 30.000 ευρώ.Στην τελική ήταν επτά μήνες σε διάσταση γιατί να μην ερωτευτεί άλλον απαγορεύεται από τον νόμο;Μην δικαιολογείται την βία σαν ανώριμα ανθρωπάκια με γελοία σχόλια ότι δεν άφησε Αλβανό για Αλβανό.Τι θέλετε να πείτε ότι ο μπασκετμπολίστας ήταν Αλβανός;Δηλαδή έλεος το μυαλό σας κάηκε εντελώς.

    1. To ξέρεις ότι εκεί έξω είναι πολλοί αριστούχοι που απλά βγάζουν φωτοτυπίες όταν είναι δόκιμοι σε δικηγορικά γραφεία και άσε τις παπαρολογιες για την μανταμιτσα !!!

  4. Γιαννάκη για την φοροδιαφυγή και την αρπαγή σπιτιών, έναντι πινακίου φακής, θα μας πεις κάτι, μήπως είσαι και συ της ίδιας ομοταξίας λαμόγιο;

  5. Από άτομο που γνωρίζει την κυρία.
    Δεν έχει αφήσει Αλβανό για Αλβανό.

  6. Εκείνη λέει ότι μιλούσε στο κινητό με την αδελφή της που κρατούσε το παιδί και της είχε στείλει βιντεάκι με το παιδί. Αν ήταν έτσι θα έδειχνε το κινητό και το βιντεάκι στον άντρα της. Για να μην το δείξει θα πει ότι μιλούσε με τον γκόμενο. Να μην κοιτάμε το αποτέλεσμα να κοιτάμε και την αιτία. Όταν η άλλη σε κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα σου εσύ θα κάνεις τον μ@λάκα;

    1. Μπα, δεν έχεις ανάγκη εσύ, δε θα τον κάνεις, είσαι…

  7. Ρε την …..ορνη τον εβαλε φυλακη για τα λεφτα.

    Και κοιμαται με ηρεμια τωρα το μπαζο

  8. Οκ….αλλά πως γίνεται.με τόσο ξύλο….να μη μείνει στο νοσοκομείο ούτε μερα;;;;;;

  9. πέστε μας για τον μπασκεμπολίστα που έβαλε τρίποντο στην κυρία.

  10. Πρώτη φορά (x3 ή 4) του ξανασυνέβη του αλήτη, είπε ο βρομόγερος που προφανώς είναι τα ίδια σκατά με το βλαστάρι του. Μάς έπεισε…

  11. Αφού έχει τήν λίστα με τους 200 καί παιδοβιαστές θά τού κλάσουν αυτός τους κρατά από τά παπαρ..

  12. Να μας πει η κυρία τι ευθύνη έχει στην αγοραπωλησία ακινήτου με 10.000€.

Comments are closed.